Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přičinlivý pokladní v supermarketu Vince Downey byl již sedmnáctkrát vyhlášen zaměstnancem měsíce. Kdyby se mu opět podařilo zvítězit, byl by povýšen do managementu a získal by auto. Doplňovač zboží Zack Bradley je naopak neambiciózní, chodí pozdě a s kamarády se snaží přežít pracovní dobu v co největším klidu. Vedoucí Glenn Gary zaměstnancům jednou oznámí, že nastoupí nová pokladní Amy. Líbí se jak Vinceovi, tak Zackovi. Zack se dozví, že má slabost pro zaměstnance měsíce. Rozhodne se, že tentokrát vyhraje. Snaží se získat místo pokladního. Dostane první hvězdičku a začíná bodovat. Když jedna z pokladních zemře, vedoucí ho pošle na její místo. Vince se ho různými podrazy snaží shodit. Zack pomalu dělá kariéru, ale ztratí kamarády i Amy, která se dozví, že vše dělá jen proto, že se dozvěděl o její náklonnosti k zaměstnancům měsíce… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (179)

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie plná klišé, šablonovitých, černobílých postav a minimem neotřelých, alespoň trochu originálních vtipů. Zcela originální nápad jsem zde totiž snad nespatřil. Jessica Simpson je krásná, na naivní blondýnu jako vyšitá. Největší nevýhodu spatřuji v tom, že jsou zde všichni tak čitelní, jednoznační, ničím nepřekvapí. Všichni víme, jak to skončí (nechvalné pravidlo většiny romantických komedií) a tak nezbývá, než se s tím smířit... ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Príjemná zábava podfarbená troškou nefalšovanej lásky s kúskom dôvtipu a zaujímavého sveta supermarketov. Osobne som pracovala iba v sklade ale viem, aké zaujímavé je skrývať sa za krabice a pekne sa niekam zašiť. Tento film má úžasný soundtrack, ktorý vás určite upúta. Dej je priamy a jednoduchý, takže pri ňom nemusíte veľa premýšľať. Pre mňa 70% ()

Reklama

AndreyCSFD 

všechny recenze uživatele

Docela nezáživný film z prostředí hypermarketu, který je na komedii málo vtipný a na romanci zase málo romantický. Celou stopáž se tak nějak plácá v podprůměrných vodách obou žánrů až se dostane k předvídatelnému konci. Prostředí hypermarketu je tradičně plné více či méně divných týpků, zkrachovalých existencí, přistěhovalců, atd., kteří tvoří jakési vnitropodnikové kasty, které se vzájemně nesnáší a dělají si naschvály. Mezi tím vším poletuje Jessica Simpson, o kterou svedou lítý boj na pokladnách flákač Zack a snaživka Vince. ()

Cruchot 

všechny recenze uživatele

Další oddechovka podle osvědčené šablony. Karty jsou rozdány jasně a už od počátku je jasné, podle jakých not se pojede. Prostředí supermarketu je poměrně originální, ale to je tak vše. Scénář je jedno velké klišé a postrádá to nejdůležitější (v rámci žánru) - více humoru. Kouká se na to hezky a ani jsem se vcelku nenudil, ale nic víc než průměrná komedie, jakých je dvanáct do tuctu, to prostě není. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $28,444,855Tržby Celosvetovo $38,368,909Tržby za predaj DVD v USA $20,792,682 //počet predaných kusov 1,300,627║ Taká praštenosť, ktorá sa vo svojej podstate ani moc realite nevymyká, dalo sa. /40%/ ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Dax Shepard (Vince) sa musel prefarbiť na blond, pretože sa príliš podobal na Dana Cooka (Zack). (misterz)
  • Vo filme si zahrala aj Eva Longoria, jej scéna sa však do kín nedostala. Nájsť ju ale možno na DVD. (misterz)
  • Obchod, v ktorom je film natočený, je Costco v Albuquerque v Novom Mexiku. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama