Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalé spolužáky z gymnázia zavál život každého jinam. Jirka je majitelem galerie a jeho žena Vanda vede cukrárnu. Ivan je ambasador v Itálii a je ženatý s nenápadnou Johankou. Roman je gynekolog a manžel zdánlivě ušlápnuté Anny, která ráda peče dorty s medvídkem. Postupně se ukazuje, že každý před ostatními něco tají. Například Vandina plachá sestra Ema by chtěla dítě, ale bojí se navázat vztah, a tak přemlouvá nejprve Jirku a poté Romana. Slovenka Jutka udržuje několik let milenecký poměr s Romanem a má s ním dceru Natálku. Situace se vyhrotí, když navštíví Annu a vyjde najevo, že jim oběma Roman osm let lhal. Obě ženy ho vyhodí a totéž vzápětí potká i Jirku. Zdá se, že jen Ivan je v pohodě, i když zjistí, že jeho děti nejsou jeho, ale řidiče limuzíny Dina. Mrzí ho však, že mu to nikdo z přátel neřekl. Když partnerské krize vyvrcholí, ukáže se, že silnější a odolnější jsou v krizových situacích ženy. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Jinka

Jinka (hodnocení, recenze)

Na konci jsem se ztratila. Když Issová řekne, že je těhotná, tak to má s kým?

hermiona

hermiona (hodnocení, recenze)

Warren545

je to allegro z asi nejznámějšího klavírního koncertu všech dob, Čajkovského 1. klavírní koncert b mol (podle znalců taky nejhranější klavírní koncert na světe)

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

To jsi ale přišel o všechny ty skvělé akční, trikové a erotické scény, co začínají zhruba po půlhodině filmu!

kekesko

kekesko (hodnocení, recenze)

To je piiicovina este som pozrel len 20min. a uz by som zahodil DVD. A tych nechutnych hercov si tiez mohli odpustit. Dik uz jsem zvracel.

lajko

lajko (hodnocení, recenze)

Prvych 8 minut stacilo. Najprv ta vystava nejakeho priemyselneho odpadu, potom nejaky sialeny navrh. Na co sa trapit? Jeden uz vie presne o com to bude. Dej ziaden, jedna situacia sialenejsia ako druha.

sagitta

sagitta (hodnocení, recenze)

Moc často se mi to nestává,možná, že o to nejlepší jsem přišel, ale po dvaceti minutách jsem to vzdal. Vůbec se mi to nelíbilo, ale vůbec. Začínám mít pocit, že z produkce TV Nova nic dobrýho.

Mariin

Mariin (hodnocení, recenze)

Z hlediska formy - filmařiny a herectví je to dosti dobré a pravdivé. Z hlediska obsahu je to již slabší. Pro české filmy po roce 1989 je příznačná beznaděj. Místo pokorného zpytování svědomí a uznání viny je tu takové to švejkovské smíření se s tím, jak to je, případně převedení do humorné roviny...Celkem příznačné je i znázornění čistě formálního přístupu ke křesťanství (viz obřad křtu), jímž se ve svém životě nikdo z aktérů neřídí, ač se k němu navenek hlásí...

Warren545

Warren545 (hodnocení, recenze)

Chtěl jsem se zeptat jestli někdo ví jak se jmenuje ta skladba co hraje ke konci filmu???Je to známy opus, ale vůbec netuším od koho to je.

na příspěvěk reagoval hermiona

Rovena

Rovena (hodnocení, recenze)

Celý film jsem v podstatě čekala, kdy se něco začne dít. Bohužel, absenci děje nezachránili ani kvalitní čeští herci (Trojan), dále vztahy mezi hlavními hrdiny byly velmi špatně nastíněny. Jediný světlý moment je dle mého názoru konec, kde děj konečně nabírá jakžtakž spád a vtip. Jinak je to pro mě další zbytečný film..

dawid

dawid (hodnocení, recenze)

No, musím říct, že ačkoliv Hřebejka vážně nemusím (i když tentokrát to projel na celé čáře Jarchovský), tak mi to tolik příšerný nepřišlo. Některé momenty byly naopak vybroušené - hádky Vilhelmové s Macháčkem perfektně jiskřily (vůbec si nemyslím, že Macháček hrál křečovitě). Pár scén bylo zkrátka vynikajících. Pár průměrných, zbytek byl dost podprůměr. Z filmu ve mě bohužel skoro nic nezůstalo a to je asi chyba. Vím, co tím chtěl básník říct, ale dialogy šustily papírem tak, že to prostě neberu...

rushid

rushid (hodnocení, recenze)

Vsichni tady volaji po vykreslenych postavach, ale ten film je skica, je to moralita ktera nerika nic vic a nic min nez: Tohle je moje generace, parchanti a kurvy kteri se schovavaji za vlastni lzi a nevi si rady se svymi zivoty. Je mi 37, videl jsem tam vse co vidim kolem sebe a i kdyz mi je Hrebejk jako reziser viceme volny, dovolim si tvrdit, ze rekl presne to co chtel rict formou ktera je srozumitelna. U mne jasne ****.

Wampirka

Wampirka (hodnocení, recenze)

Myslím si že od pana Hřebejka se můžeme těšit na spousty skvělých filmů :o) Film Medvídek ve mě vyvolal pocity nemastné a neslané. Jak už tady bylo řečeno dialog pana Menzela a paní Křesadlové byl superní, ale ve filmu bohužel byly i chvilky, které mě osobně nudily např.: některé "sestřihy z Říma". Hodnotila jsem 3 * . Českým filmům však nadále zůstávám věrná :-)

kluzo

kluzo (hodnocení, recenze)

4* - Velice dobře natočené, skvělé hlášky, skvělý dialog Menzel-Křesadlová, skvělý monolog Zuzana Fialová (...ty sem chodíš jako na squash, vole). Trošku mě zklamal Trojan, jeho "ksichty" se hodily na Hitlera z "Jedné ruky co netleská", ale v tomto filmu se to moc nehodily. Jsem s tímto filmem spokojený.

Radek99

Radek99 (hodnocení, recenze)

Medvídek může jen stěží oslovit diváka pod třicet... Uvědomujete si to? Vždyť řeší krizi středního věku... Navíc ta protihřebejskovská atmosféra... většina z diváků již předem ví, že to bude o ničem?! Zkuste zapomenout, kdo film natočil a podívejte se na něj nezaujatýma očima... Třeba tam spatříte i leccos povedeného... Co byste také vlastně po Hřebejkovi chtěli? Aby natočil Pelíšky 2? Probůh, jen to ne...

VLADEK

VLADEK (hodnocení, recenze)

Na 99% to pro mě vyjádřil EdaS. Postavy nejsou dostatečně vykreslené, nevím zda byl scénář opravdu tak špatný. Zajímavé jsou jen ty dvě scény co popisuje EdaS, protože často člověk řeší co svému příteli/kamarádovi má říci a co už ne. Postava Ani G. sice za základ kamarádství považuje upřímnost, ale ve filmu je to vymezeno pouze vůči mužům a postava Ivana T. o všem ví, nehodlá to s kamarády řešit a nechce o tom slyšet.

klinger

klinger (hodnocení, recenze)

Je to film o ničem...Spíše to vypadá jako kdo je v manželství tak to je samej problém a podFuck. Každý každého podvádí a atak podobně...

denbrough

denbrough (hodnocení, recenze)

Film nic moc... Kde jsou ty časy, kdy pan Hřebejk vyslal do světa Pelíšky.. Jediný opravdu velmi slušný herecký výkon podle mě podal Ivan Trojan... A jeho proslov k přátelům na konci byl to nejzajímavější z celého filmu.

Miki68

Miki68 (hodnocení, recenze)

Tak nevím, vždycky jsem si o sobě myslel, že mám na filmy vkus. Ale když si tak čtu místní, ale i externí recenze, vypadá to, že jsem snad viděl úplně jinej film! Proboha, to je snad dneska nějaká móda strefovat se do dua Hřebejk+Jarchovský? Čtěte si ty recenze pozorně a zjistíte, že polovina recenzentů stejnou scénu (stejného herce, stejný nápad...) pochválí a druhá polovina naopak strhá. Není snad tohle známka toho, že film není průměrný (nebo dokonce podprůměrný)? Možná je to ale věkem. Jako čerstvý čtyřicátník vidím mezi svými kolegy a kamarády naprosto stejné modelové typy a situace, jako byly výstižně ztvárněny v Medvídkovi. Výkony VŠECH herců, tedy i paní Křesadlové a Kláry Issové byly uvěřitelné a úžasné, hudba skvěle použitá (čajkovského Bmoll) - a to že film nemá jednotící příběh? NO A CO. Celý život je jedna velká mozaika.

Matts

Matts (hodnocení, recenze)

Ježišmarjá...Jedno plus to mělo - zjistil jsem, že mám obrovskou schopnost sebeovládání - vydržel jsem až do konce. Ale bolelo to.

MoiJe

MoiJe (hodnocení, recenze)

zatial len stek na prazdno: ten plagat (vsade v metre) je desny!

Betmän

Betmän (hodnocení, recenze)

ChewieDC píše v komentáři, že jako nejlepší moment z filmu mu přijde závěrečná Trojanova zpověď. Já viděl z filmu jenom 15 minut na novinářský projekci a slyšel potom tiskovku a Hřebejk o tomhle zrovna mluvil, že to byla Trojanova improvizace. Takže to nakonec táhne nahoru snad vopravdu jenom ten Trojan, za chvíli možná bude Jarchovskýmu přepisovat scénáře.

stonozka01

stonozka01 (hodnocení, recenze)

Je to těžce podprůměrné a bez nápadu. Líbila se mi jedině mrňavá Berta Macháčková. Jejímu tatínkovi sice retrobrýle sluší, ale zejména ve scéně na lavičce je křečovitý, až hrůza. Nataša Burger vypadá strašně, minimálně na 60 (proč ji museli obsadit?protože je cizinka?) a Luknár se už v druhém filmu neustále promenuje nahý, jako kdyby měl co ukazovat. A vůbec bez komentáře je ochotnický výkon paní Křesadlové, kterou snad pro tento účel vyhrabali z hrobu a je to na ní vidět. Nebrat!

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Tak třeba mě trailer vždycky pobaví, samozřejmě to o kvalitě filmu nevypovídá nic, na český filmy do kina nechodím, ale hlášky o přilepení k podlaze a otázka "chceš šukat mojí ženou?" na mě vždycky zabere...

Viktoreq

Viktoreq (hodnocení, recenze)

To je úžasný slyšet ohlasy jako "Hurá, další Hřebejkovina".....podle mě to bude další hřebejk do rakve jeho slavné tvorby... Pelíšky, Pupendo, Horem pádem..ať je to co je to, 5minut smíchu mě o zajímavosti zbytku nepřesvědčí..

Satan

Satan (hodnocení, recenze)

Režie Hřebejk, herci Macháček, Trojan, Geislerová aneb inovace 4ever :)

bloom

bloom (hodnocení, recenze)

Letos nasadily svěrákovské Vratné lahve laťku opravdu vysoko, uvidíme jak bude kontrovat tandem Hřebejk - Jarchovský.

Davson

Davson (hodnocení, recenze)

Pelíšky & Musíme si pomáhat 5, Pupendo 4, Horem pádem 3, Kráska v nesnázích 2, Medvídek 1? :(

Reklama

Reklama