Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (373)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Párkrát se zasmát dalo, ale třeba ta hra, co se táhla celým dějem byla už pak moc ohraná. Z ksichtů mě zaujal jenom ten nováček a kuchař Raddimus (Luis Guzmán), kterej je fakt supr a furt tam šuká takovou buchtu, hajzl jeden. No a dobrej byl taky hlavní kuchař Bishop. Jinak dost trapný, americký a místama trochu nechutný (za to poslední jsem přihodil * navrch), ale zas ne až tak moc (tak jsem ji zas strhl). Dnes jsem to viděl znovu a musim tu hvězdu zas přihodit, protože to je tak ujetě ujety, až je to fakt vtipny a docela jsem si to užival, chch, eště teď se chlámu všem těm postavičkám... ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Škoda, že jsem si k tomu nedal tak tři-čtyři piva, byvil bych se ještě víc, i tak jsem se bavil nehorázně! Za vyzvednutí stojí ta holka, co už tam maká tak dlouho, že jí z toho hrabe. Přesnej výkon a víte proč? Protože obsluhovat lidi je fakt to nejhorší, co můžete dělat..lidi jsou dobytek a po pár letech byste je skutečně radši zabili..."Vítejte v chrámu zkázy! Kurva!" ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

No, za Reynoldse, Faris a Longa bych byl ochotný dát i 4 hvězdy, dokonce jsem se fakt zasmál! No, ale to je tak vše a bylo by to nefér vůči ostatním filmům se čtyřmi. Kdyby radši tu první půlku netočili... pak se to aspoň trošku rozjede. Nebo mohli jen vystřihnout hlášky té alkoholičky:). ... Neserte toho, kdo vám připravuje jídlo. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Všichni co jste tomuto filmu dali 1* nebo Odpad! řekněte zasmáli jste se? Nebo jste bohužel byli nuceni dokoukat tento pro vás určitě hrůzostrašně nudný, oplzlý a nevtipný kus filmového odpadu? MOžná se hodně lidí bojí napsat svůj názor, který je jiný než lidí okolo. Mít uctu k druhému je fajn, ale nemít uctu k sobě je docela smutné, ale určitě jste všichni hodnotili podle vašeho nejlepšího a nejsvatějšího vědomí. Malá odbočka co se týče kritiky lidí na čsfd. Film waiting(kdo vymyslel český název potřebuje krucifixem do oka!) je čísta americká teenagerská komedie. Tentokrát s menším počtem sexu, ale větším počtem nechutností a hrátek(ano myslím tim hdu na homouše :D). Jenže je tu velké ALE. Tento snímek nechce parodizovat každý úspešný film v minulém roce, aby si pomohl k většímu výdělku(Scary movie). Pravděpodobně ani neplánuje 150 pokračování. Proč se člověk taky jednou nemůže zasmát vtípkům, které jsou na hranici vkusu a nezačít křičet o jakou jde naprostou kravinu. Film není dokonalý, ani dobrý, ale pobaví a za to si určitě 3* zaslouží. Ty dva brigádnici například jsou velmi zábavní pokud aspon trochu víte kdo je Snoppy Dog a jiní. Hlavní postavy mezi sebou válčí a všechny omějí pobavit a v neposlední řadě se aspon dozvíte, jak se máte v takovém malém fasfoodu někde v americe chovat, aby vaše jídlo bylo bez "neobvyklých" přísad. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Hele kámo, kdo tu vaří? je komedie, ve které je většinová část humoru postavená na nechutnostech a fekálnostech okolo příprav jídla a na sprostých slovech zaměstnanců restaurace, tudíž nejde zrovna o ten nejinteligentnější typ humoru, který existuje, nicméně i přesto jsem se někdy musel pousmát, to musím přiznat. Zkrátka hloupý a ve všech možných ohledech jednoduchý film, po jehož zhlédnutí jistě někteří přehodnotí své chování vůči obsluze v restauracích. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Producent Jeff Balis si zde střihl roličku jako jeden ze zákazníků restaurace. (HappySmile)
  • Herečkám Paris Hilton a Molly Sims bola ponúknutá rola Danielle no obidve odmietli. Na poslednú chvíľu túto postavu dostala Jordan Ladd. (Flipper)
  • Calvin (Rob Benedict) ve filmu trpí reálnou poruchou močení zvanou Paruréza. (Scelleton)

Reklama

Reklama