Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent WC 40 Dick Steele se musí vrátit po 15 letech do aktivní služby, protože svět ohrožuje jeden z jeho dávných protivníků, šílený a mocichtivý generál Rancor. Zloduch, o němž si Steele myslel, že ho před patnácti lety zlikvidoval, má dva cíle, chce ho zabít, protože ho připravil o horní končetiny, a pak zničit zemi s pomocí ukradeného čipu do rakety. Zneužije k tomu Barbaru, dceru Steeleovy jediné životní lásky. Proti generálovi však stojí silný protihráč - agent WC 40, který zvládne každou zapeklitou situaci, zlikviduje svého nepřítele a zachrání tím svět. (TV Nova)

(více)

Recenze (224)

Rudyamon 

všechny recenze uživatele

Leslie Nielsen je herec, který umí rozesmát už jen tím, že se prostě "moudře" dívá. Komedie s ním jsou vždycky veselé, byť v nich nesmíme hledat zrovna velké umění. Agent WC 40 je jednou z těch trošku míň vydařenějších, ale přesto to opět není špatné. Příběh tajného agent ala antibond je vděčnou rolí u které Leslie Nielsen opět ukázal, že umí pobavit. Chvílemi děj sice ujede to málem trapných vod, ale přesto to má grády. Fantastické jsou odkazy na jiné filmy (např.Cliffhanger, Sám doma ...), s Leslie Nielsenem ovšem s podstatně jiným efektem. Komedie zcela určitě nenudí, i když mám pocit, že mnohé bylo možno udělat líp a mnohé se nemuselo, víc nebo míň, kopírovat z jiných filmů. To už je ale, zvlášť v parodiích, docela zvykem, jak to tak sleduji. Ale jo - 3 hvězdičky - 50%, to bude docela vhodné hodnocení, snad se za to na mě Dick Steele nezaměří a neudělá mi ze života ... totální komedii ... :-) ()

laepus 

všechny recenze uživatele

Ten film mám prostě rád. Pro Nielsena mám prostě slabost. Ano, jeho poslední filmy jsou totální hrůza, ale v tomto filmu se o hrůzu ani náhodou nejedná. Naprosto převažují ty silné a povedené momenty nad těmi několika málo trapnějšími. Čtyři hvězdy jsou pro mě zcela zasloužené - Sestra v akci, Butch Cassidy a Sundance Kid, Pravdivé lži, Sám doma, Pulp Fiction a mnoho dalších... ()

Reklama

Brano odpad!

všechny recenze uživatele

Nemusím tieto paródie s Leslie Nielsenom. Síce snaha o humor tam je, ale tie vtípy sú vhodné tak pre malé deti. Nie je to zas vulgárne, no základným účelom tohto žánru je diváka pobaviť a ja som sa rozhodne nesmial. Nenachádzam nič čo by som kladne ohodnotil. Leslie nebol zlý herec, lenže bol neustále obsadzovaný do podobných hlúposti. ()

himor 

všechny recenze uživatele

Naozaj netuším prečo tu ľudia dávajú 2 hviezdičky. Toto je asi najpeckovejšia komédia od Nielsena aká kedy bola. Videl som to ešte ako šteňa a tiež keď to pozriem aj teraz, zdá sa mi to rovnako vtipné a na niektoré pasáže sa vyslovene teším. Áno môže sa to zdať tupé, primitívne, humor na úrovni opice, ale to je všetko v poriadku, tak to má byť. Takže kľudne si sadnite do kresla, zoberte popcorn a užite si jazdu... :D ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Leslie Nielsen má samozřejmě i daleko lepší kousky, ale na druhou nutno dodat, že má na svém kontě i takové zaléžitosti zavánějící skoro až odpadem. Tahle parodie na Jamese Bonda je tak někde mezi, protože vedle vtipných a originálních fóru jsou zde bohužel i ty staré, trapné a tisíckrát ohrané. Slušná zábava, která by neměla urazit jak fanoušky parodií, tak fandy Leslieho Nielsena. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (9)

  • Když jde v závěrečné scéně Dicku Steelovi (Leslie Nielsen) na pomoc Hulk Hogan, strhne ze sebe tílko a hodí jej za sebe na podlahu. V dalším záběru z kamery umístěné na zemi jej však překračuje. (fifas2)
  • Cameo si vo filme zahrali viaceré známe tváre, napr. Hulk Hogan (člen Dickovho tímu), Fabio (hral sám seba), Ray Charles (šofér autobusu), Mr. T (pilot vrtuľníka) a Pat Morita (čašník v reštaurácii). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno