Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedni ji milovali, druzí zatracovali. Neušla však pozornosti nikoho. Supermodelka Gia Marie Curangi začínala jako osobitá, avšak, mírně řečeno, neposlušná kráska. Kariéra mladé rebelky strmě stoupala a přibývající poblouznění ze slávy a peněz si vyžádalo svou první daň. Těžkou drogovou závislostí její tragédie jen začala... Pozoruhodný životní příběh podle skutečné události. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (243)

Tomesh 

všechny recenze uživatele

Na začátku je nutné ujasnit si jednu věc. I kdyby to stálo za hovno, ale byla v tom nahá Angelina, tak je pro mě ten film dobrej. Nejspíš se tímto degraduju v očích pseudointelektuálních šašků, ale poživačného samce v sobě zapírat nehodlám. Ovšem tady se jedná o velice kvalitní dílko popisující lesk a bídu života modelky, která si to víceméně zařídila po svém a taky na to pak dojela. Nevím, proč mě to tak táhne k těmto sebedestruktivním typům, pro které jsou konvence výsměchem.. ale je na tom bezpochyby něco sladkého! ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film o "celebrite", ktorej prínosom tomuto svetu bolo vystavovanie peknej tváre vyšperkovanou bezuzdnou nahotou, lesbicko- homosexuálne orgie a keď už ani to nestačilo tak bolo nutné vyskúšať všetky omámne látky a drogy, aké boli len dostupné. Klasický životný príbeh každej modelky, rozumej lacnému kusu mäsa v pozlátku noblesy. Len s tým, že táto krásavica stihla dostať aj špeciálnu chorobu ako čerešničku na torte. Krásny príklad pre ďalšie mladé následovníčky. Či Angelina naozaj hrala, o tom by som veľmi pochyboval. Hrala asi tak ako Charlie Sheen v Dva a pol chlapa. Z veľkej časti seba, aspoň čo sa jej mladosti týka. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Dalsi biografie v rade, ktera krome Angeliny neni nicim moc zajimava. Opet tu mame cestu na vrchol, drogy a pad, proste totalni predvidatelna klasika. Ja vim, je to podle skutecnejch udalosti, ale stejne. Tady je film navic prokladanej otravnejma rozhovorama, ktery popisujou Giu a cely si to hraje na lehce dokumentarni styl. Navic clovek ani moc nemuze Gie fandit, chova se jak krava, bere drogy a vsechno si zpusobila sama. Navic nizsi rozpocet je misty znat. Nicmene Cristofer si tohle vsechno nastesti vcas uvedomil a zachranil to obsazenim hlavni role. Co muze bejt totiz lepsiho, nez sexy Angelina Jolie hrajici sexy modelku, nemajici problem ukazat kozy a zadek. No a krome toho, ze se obcas slikne a obcas si da nejakou odvaznejsi scenu, tak taky velice slusne hraje a v zaveru da vzpomenout na Naruseni, u kteryho bych si tipnul, ze zkusenosti z tohohle filmu vyuzila. Slabsi 4*. ()

spiritus 

všechny recenze uživatele

Perfektní a poučná biografie jedné velmi uspěšné modeleky začátku 80 tých let. Podle mého názoru jeden z nejlepších, ne-li nejlepší herecký výkon Angeliny Jolie.Díky tomuto filmu jsem si všimnul do té doby mě neznámé herečky.Více méně i pro ni Gia znamená onen výrazný posun výš v její kariéře.I když se nejedná o žádný velkofilm, hloubka a vypovýdající hodnota tohoto filmu je obrovská. Prostě kvalitka. 85 % ()

mirec88 

všechny recenze uživatele

Taký smutný a dojemný životný príbeh sa nevidí každý deň. Angelina tu vyzerá veľmi dobre - nielen herecky, ale aj fyzicky a to vo viacerých scénach :-) Ale okrem toho je to fakt film, ktorý ukazuje hlavne tú odvrátenú stranu šoubiznisu a to ako jedna hnusná choroba dokáže zničiť človeka až do morku kostí. Mal som z neho na konci také nepríjemne zvláštne pocity a práve preto dávam plný počet. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (10)

  • Gia Marie Carangi se narodila 29.ledna 1960 ve Philadelphii v Pennsylvanii, kam chodila i do školy. Vystudovala Abraham Lincoln High School. Její matka Kathleen Adams Carangi opustila celou rodinu, když bylo Gie jedenáct let. Později Gia pomáhala v bistru svého otce, Josepha Carangi, ale nakonec utekla do New Yorku, kde rozjela dráhu supermodelky. Měla ještě dva bratry, Michaela a Joea. Gia, která se nikdy netajila svoji lesbickou orientací, měla také velmi pozitivní vztah k drogám. Ke klasickému kouření cigaret postupně přibývala marihuanna, LSD, kokain a nakonec heroin, který se jí stal osudným, když se nakazila od použité jehly. Zemřela na AIDS 18.listopadu 1986 v Hahnemann University Hospital ve Philadelphii. Její pozůstatky jsou pohřbeny v Sunset Memorial Park, Feasterville v Pennsylvanii. (Rodriguez)
  • Angelina Jolie (Gia) řekla o Gie Carangi: „Když je volná a sama sebou, je neuvěřitelná. To je ta tragédie jejího příběhu. Myslíte si: ,Sakra, vždyť nepotřebovala drogy, to ona byla droga.‘“ (TheRay97)
  • Angelina Jolie získala za svůj herecký výkon v titulní roli Zlatý glób. (Elisebah)

Reklama

Reklama