Reklama

Reklama

Wrestlingový šampión John Cena se představuje v hlavní roli mariňáka Johna Tritona. Tritona naleznete vždycky tam, kde hrozí nebezpečí a věřte, že rozhodně nebude hrát podle pravidel! Teď byl ale proti své vůli odeslán pryč z irácké mise a jeho překrásná manželka Kate (Kelly CarlsonPlastická chirurgie s.r.o.) byla navíc unesena nemilosrdnými zloději šperků, v jejichž čele stojí zvrácený zabiják (Robert Patrick)! A tak Tritonovi nezbývá než se vrhnout znovu do boje. Aby se mu podařilo jeho ženu zachránit, musí použít svou nejnebezpečnější zbraň – totiž sebe samotného! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak zaprvé, ten český název je špatný. Měl by to být "Mariňák", ale vzhledem k tomu, že zde už film s takovým názvem je, česká distribuce raději zvolila obecné "Voják". Je to ale celkem jedno, protože snímek rozhodně nepadá s tím, jaký je, nebo není překlad, padá spíš s tím, že je film sám o sobě tak neskutečně špatný. Mohou za to hlavně herecké výkony, které jsou nesmírně toporné. V případě Johna Ceny, který je především wrestlerem, kde se vyžaduje trochu jiné herectví, je to i proto, že ani Robert Patrick zde nehraje nějakou první třídu, ale proč by měl, když se to po něm ani nechce. Spíš mám pocit, že režisér opravdu chtěl, aby všichni hráli jako lemry. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/03/vojak-2006-20.html ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Průměrný vojáček a moc nesympatický John Cena. Tenhle chlápek sice není Terminátor, ale nepatří mezi herce, kteří svým herectvím zaujme. Ale za zmínku určitě stojí celkem povedené výbuchy a co se týká bojů i dosti efektivních chvatů. Film aspoň zachraňuje Robert Patrick. ( Hodnocení: 5/10 ) ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 9/10 Hudba 7/10 Akce 10/10/// +John Cena, divné jméno, ale dokážu si představit jeho jako akční ikonu, akce, spád, hlavní záporák, hláškující černoch... -opravdu jednoduchá zápletka, mohlo být delší, mohlo to být ještě velkolepjejší/// Totální akční výplach. Rozhodně však není stupidní, trapný a (ne)uvěřitelný, takže opravdu velká spokojenost. Od Komanda tu něco podobného chybělo a je zázrak, že to v dnešní době vůbec někdo natočil. Bezvadně jsem se bavil a bral bych další tucet podobných filmů, protože mám rád akčňáky z 80tých let./// Celkem 84%/// ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Tak já nevím, byl to pokus o komedii a nebo o akční film. To nebylo "béčko", ale "ÉČKO". Hrozný scénář, děsný výběr herců.... jednu hvězdičku dávám za speciální efekty - výbuchy. Jeden výbuch, druhý výbuch, třetí výbuch.... Jako odpad ovšem označuji to DEJAVU, 1) vybuchující benzínka, oheň a pohled plakající ženy, zda to voják přežil. 2) vybuchující chajda, oheň a pohled plakající ženy, zda to voják přežil. No prostě KOMEDIE! ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Společnost World Wrestling Entertainment svým divákům servíruje spoustu akce, velkolepé fyzické souboje a blond modelky, což ji spolu s velkým kapitálem předurčuje k tvorbě precizních oddechových akčních filmů. Současně ví, že když do hlavní role obsadí wrestlingového zápasníka, dostanou bijce a ne herce. Proto se velká část filmu zaměřuje na charismaticky vyprofilované záporáky, jejichž představitelé jsou herecky zdatnější. Díky tomu a perfektně technicky provedeným akčním scénám je film svěží a zábavný. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (15)

  • Postavu "Bennet" v skutočnosti hral herec s priezviskom tiež Bennet. (Zeker)
  • Natáčanie začalo dva roky pred premiérou. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama