Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zažijte nekonečné napětí s Christianem Slaterem (Interview s upírem, Pravdivá romance) v roli Michaela Griffina, který se po aplikaci experimentálního séra stává neviditelným zabijákem a nedobrovolně nad sebou ztrácí kontrolu. Propadá stále většímu šílenství a pomalu ve velkých bolestech umírá. Maggie Dalton (Laura Regan - Vyvolený), krásná a nadaná bioložka, je jediná osoba, která ho může udržet naživu. Ale když ji vláda využije jako návnadu ke Griffinově dopadení a sama se tak ocitne v ohrožení, nezbývá jí než se obrátit na Franka Turnera (Peter Facinelli – Král Škorpion), detektiva z oddělení vražd policie v Seattlu a požádat ho o ochranu. Griffin je však stále blíže smrti i naprostému zešílení a Turnerovi tak zbývá jediná možnost, jak Maggie zachránit. Musí sám sobě aplikovat sérum neviditelnosti a stát se také mužem bez stínu. Dvojnásobná porce akce, dvojnásobné vzrušení a dvojnásobná hrůza – to vše vás čeká v závěrečném velkolepém souboji, ve kterém se oba muži bez stínu utkají proti sobě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Buď nemám náladu extrémně kritizovat a rýpat nebo to prostě nebyla taková tragédie. Muž bez stínu 2 slušně využil šance navázat na první díl se silně béčkovým tématem využití neviditelnosti pro vojenské účely. Atmosféra se s prvním dílem nedá srovnat, protože žádné klaustrofobické prostředí (částečně) uzavřené laboratoře, ale "open world", který přináší nekonečno možností, což je pro autory trochu těžké zvládnout. Béčkové ražení se podepsalo i na režisérovi, tricích (i když jsou velmi slušné na video titul) a obsazení, takže mnozí nebudou spokojeni. Účel však světí prostředky a Muž bez stínu 2 si na nic nehraje, svou béčkovost s radostí přiznává a přijímá jako svou hlavní zbraň, která po půlnoci diváka může uspokojit. Což se u mě stalo, jen ta Rhona Mitra mi chyběla...:) ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Vcelku nevydarene volne pokracovani jednicky. Sama jednicka nestala za moc a dvojka se ani nepriblizuje Hollowmanovu stinu. Nelogicnosti deje, slabe obsazeni, slaboduchy scenar a prilis sablonovity pribeh nedavaji divakovy nikterak oslnivy zazitek. Mozna kdyby slecna z castingu vybrala do filmu same hollow many a hollow womanky bylo by to vice zazivne. ()

Reklama

Barak 

všechny recenze uživatele

"Dvojnásobná porce akce, dvojnásobné vzrušení a dvojnásobná hrůza". Tak přesně tohle si můžete přečíst v kolonce "Obsah / Info". A já no to říkám ":D". Ale dost už bylo uvozovek a citací, přesuňme se k samotnému filmu. Verhoeven natočil parádní jedničku a oni prostě museli dát vzniknout pokračování - debilové. Vezmem nějakého neznámého režiséra, který ani neví, co to film je, obsadíme tak nějaké béčkové herce, dáme tomu stupidní nádech a něco na tom vyděláme.. to si asi říkali hlavní mozky celého projektu - snad. Začneme obsazením.. Christian Slater je naštěstí pořád neviditelný, takže slyšíme jen jeho hlas (pár scén tam má a jde ho vidět, ale to jsou zanedbatelné minuty), což je dobře, protože na nesympaťáka koukat nemusím. Pak je tu Frank Facinelli, který je ještě větší nesympaťák než Slater, neumí hrát a policajt nebo tu jeho starostlivost bych mu věřil leda tak zfetovaný (takže nikdy bo nefetuju). No a Laura Regan to taky celkem nedává, ale musím říct, že je z nich asi nejlepší.. nejlepší z nejhorších. Jinak se jedná o hodně volné pokračování, u kterého jsem nepochopil, jak se k "séru neviditelnosti" vlastně dostali, pak nějaký stupidní "chránič".. "musí sám sobě aplikovat sérum neviditelnosti a stát se také mužem bez stínu. Dvojnásobná bla bla bla..", proboha, dyť to je posledních patnáct minut a když bojuje neviditelný s neviditelným, tak to asi budete vypadat hodně blbě, když skoro nic neuvidíme, že?? Úvodní scéna, kdy týpek na večírku pod útokem "muže bez stínu" ničí všechno kolem vypadá jak z nějakého kabaretu, trikově to taky kleslo - pravda, ne o moc, ale je to o poznání horší -, dialogy taky nejsou nikterak výborné a nepochopitelné chování postav se najde na každém rohu. Je to hrůza, takhle zostudit jedničku, jako plivanec na Paulově tváři.... 3.5/10 ()

parabellum 

všechny recenze uživatele

Muže beze stínu 2 vystihujou dvě slova, HRŮZA DĚS. Pokračování pěkného béčka dopadlo skoro na odpad. Původní film měl fešný efekty a slušného záporňáka. Pokračování nemá žádné efekty (ty co se tam vyskytují neberu jako efekty), stupidní zápletku a bezcharakterního hrdinu. Jednu hvězdu dávám za pár krvavějších scének. ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Nevedno sa rozhodnúť akým smerom putuje film, a tak vrší jedno klišé za druhým. Odsýpa to celkom slušným tempom Béčkových vôd, a k sexu medzi hlavnými predstaviteľmi vôbec nedôjde. Neviditeľný robí tak nelogické kroky vzhľadom na svoju vlastnosť až to bolí. Hlavný hrdina nemá inú možnosť, než sa na konci vydať do spárov rakoviny. Hrdinovia sú nesympatický a dramaturgia postráda väčšiu akciu okrem trieštivých svetelných granátov pri dome. Scenár a dialógy nestoja za nič a vyprázdnenie sa dostavuje celú dobu. Zachraňuje ho pomerne nie lacné efekty, kus krvi a priamy ťah. (videné 07.12.2019, Filmplus archív) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama