Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedni ji milovali, druzí zatracovali. Neušla však pozornosti nikoho. Supermodelka Gia Marie Curangi začínala jako osobitá, avšak, mírně řečeno, neposlušná kráska. Kariéra mladé rebelky strmě stoupala a přibývající poblouznění ze slávy a peněz si vyžádalo svou první daň. Těžkou drogovou závislostí její tragédie jen začala... Pozoruhodný životní příběh podle skutečné události. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (242)

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Přestože jde o prostředí, které bytostně nesnáším, tak se budu snažit být objektivní. Nenávidím tu povrchnost, ty modelky, jako kraslice-hezké z vnějšku, prázdné uvnitř. Moment je v módě všechno, čím víc jste momentem, tím rychleji se stáváte minulostí. Nechci být za necitu a samozřejmě nikomu nic zlýho nepřeju. Ale nevím proč bych měl litovat rozmazlenýho fracka (jak vyprovodila svou maminku z bytu) "Sem ta nejhezčí holčička!" Chudinka měla šílenej fofr, vstávala ve 4. a bouchala dvanáctky? Nevím co je na tom focení tak šíleně vyčerpávajícího, že si místo kafe musela dát lajnu. Nicméně výkon Angelíny, je opravdu po herecké stránce přesvědčivý a to neříkám proto, že ukázala kozy. Poselství filmu je také jasné milé děti. Drogy žádný a to druhý jen s pláštěnkou! ()

meave 

všechny recenze uživatele

Citlivý príbeh dietaťa strateného vo svete aj vo vlastnom vnútri. Angelina Jolie podala skvelý výkon. Súhlasím s Tosimom a jeho konštatovaním obrovskej naliehavosti. Dnes je síce mnoho týchto tém diskutovaných širšie, ničím to ale neznižuje nevyhnutnosť obozretnosti. Gia je úžasne zahraná a podaná a ako jeden z nemnohých snímkov ma presvedčila, dojala a vtiahla do svojho sveta. Tlieskam. ()

Reklama

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem měl možnost vidět Giu, která Angelině nastartovala kariéru. Ta role zhýralé modelky ji neskonale sedla. Jeden z jejich nejlepších výkonů a stojí za tím, že tento víceméně levně vypadající televizní film má takové hodnocení jaké má. Život samotné Gii je typickým příkladem modelky, která neuřídí svůj život a podlehne nástrahám. Určitě škoda života. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Potreba lásky a pocitu, že na tomto svete nie sme osamotení je veľmi dôležitá, no žiaľ občas sa stáva, že to dostane patologický rozmer. Hlavne keď v minulosti zasiahla človeka nejaká ťažká trauma... Asi najvýraznejšia herecká rola A. Jolie. Maximálne herecky presvedčivá, maximálne charizmatická, maximálne živelná a hlavne diabolsky krásna... Nemôžem povedať, že by súkromný i profesný život prvej supermodelky na svete menom Gia Marie Carangi nebol dostatočne zaujímavý, no samotné spracovanie, i keď informačne veľmi hutné a realistické (niečo na spôsob životopisnej dokudrámy), nemalo na mňa taký emotívny účinok ako som čakal. Ale koniec bol veľmi silný a smutný - prvá slávna ženská obeť AIDS. To ako tam opísali jej smrť, no hrôza, hlavne keď si uvedomíme akou krásou skutočná Gia oplývala. Na hranici 3-4 hviezd. 69/100 ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Jeden z najkrajších filmov. Koniec ma vážne prekvapil, i keď som od začiatku tušil, že to s tými drogami ani inak nemôže dopadnúť. Ale na druhú stranu ma to dosť prekvapilo. Giu zaraďujem k tomu najlepšiemu, čo Angelina Jolie vo svojej bohatej hereckej filmografií stvárnila. S námetom si poradila s nonšalanciou sebe vlastnou. Dokázala ma rozosmiať aj dojať, skrátka zapísať sa nezmazateľne do srdca. Navyše nám ukázala skoro všetko a s krásnou Elizabeth Mitchell natočila jednu z pre mňa najerotickejších filmových scén. Nádherná dráma. Doporučujem. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (10)

  • Angelina Jolie (Gia) řekla o Gie Carangi: „Když je volná a sama sebou, je neuvěřitelná. To je ta tragédie jejího příběhu. Myslíte si: ,Sakra, vždyť nepotřebovala drogy, to ona byla droga.‘“ (TheRay97)
  • Ve filmu sice nikde vidět podobizna skutečné Gii M. Carangi není, nicméně na dvou verzích originálního plakátu k filmu je  její obličej zachycen. (dickens)
  • Po natočení filmu, byla Angelina Jolie zvolena herečkou, se kterou by ženy nejraději strávily noc. (ČSFD)

Reklama

Reklama