Reklama

Reklama

Austin Powers: Špionátor

  • Česko Špionátor (více)
Trailer

Obsahy(1)

Děj této komedie začíná v podzemním bunkru dr. Zloducha v Las Vegas - sešli se tu největší zabijáci na světě, aby se poradili, jak zlikvidovat britského agenta a zároveň světově uznávaného fotografa Austina Powerse. Ten zatím s pomocí své spolupracovnice paní Kensingtonové prchá před šílenými davy svých obdivovatelek. Jeho dalším úkolem je akce v klubu, kde se údajně chystá řádit dr. Zloduch. Tomu se však podaří uniknout tak, že se nechá zmrazit, a zřejmě hodlá ve své činnosti pokračovat v budoucnosti. Austin se proto rozhodne ho následovat. Po třiceti letech jsou oživeni. Austinovi bude nadále asistovat dcera paní Kensingtonové, půvabná mladá Vanessa. Přestože mezi nimi není právě soulad, musejí vytvořit sehraný tým a zabránit oživlému Zloduchovi v jeho spádech... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Na rovnoběžných kolejích jedou bok po boku Trapnost a Genialita - dva vlaky, mezi kterými Myers dělá roznožku ve stylu JCVD a občas se přitom potká v plné rychlosti s návěstidlem. To je Austin Powers: Špion, který se nedepiloval a s uděleným "Povolením ojíždět" - samozřejmě myšleno výhradně pneumatiky Jaguaru s motivem britské standarty Union Jack.. Pokud si myslíte, že Conneryho Bond trpěl alergií na bavlněné trenýrky, Mooreův byl homosexuál a padouch Jaws si čistí zuby pastou Aquafresh Whitening místo Antirezinu, odečtěte si klidně z mého hodnocení všechny tři hvězdy.. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"To je ono. Ukaž svýmu hovnu, kdo je šéf." Špatný zrak? Mám! Křivý žlutý chrup? Mám! Extrémně chlupatou hruď? Mám! Do prostoru vyklenuté břišní svalstvo? Mám! Sebevědomí suverénně nejerotičtějšího samce planety? Tak to, s výše uvedenou výbavou, bohužel, nemám. Asi proto nejsem nejlepším světovým agentem, ale alespoň mne uspokojuje, že to jeden z nás krasavců dokázal - i když s nepatrnou pomocí švédské vakuové pumpy. Já tento stupidní humor prostě miluju, takže připravte krvelačné okouny, nastražte na mě sexy robotky, nastartujte vražedně rychlý válec, připravte mi koupel s Alottou Faginou a já dorazím hned, jakmile si zkontroluju nádobíčko a pokud se mi podaří otočit ještěrku v úzké chodbě Virtuconu. ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

tento film mal jednu úlohu - rozosmiať diváka. ja som divák. mňa rozosmial. a bavil som sa dobre a úprimne. pozrel som si ho dokonca už dvakrát. a dvakrát som sa vynikajúco smial a zabával. nevidím dôvod, prečo by som ho neohodnotil kladne. navyše tento film sa venoval tomu, čomu snáď ešte žiaden akčný film - "ako veľmi trpia rodiny zločincov" ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

NEJ scéna. ..... -"Jedna švédská vakuová pumpa pro zvýšení erekce. " - "To není moje." -"Jedna stvrzenka za nákup této švédské vakuové pumpy podepsaná Austinem Powersem." - "To není moje." - "Jeden záruční list na tutéž švédskou vakuovou pumpu vyplněný ... Austinem Powersem." - "Vždyť já ani nevím jak ta pumpa funguje." - "Jedna kniha švédská vakuová pumpa a já aneb Povím ti, jak ta věc funguje. Od Austina Powerse." 60% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Důsledná, znalá parodie (stylu) bondovek přidává Austinu Powersovi důležité body navíc, jinak se v jedničce zas tolik nepředvede. Dětinský a sexistický humor úplně bránice netrhá, ne vždy se Myersovi podaří (vulgární) skeče ze záměrné trapnosti vytáhnout k roztomilé vtipnosti; a se sympatiemi k titulnímu frajerskému, v šedesátkách zastydlému superagentovi je to také docela na vážkách (na rozdíl tedy od Dr. Zloducha, úplného ďábelského zlatíčka :-)). [Kdysi hodnoceno za 2 *] ()

Galerie (58)

Zajímavosti (31)

  • Ve scéně s vanou nabídne Alotta Fagina Austinovi saké, a řekne: "In Japan, men come first and women come second." Jedná se o odkaz na bondovku You Only Live Twice (1967). (PußyMagnet)
  • Byly natočeny i tři alternativní konce, všechny se odehrávají v záchranném člunu. (PußyMagnet)

Související novinky

Reklama

Reklama