Reklama

Reklama

Ošklivé káčátko a já

  • Francie The Ugly Duckling and Me! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ošklivé káčátko a já je milý film vhodný pro děti i dospělé. Klasický příběh Ošklivého káčátka od Hanse Christiana Andersena byl přetvořen do současnosti. Krysík je neúspěšný městský podvodníček, který se neočekávaně stane matkou! A jeho syn není nikdo jiný než nejošklivější káčátko na planetě Zemi. Mateřství není pro Krysíka zrovna to pravé ořechové. Jenže pak mu hlavou probleskne nápad, jak může díky Ošklivákovi konečně zbohatnout. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (47)

TEM0S 

všechny recenze uživatele

Jako dítě se mi tenhle snímek velice líbil. Dnes už po pár letech to pro mě není nic moc zajímavého. Příběh dost jednoduchý až trochu nudný, efekty taky nic moc, ale světe div se. Nezdá se mi vyloženě jako špatný film pro děti. Chvílemi jsem se vážně i hlasitě zasmál, tak nějak na mě film vyzařoval takovou pohodou a vlastním stylem, který sice nezářil jako zapadlé plutonium v Homerově tričku, ale fungovalo to. Krysák a káčátkem byla zajímavá dvojka otce a syna. ()

Ripley 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu(dokud "káčátko" nevyroste) je docela vydařená a dávám 60% hlavně za Krysíka a jeho hlášky.Škoda že místo káčátka mu nedali jiného parťáka.Krysík s červoušem to mohli utáhnout sami.Ale to by už byl jiný film.Druhá polovina za 40%.Dění v lunaparku a scény poté nudí.Jinak animace je velmi slušná. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Jestli tohle kačátko je skutečně jedno z nás, může na kachní farmě zůstat... I když je ošklivé. Ale je to tvůj syn, takže ho musíš vychovat. Nebo mě pěkně naštveš!.......... Scénář : Michael Hegner, Karsten Kiilerich a Mark Hodkinson. Hudba : Jacob Groth. CITÁT - Poslyš, zlato, to není obyčejné vejce, je to... moje vejce! ()

bratr_jezek 

všechny recenze uživatele

Slabší variace na známý příběh o kráse ukrývající se uvnitř. Ke káčátku se přidává chvilkami trochu vlezlý a otravný Krysík, který ho chce využít jako hvězdy ve své show kdesi v zábavním parku u svého bratrance (menší překvapení, kdy vás napadne, že tito dva opravdu nemohou být příbuzní), jedna kachna (aby zde byl prostor pro lásku, ale chemie nějak nefunguje), jeden červ (aby byl prostor pro humor, škoda, že se příliš brzo odporoučí do láhve od Tequily) a pár zajímavých vedlejších postav, které však zoufale nedostávají prostor (asi nejzajímavější bude Krysačka, která Krysíka chce dostat a když v závěru pochopíte proč a retrospektivně si promítnete její punk styl, tak jeho útěk začnete chápat). Pro děti příliš mnoho pouček a málo humoru. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Zajímavý a trochu nevyrovnaný rodinný animovaný film. Po animační stránce je to pozoruhodné dílo, po stránce dějové je to poněkud slabší. Naštěstí zde nechybí vtipné situace, které vše zachraňují. Příběh o tom, jak se lehkomyslná krysa stará o malé ošklivé káčátko, aby s ním prošla jeho nepříjemným pubertálním obdobím s překvapením, že ošklivé káčátko je vlastně elegantní labuť. Krysík (hlas Morgan C. Jones) je neustále drsně naháněn vdavekchtivou krysou Phyllis (hlas Anna Nugent), a touží po úspěšné kariéře v showbyznysu v lunaparku, který má pod palcem jeho bratranec, břichomluvecký kocour Ernie (hlas Drew Lucas). Ošklivák (hlas Justin Gregg, jako malý Kim Larney) je zneužíván svou nevlastní matkou Krysíkem při zábavě, aby se pak přes své dospívající problémy dobral k lásce mladé kachny Jessie (hlas Aileen Mythen). Příběh je místy vtipný a zábavný, místy dětinský a místy až trapný. Přesto je to stále příjemné odreagování při čase nicnedělání. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama