Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ambiciózní Karolina studuje vysokou školu, pracuje jako redaktorka módního časopisu a jako lektorka v kurzech nonverbální komunikace. Její uspořádaný život nečekaně naruší vztah s poněkud egocentrickým burziánem Alexem, který jí přináší řadu hořkých zklamání. Alex je sice pozorný, ale myslí především na sebe a všímá si spíš svých kamarádů než Karoliny. Vztah, plný nejistoty, zklamání a znovu probouzených nadějí, vyvádí Karolinu stále víc z rovnováhy a vyčerpává ji. Přesto dává Alexovi přednost před pozorností nesmělého Honzíka. Když o několik měsíců později zjistí, že Alex žije s mnohem starší Patricií, opustí ho a rozhodne se být stejná potvora, jako jsou podle jejího názoru muži. Nezávislá, sobecká bestie, která bude kosit chlapy. Vyspí se s čerstvě ovdovělým pianistou i přízemním farmářem Markem, flirtuje s duševně nevyrovnaným ministrem Jarmilem Dobrým, ale když to zkusí na Honzíka, zklamaný mladík ji odmítne. Zdá se, že ani jako bestie nebude mít Karolina štěstí. A tak když se po čase znovu ozve Alex, neodolá a přijme jeho nabídku k sňatku. Vzápětí ji však čeká další hořké zklamání. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (495)

pm 

všechny recenze uživatele

Barbaru Nesvadbovou za spisovatelku nepovažuji, respektive jedna její kniha, kterou jsem ani nedočetla, mi stačila bohatě k tomu, abych s dalšími čas neztrácela. Možná proto jsem napoprvé neobjektivně dala 1*, dnes to napodruhé a s odstupem vidím tak na 50%, fakt je, že té dívce svým způsobem velmi dobře rozumím. Každopádně scénář (nikoliv příběh) je skutečně ubohý...má to na víc a mohlo to být něčím víc. A jinak? Čím to, že ve většině současných filmů, je mi tak zajímavého herce, jakým je Karel Roden, většinou líto, protože nemá co předvést? ()

imf 

všechny recenze uživatele

Filmografii Ireny Pavláskové moc zmáknutou nemám, ale rád bych věřil, že její starší filmy se od Bestiáře liší jako den a noc. Solidní herci, solidní kamera a solidní kulisy... a výsledek přesto díky mizernému scénáři a odfláknutým postsynchronům vypadá neskutečně prázdně a hloupě. Pokus o emancipované glosování prostřednictvím novopečené "bestie" se zkrátka nedaří a zůstává tak jen úsměvný brak, oslazený hezkými záběry a tuctem nezúčastněně nasnímaných souloží. Hodnotu to má jen pro někoho, kdo nevěří tomu, že když máte dobrý štáb a dobré herce, pořád ještě můžete natočit hroznou hovadinou. Můžete. A jakou! (3/10) ()

Reklama

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Bestiář je skvělým názvem pro tento počin. Na divákovi tady bylo spácháno těžké zvěrstvo a jsem jedině rád, že jsem nikdy nebyl postižen nápadem přečíst si knižní předlohu. Hlavní hrdinka je strašná ... blbka, dovolil bych si odhadnout, že Barbara Nesvadbová asi hodně ujížděla na Sexu ve městě, a z toho, co se v něm naučila, se následně vypsala. Hovadina to byla děsivá, hned v úvodu, když začalo foukat a pršet mě zaujalo, že si Karolína v jednom záběru nese papíry, které v dalším záběru záhadně zmizí, aby je nakonec zase měla, to byl moc hezký výkon. No, ale alespoň jsem se projel v Seatu, poslechl si Impuls a v Etzlerově koupelně si prohlédl kompletní řadu výrobků z katalogu Avon. ()

borsalino 

všechny recenze uživatele

Poměr kvalita/ kvantita dopadl opět v neprospěch kvality. Po utrápené hodině sledování, kdy jsem pořád čekal, co se z toho vyklube a zda to bude víc než jen pouhé klišé o ženském nelichotivém smýšlení o chlapech. Žel opak byl pravdou a film mě celkem dokonale otravoval, ale vlastně nevím proč. Nevím ani, zda mi měl otevřít oči nebo mě měl přimět zamyslet se nad ženskýma mužským světem nebo měl film přinést něco docela jiného, na což jsem evidentně nepřišel. Zbytek filmu jsem přetrpěl a doufal jsem, že přijde odměna v podobě pointy nebo alespoň rozuzlení. Taky nic. Není mi vůbec jasné, proč se takové filmy natáčejí. Ta jedna hvězdička je za výkon Vašuta a jeho paví číslo... ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Ačkoli je film velmi amatérsky natočený, špatně zahraný (všechny ženské role), uboze zrežírovaný a scénář dává občas hrdinům do pusy nemožné repliky, výsledný dojem není vůbec špatný. Hlavní hrdinka je pěkná (příšerně zahraná navíc předabovaná), ale zároveň úžasně pitomoučká a naivní. Sbírka můžů točících se kolem ní je také velmi zdařilá sebranka rozdílných individuí, z nichž si nejlepší a nejšťavnatější part vychutnal Marek Vašut, jehož pošahaný ministr Jarmil je to nejlepší na celém filmu. Přes všechny nedostatky jsem se nakonec vcelku dobře bavil. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (10)

  • Film byl celý natočen s pomocným zvukem, tedy všechny dialogy, ruchy apod. byly nahrány podruhé ve studiu a poté dodatečně přidány. (camper)
  • V úvodu filmu, kdy je hlavní hrdinka v dešti a větru, ulétnou jí papíry. V dalším záběru jí však ulétnou znovu. (Pepy)
  • Filmovalo se v Praze, Londýně a Itálii, kde se štá podíval do města Viesta a ke známé skále Arco di san. (M.B)

Související novinky

Pojďte se bavit o filmech – na rádiu Bubble

Pojďte se bavit o filmech – na rádiu Bubble

29.11.2016

O co tady jde? Bubble je unikátní projekt internetového rádia se speciálním posláním. Svým posluchačům totiž zpříjemňuje úklid koupelny. Opravdu to funguje, vyzkoušejte! Kromě porce muziky vás rádio… (více)

Reklama

Reklama