Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedni ji milovali, druzí zatracovali. Neušla však pozornosti nikoho. Supermodelka Gia Marie Curangi začínala jako osobitá, avšak, mírně řečeno, neposlušná kráska. Kariéra mladé rebelky strmě stoupala a přibývající poblouznění ze slávy a peněz si vyžádalo svou první daň. Těžkou drogovou závislostí její tragédie jen začala... Pozoruhodný životní příběh podle skutečné události. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (242)

Faidra 

všechny recenze uživatele

Pálíte-li svíčku života z obou konců, pak není divu, když dohoří rychleji než jiné, ačkoli by se dalo donekonečna diskutovat o tom, zda je lepší shořet než pomalu vyhasínat. Každopádně mám pocit, že 21. století pro Angelinino herectví znamenalo to druhé, v málokterém filmu se aspoň blíží drajvu, jaký má její extravagantní, vášnivá a nešťastná Gia, byť to možná ani moc nehraje a vysoce vyčnívá nad plochou historkou okresního formátu o tom, že drogy jsou špatné, áno... ()

Helixus 

všechny recenze uživatele

Velmi povedené vyprávění o dramatickém životním příběhu modelky-rebelky...Celkem decentní, obyčejné zpracování neurazí, spíš naopak...Celý film stojí na perfektním hereckém výkonu hlavní herečky a neobyčejném pravdivém příběhu ženy s krásnou tváří a duší dítěte ve velkém světě show-businessu...Angelinu jsem takhle hrát ještě neviděl, opravdu velmi dobrý výkon a hlavně jí to neskutečně sluší, za což musím přidat i tu pátou hvězdičku :) ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Z hlediska kvality scénáře nebo režie je to v podstatě průměrný televizní fim, nicméně jeho hrdinkou je slavná supermodelka, žena se skandálním způsobem života a tzv. celebrita. Takže divák se může kochat pozlátkem světa modelingu, krásnými dívkami a v neposlední řadě Angelinou Jolie v hlavní roli. Ne že by to byla tak skvělá herečka, ale typově se do role mondénní, lehce zvrácené krásky skutečně hodí. Celkový dojem: 60 %. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Gia Carangi, si vždycky zakládala na image rebelky. Možná právě to ji vyneslo mezi světové topmodelky - že byla natolik odlišná od těch kopií Marylin Monroe, světlých blondýnek, jedné jako druhé. A také možná právě to uspíšilo její pád, kdy závislost na drogách, alkoholu či sexu jí zničila kariéru, a později i připravila o život... K tomuto filmu jsem přistupoval pouze s vědomím, že zde hraje Angelina Jolie - nic víc. Absolutně jsem netušil, o čem film má být, nečetl jsem žádné recenze ani texty distributorů. Jméno Gia Carangi jsem také nikdy předtím neslyšel. Ale film mě totálně pohltil, od první minuty do poslední. Je pravda, že na tom má velký úspěch představitelka hlavní role, která jednak ani na vteřinu nesleze z obrazovky, druhak jí to setsakra sluší, ale také polovinu filmu se předvádí v rouše Evině. Na samotném životě Giy Carangi není, ale nic neobvyklého - málo kdo dokáže unést úspěch a spoustu peněz - nedokázala to Edith Piaf, stejně tak to nedokázala ani Gia Carangi. Její život se vskutku životního příběhu pěvecké divy Edith Piaf velmi podobá - od chudého původu přes velkou slávu k, téměř potupné, smrti. Ač se jedná o "jen" o televizní film, určitě by stříbrnému plátnu ostudu neudělal, naopak by proti většině dnešní produkce něčím zaujal ... ()

ProjectAlice 

všechny recenze uživatele

No, príbeh o tom potom, ale herecké výkony zvládnuté na jednotku. Angelina Jolie aj Elizabeth Mitchell sú herečky s veľkým H. Niektoré scény sú moje srdcovky. Až sa divím, že sa na to Angi dala. Ale určite jej to neuškodilo. Kto má Angi v top 10ke a nevidel tento film, nieje jej pravým fanúšikom :) 95% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (10)

  • Po natočení filmu, byla Angelina Jolie zvolena herečkou, se kterou by ženy nejraději strávily noc. (ČSFD)
  • Ve filmu sice nikde vidět podobizna skutečné Gii M. Carangi není, nicméně na dvou verzích originálního plakátu k filmu je  její obličej zachycen. (dickens)

Reklama

Reklama