Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedni ji milovali, druzí zatracovali. Neušla však pozornosti nikoho. Supermodelka Gia Marie Curangi začínala jako osobitá, avšak, mírně řečeno, neposlušná kráska. Kariéra mladé rebelky strmě stoupala a přibývající poblouznění ze slávy a peněz si vyžádalo svou první daň. Těžkou drogovou závislostí její tragédie jen začala... Pozoruhodný životní příběh podle skutečné události. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (243)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film o "celebrite", ktorej prínosom tomuto svetu bolo vystavovanie peknej tváre vyšperkovanou bezuzdnou nahotou, lesbicko- homosexuálne orgie a keď už ani to nestačilo tak bolo nutné vyskúšať všetky omámne látky a drogy, aké boli len dostupné. Klasický životný príbeh každej modelky, rozumej lacnému kusu mäsa v pozlátku noblesy. Len s tým, že táto krásavica stihla dostať aj špeciálnu chorobu ako čerešničku na torte. Krásny príklad pre ďalšie mladé následovníčky. Či Angelina naozaj hrala, o tom by som veľmi pochyboval. Hrala asi tak ako Charlie Sheen v Dva a pol chlapa. Z veľkej časti seba, aspoň čo sa jej mladosti týka. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Z hlediska kvality scénáře nebo režie je to v podstatě průměrný televizní fim, nicméně jeho hrdinkou je slavná supermodelka, žena se skandálním způsobem života a tzv. celebrita. Takže divák se může kochat pozlátkem světa modelingu, krásnými dívkami a v neposlední řadě Angelinou Jolie v hlavní roli. Ne že by to byla tak skvělá herečka, ale typově se do role mondénní, lehce zvrácené krásky skutečně hodí. Celkový dojem: 60 %. ()

Reklama

Mononoke. 

všechny recenze uživatele

Nenápadný, ale výborný životopisný film americké supermodelky o tom, jaký je skutečný showbussines, jak chutná sláva, a jak snadno spadnete do největí špíny a skončíte v úplném zapomnění. Mínus je, že snad na každé scéně bylo vidět, že jde o TV film, devadesátková hudbička, prolínačky a míchání barevných a černobílých záběrů (hlavně ze začátku) bylo vyloženě nepříjemné. 70% ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Pořád jsem čekal, kdy se to trochu víc rozjede.. ale i tak docela dobrý, nemám výhrady k hercům, líbilo se mi to, dokonce bych řekl, že by si film zasloužil větší pozornost a mělo by se točit víc takových filmů o drogách a o tom, co s vámi může udělat showbussines.. Ale celkový dojem to na mě zas tak moc neudělalo. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, těch důkazů, že je Angie skutečně skvělá herečka zase tolik není, protože mnohdy hrála prostě jen v mainstreamu, kde nejsou ty schopnosti tak patrné, ale právě snímek "Gia" ukazuje, jak dovede být úchvatně živelná, něžná, krásná i hnusná a jak se toho nebojí. Je to její koncert. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (10)

  • Angelina Jolie získala za svůj herecký výkon v titulní roli Zlatý glób. (Elisebah)
  • Faye Dunaway získala za svůj herecký výkon Zlatý glób. (Elisebah)

Reklama

Reklama