Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sú zelené a dostali sa do kontaktu s rádioaktívnym odpadom, ale je s nimi sranda, ako s máloktorými živočíchmi. O kom je reč? No predsa o Ninja Korytnačkách. Máloktorý animák Vás sprevádzal detstvom, ako tento. Už prvé zábery z teaseru hovoria, že pôjde naozaj o veľký projekt, ktorý má pod palcom trikový mág Kevin Munroe. Film je vyrábaný CGI technológiou, ktorá zaručuje naozajstnú kvalitu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (369)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Celkom slušný 3D animák. Nie je to dokonalé, ale mňa ako fanušika korytnačiek to potešilo a aj bavilo. Príbeh je celkom zaujímavý, aj keď absencia Shredera trošku zamrzí. Každopadne chápem a oceňujem smer, akým sa tvorcovia vybrali. Postavy, akcia, animacia, či hudba, všetko tu celkom dobre funguje, pekne to odsýpa, plynie ako voda, furt sa tam niečo deje a moc sa nedá nudiť. Kto má rád korytnačky určite si na svoje príde. Obľúbený soundtrack: End Credits. 80% - 4* ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

ne, už prostě nejsem malej kluk, aby mě uspokojily rádoby vtipnodrsný hlášky a primitivní scénář. a jakoo, absenci trhače, kranga, roxtýdyho a bíbopa a všeho toho retropotěšení z mých mladých let na úkor nějakých pseudopříšer a oživlých soch, to tvůrcům prostě neprominu... a odkdy sekla ejpril se zprávama na kanálu 6? no... potěšilo jen pár scén, zejména souboj rafa a lea na střeše v sympatickém nulo-jedničkovém dešti. z velké nostalgie zavírám obě oči, převazuji je čtyřmi barevnými páskami a dávám za tuhle usínačku smírných 50% ()

Reklama

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

No tento seriál som mal rád ako dieta a filmy sa mi tiež páčili aspon prvé dva, ale od toho som nič nečakal. A dobre som urobil, pretože by som bol sklamaný. Takto aspon môžem v kľkude napísať nebolo to bohviečo. Záverečná dvadsať minutovka bola dobrá, ale zvyšná hodina ma nejako nezaujala. Radšej by som uvítal další film. A absencie Shredera mi chýbaa. Nemuseli nadväzovať na samotné film, ale čo už všetko prehrmí... ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Kdo čeká, že se bude půlku filmu smát připitomělcům, kterými v komiksu bezesporu byli Rocksteady a Beebob, nebo kdo se těší, až spatří v akci Trhače a jeho kovové ostny, ten ať si lístek do kina nekupuje. Tvůrci totiž přišli s jiným a prachobyčejným příběhem o jiné dimenzi. Ale... Myslím si, že to byl tak trochu jejich záměr. Animace je prvotřídní, souboj (ve filmu upřednostňovaných) Leonarda a Rafaela mezi kapkami deště je špičkový. Navíc TMNT se ukázaly být úspěšní i co se financí týče, či-li pokračování na sebe nenechá dlouho čekat. A právě ono pokračování by mohlo být jakýmsi prequelem, kde bychom se mohli dočkat toho, jak vůbec vznikly Želvy Ninja a kde by úřadoval Trhač a slizký Krank. To by totiž mohlo zajistit další ohromné výdělky. Takových příběhů, jako je tento, si lze vymyslet tuny. Souboje jsou strašně rychlé, často ani nelze postřehnout, jaké pohyby zmutované želvy dělají. Plusovým bodem je dynamický soundtrack a kamera. O hlášky, kterými je kreslený komiks doslova nahuštěn, se tady stará Michelangelo, ale opravdu těch dobrých jsem napočítal tak tři, čtyři. Pro začátek 60% a jsem zvědavý, zda se moje prognóza vyplní a přijdou další díly...34 miliónů dolarů(rozpočet)/72,5 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Fikční svět je ustanoven, hrdinové vsazeni pevně do žánru, kdy že bude pokračování (nejlépe s Trhačem, či aspoň Krangem)? Ale příště bych prosil více ironie, která byla tak vlastní pro animovaný seriál, na němž jsem vyrůstal, nebo pořádné dospělácké potemnění ala současný animovaný seriál ve stylu anime, který je dokonce od 12 let nevhodný, protože to lavírování mezi infantilním humorem a dospěláckou odpovědností moc nefunguje. Je hezké, že Želvy ninja 2007 navazují na tři filmová dobrodružství a porůznu na ně odkazují, ale nemusela by na ně navazovat i žánrově, protože fantasy Želvám moc nesedne, když příběh není dostatečně nosný ani na tlustší paper-back. O sporném pojetí Třísky, nevyvedených meditativních sekvencích a upozaděním dvou ze čtyř želváků a nadbytečném klanu Foot by se dalo polemizovat, ale nostalgie je mrcha, takže se jí dám ovládnout a s přimhouřenýma očima za 4 (ve skutečnosti 70%). ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Ačkoliv se film z převážné části odehrává v New Yorku, za jediný prokazatelně společný bod se skutečným New Yorkem lze označit Brooklynský most. Zbytek města je smyšlený. (Džejkop)
  • Japonský herec Mako byl oficiálně oznámen jako dabér Třísky den předtím, než náhle zemřel. V tu dobu byl dabing již kompletně dokončen. Film byl následně věnován Makově památce. (Raztubyl)
  • Keď vchádza Splinter (Mako) do kuchyne, pospevuje si akúsi pesničku. Je to starobylá japonská uspávanka. (riso677)

Související novinky

Die Teenage Mutant Ninja Smith

Die Teenage Mutant Ninja Smith

19.01.2007

Dovolím si navázat na svou vůbec první novinku a doplnit informace z ní. Opětovně půjde o nějakou tu drobnou informaci o novém projektu Tarantina a Rodrigueze s názvem Grind House a o Kevina Smithe,… (více)

Reklama

Reklama