Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O pokračování New York Times napsaly: „…nejodvážnější, nejuvolněnější komedie moderního filmu.“ Spoře odění kašpaři Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Preston Lacy, Dave England a Ehren McGhehey opět pohoršují na velkém plátně s absurdní směsí senzace, darebáctví a neplech v Jackass 2. Užijte si nekontrolovatelné záchvaty smíchu a návaly dávení, když chlapci vyšlou svá otlučená těla do boje s těmi nejabsurdnějšími situacemi. Ať Pontius předvede své mužství v loutkovém divadle nebo se Knoxville převlékne za devadesátiletého muže, vždy ví, co vás zvedne ze židle při jejich výpravách za nesmyslnou zábavou. Spolu s nepoužitými, vynechanými scénami, přidanými úseky a dalšími bonusovými drobnostmi je Jackass 2 komedií, kterou si budete pouštět stále dokola. Připoutejte se a připravte se na nekompromisní zážitek – Jackass 2. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

silent cut 

všechny recenze uživatele

viděl jsem...smál jsem se... některé scény jsem si zopakoval... ano jsou to debilové...ano já bych to neudělal... ale podívám se a jsem na to hrdý!!! Filmový zážitek ZERO / Celkový efekt 5IVE!!! ... moment... Ta muzikálová scéna je vlastně to nejlepší co jsem viděl od TEAM AMERICA...jestli se to počítá ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

V ničom nezaostávajúce za prvým dielom. Debilné ďaleko za hranice významu tohto slova (so žiadnym z účastníkov by som sa vážne nechcel nikdy stretnúť), ale človek by to mal vidieť, aby sa utvrdil v tom, že on sám je ešte načisto príčetný a v normále. Najlepšie kusy: pitie konského semena, pijavica na očnej buľve a helma na prdy. Už som videl všeličo, ale pri týchto scénach som vážne odvracal zrak, aby som nevrhol šabľu. To, že som celý čas dostával nekontrolovateľné záchvaty smiechu, snáď netreba zdôrazňovať ;-). ()

Reklama

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Jsou to "hovada" 😅, ale je to docela vtipný  i úchylný, občas nechutný 🤤 a ubohý..... Nezralí chlapečkové si hrajou. Nicméně pár minut bohatě stačí, pak je toho dost! By mě zajímalo, kdo by chtěl takový "hovada" doma. 💩 Ať se baví, ale jen na vlastní triko, neměli by do toho zatahovat ostatní! Některým až evidentně ubližují! ()

Niktorius odpad!

všechny recenze uživatele

Just more of same. Banda dementů s inteligencí v limitě se blížící nule se snaží šokovat sledem nechutností a lidi jim to žerou. Jackass se podezřele často objevujíí na monitorech notebooků, probírají je média, někteří proti nim naopak ostře vystupují. Ale proč? Vždyť oni ani nestojí za tu námahu mávnout na tím vším rukou. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Stejná kvalita jako jednička. Je to prostě film, při kterém se budete střídavě válet smíchy a vykřikovat ,,no fuj." Na všech hlavních aktérech obdivuju jejich nebojácnost, i když velice tučně zaplacenou. Ale upřímně bych s nimi za nic na světě neměnil. Kontroverzní sláva se dá získat i jiným způsobem. Ovšem rád se kouknu na jejich další kravinky, přecijen jsem se bavil. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

  • Scéna, kde Knoxville šňupe wasabi, byla natočena v den jeho narozenin. (toomm)
  • Všechny scény s Vincentem Margerou byly vystřiženy kvůli jeho sexuálně motivovanému útoku měsíc před premiérou filmu. (toomm)
  • Po vypálení značky na zadku dostal Bam skutečně infekci a musel být hospitalizován. (zdenur)

Reklama

Reklama