Reklama

Reklama

Wrestlingový šampión John Cena se představuje v hlavní roli mariňáka Johna Tritona. Tritona naleznete vždycky tam, kde hrozí nebezpečí a věřte, že rozhodně nebude hrát podle pravidel! Teď byl ale proti své vůli odeslán pryč z irácké mise a jeho překrásná manželka Kate (Kelly CarlsonPlastická chirurgie s.r.o.) byla navíc unesena nemilosrdnými zloději šperků, v jejichž čele stojí zvrácený zabiják (Robert Patrick)! A tak Tritonovi nezbývá než se vrhnout znovu do boje. Aby se mu podařilo jeho ženu zachránit, musí použít svou nejnebezpečnější zbraň – totiž sebe samotného! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

V nepřímém, uměle vytvořeném souboji Voják vs. Komando u mě na celé čáře vítězí právě tento novější film. John Cena sice nemá takové charisma jako guvernátor Arnie, avšak v celkovém dojmu za ním nezaostává. Já nikdy nebyl velkým fanouškem Komanda, a rozhodně pro mě není kultem. Voják je i bez Arnieho hlášek a rychlodabingu perfektní zábava. Ano, sice zde šíleně explodují i jen dešťové kapky, dopadající na rozpálený asfalt, ale Cena to svými akčními scénami bohatě vynahrazuje. Duši wrestlera nezapře a jeho fatality jsou výbornou podívanou. Kdyby tam byly jen ony (a Robert Patrick), tak by se na hodnocení nic nezměnilo. Byl jsem naprosto spokojen. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Strašne jednoduchý scenár. Dobre natočená akcia. Cena nie je herec, ale jeho knockouty stoja za to. Všetko vybuchuje, stále sa niečo deje, Robert Patrick je skvelý záporák... Nadšenie pre akčné béčka sálajúce z tohto filmu je až neuveriteľné... Bavil som sa snáď ešte viac ako pri Rockovej KRÁČAJÚCEJ SKALE a VITAJTE V DŽUNGLI... ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Commando: Ressurection se nekoná ani omylem! Tři velké exploze spolkly většinu rozpočtu, takže zbytek stopáže je okatě samoúčelnou improvizací (nějaké ty kamerové oblety a podobné tajtrlíkování), kterou z bahna absolutního zatracení táhnou slušné odkazy (Terminátor II, Vysvobození, Pátek 13.) a geniální partička záporáků v čele s famózním (!) Robertem Patrickem, který si roli užívá jako nikdy. Nevím, koho napadlo poslat Johna Cenu z wrestlingového ringu na plátno, ale tahle hora svalů nesahá takovému Rockovi ani po kotníky a když máte problém s tím, aby jste mu fandili, protože jeho protivníci jsou prostě víc cool, je jasné, že někde to drhne. A ten rating PG-13 s absencí krve… zlatá 80. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Mattdamonovský (pozrite sa mu do ksichtu) x-man (pozrite sa mu na nohy - zakaždým, keď sa objavila v zábere jeho celá postava, dostal som záchvat smiechu) John Cena v ultrabéčkovej pripomienke áčkových klasík 80. rokov, ktorá je trápna v okamihoch, keď sa snaží tváriť vážne (našťastie ich nie je veľa), a neskutočne zábavná v akčných a nadhľadových scénach (ktorých je hojne). Robert Patrick je bravúrny a predvádza tu asi najlepšieho béčkového záporáka za posledných bohviekoľko rokov (spomínaná hláška s Terminátorom). Ešte lepšia je však postava černošského člena gangu - pri jeho príbehu z detstva o táborovom vedúcom, ktorý sám seba nazýval Honza Bičík, som plakal od smiechu. A toľko výbuchov ste nevideli vo všetkých akčných filmoch nového tisícročia dohromady. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

John Triton je mariňák (v tom slove je skryté viac ako som si myslel) a ctí svätosť manželstva. Pre záchranu svojej manželky by neváhal zobrať nôž na maslo a postaviť sa celému svetu. Keďže ako som spomínal, je MARIŇÁK, on nepotrebuje ani ten nôž, pretože nepriatelské údery ho nezraňujú (a ak náhodou áno, za tri sekundy už zase stojí na rovných mariňáckych nohách), 10 zásobníkov z útočnej pušky mu síce prevŕta auto ako sito na múku, ale jemu sa projektily nejakou zázračnou náhodou vyhnú. Z auta padajúceho do priepasti sa mariňáci vedia zachrániť zachytením o skalnú stenu a údery flašou, alebo hasiacim prístrojom do hlavy, ktoré by zabili slabšie stavaného býka mu len jemne a na malú chvíľku rozostria videnie. K tomu všetkému ešte trpí zvláštnym postihnutím, že keď vstúpi do objektu, v ktorom sa nachádza čo i len jedna plynová bomba, tá do pár minút sama od seba exploduje. O moc viac mi tým pádom bola sympatickejšia partička béčkovo humorných záporákov, z ktorých najväčší černoch nemal rád násilie a bonbóny :-) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (15)

  • Zbraň, ktorú nosí Rome (Robert Patrick), je nerezový Magnum Research Baby Eagle. Pištoľ, ktorú Rím nosí, je Jerico 941 F. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama