Reklama

Reklama

Ae-kyung je namyšlený frajírek a dědic, kterému jeho dědeček odkázal obrovské bohatství. Jenže dědečkova závěť bude platná pouze za splnění podmínky, že bude přeložen do Boramské střední školy v Gangwondo, kde musí odmaturovat. Po případném nedokončení studia, bude veškerý majetek věnován na charitu. Tak se Jae-kyung z pohodlného života v přepychu a luxusu stěhuje do malého městečka a nastupuje dle závěti do Boramské střední školy. Ze začátku si nemůže zvyknout na zdejší školu a veřejnost, snaží se obejít dědečkovi podmínky přes úplatky a rvačky. Jae-kyung zde však potkává milou a krásnou dívku Choi Eun-hwan (trpící Hypertrofickou kardiomyopatií), do které se zamiluje, rázem se z namyšleného a drzého sobce začíná stávat dospělý muž. Bude Choi Eun-hwan opětovat jeho lásku a podaří se jí překonat velice zákeřnou nemoc? (Káronoš)

(více)

Recenze (79)

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Jae-Kyung má v deň dovŕšenia svojich 19. rokov zdediť obrovský majetok svojho zosnulého starého otca. V záveti je však jasne stanovená podmienka, že tento frustrovaný mladý rebel musí ukončiť svoje štúdium a zmaturovať v dedinke menom Boram. Jae-Kyung je tak donútený presťahovať sa na pár mesiacov z rušného Seoulu na pokľudný vidiek a navštevovať miestnu školu, kde stretáva krásnu Eun-Hwan. Spočiatku frustrovaný a odťažitý búrlivák však onedlho podľahne jej neodolateľnému šarmu ... Millionaire's First Love je vo svojej podstate obrátená verzia staršieho filmu režiséra Tae-Gyun Kima Temptation of Wolves (v ktorom naopak dievča z vidieka prichádza študovať do Seoulu), s okopírovaným dejom klasiky ...ing a tonami a tonami romantických klišé. Prakticky všetok vývin postáv a každý dejový zvrat je veľmi očakávateľný a vo svojej podstate slúži len k jednému - k rozplakaniu diváka. Je to citové vydieranie? Áno. Vadilo mi to? Ani trochu. Film je totiž tak prekrásne natočený, že i nalinkovaný a predvídateľný dej sme schopní akceptovať vďaka ťahu i charisme hlavného hrdinu (stvárnený Hyun Binom) a zlatosti sladkej Lee Yeon-Hee, prekrásne farebnej (a pri záberoch exteriérov) i poetickej kamere, podfarbenej príjemnou melancholickou hudbou. Pre mňa je film vo výsledku jedným z najkrajších romantík za posledné 1 až 2 roky. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Dívaš sa na hviezdy a snívaš, že sa aj ty raz dostaneš do neba. Pritom kľačíš na zemi a pomáhaš tým, čo určite raz zničia teba. Tá symbolika s prvým snehom sa mi páči a videl som ju už snáď aj v piatom filme, pri tomto mám troška zmiešané pocity pretože začiatok cca prvých 40 minút som sa veru nudil, ale potom to začalo byť dobré ... ! SPOILER ! nechápem jednej veci ale, prečo skoro v každom kórejskom, japonskom romantickom filme zaľúbeným nedoprajú aj šťastný koniec, ono beriem že zas nemôže všetko končiť dobre, ale aspoň raz za čas áno :D ! SPOILER ! ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Naprosto banální a šíleně klišovitej film, kterej kdyby byl natočenej kýmkoliv jiným než korejcema, tak by to byla prostě bída na druhou ,ale oni do toho dokážou dostat něco zajímavýho, něco co prostě zapůsobí tak, že to v konečným účtování nedělá trapnej dojem a dokážou i s takovým příběhem na diváka dostatečně silně zapůsobit, aby se mu to líbilo. I když je pravda, že s přibližujícím se koncem se začíná trošku moc často tlačit na emoce ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě to nebyl špatný film, ale také ničím nevybočoval a co hlavně - již jsem podobných korejských filmů viděl dost. Tenhle film si kladl za cíl dojmout diváka, jenže tím u mě nezabodoval. Pravda je, že chyba bude i na mé straně, protože jsem očekával spíše komedii a té se mi zde fakt nedostalo:D ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Tak trošku scénář sešitý horkou jehlou, dle mého. Ač korejci milostné balady umí, tahle mi přišla zpracovaná tak nějak letem světem, i s přihlédnutím k tomu, že hlavní představitelka mi nějak nesedla, vypadalo to tak na sedmou třídu základní školy. Bohatý vnuk velmi bohatého dědečka, projíždějící Soulem ve svém Ferrari, je po jeho smrti postaven před nemilé rozhodnutí v závěti -studium dokončit v malém městě. Tam je i sirotčinec.Jay-Kyung se brání zapadnout a geniální myšlenka -když budu dělat průšvihy, vyhodí mě sami -se taky neosvědčí. Spolužačka ze třídy si přivydělává na benzině...... hmmm....tak trochu instantí, pár dojemných scén, hezké exteriéry.....víc mi to nedalo:-) ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama