Reklama

Reklama

Hvězda mexického fotbalového klubu Santiago Munez (Kuno Becker) tu v souboji o Světový pohár FIFA stojí proti spoluhráčům ze španělského Realu Madrid a reprezentantům Anglie Charliemu Braithwaiteovi (Leo Gregory) a Liamu Adamsovi (JJ Feild). Santi chce zvítězit a pozvednout cennou trofej nad hlavu jako hold svému zemřelému otci a rodině, kterou nechal v Los Angeles a Madridu. Charlie a Liam zas od vítězství očekávají přerušení čtyřicetiletého pohárového půstu svého klubu. Na cestě k fotbalové slávě musí všichni tři překonat řadu překážek a pokušení. Největší boj ovšem musí svést se svými osobními problémy, které se znatelně podepisují na jejich výkonech na hřišti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Fotbalový Bože !!! Co je to za blbost ? CITÁT : Strach z křížů poprvé..... Ty záběry z hřiště, no to je ubohost. To jsou ale hrozný efekty. CITÁT : Jděte, kluci a otočte ten stav......? Vyndavám dvd, připravuji levačku, nápřah a centr....dvd letí, letí a góóól !!!, ale ne to není góóól, dvd se tříští o břevno !!! Zlatá jednička, bronzová dvojka a odpadová trojka. Ve filmu byly použity songy jako třeba Try overcome your speed defects ( Speed Default ) od Le hammond inferno http://www.youtube.com/watch?v=oxoi6LCFpCY nebo Suburban knights od Hard - fi http://www.youtube.com/watch?v=dZ8RtHbS65g ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Ehm...co to sakra bylo? Jakási lovestory z fotbalového prostředí, co mi připomněla telenovelu. Herecké výkony jsou hrozné, o scénáři snad raději netřeba mluvit a nástup spoluhráčů na hřiště? Pár záběrů z FIFY pak tam jasně mimo nastoupí, hned dají góla a jdou se zase hned radovat pryč. To vše okořeněné šíleným závěrem, takže jedna hvězda za sexy holky, alespoň se dalo na co koukat. 15% ()

Reklama

Wally 

všechny recenze uživatele

Dávám jednu hvězdu, ale vlastně ani nevím za co :-)) Asi proto, že jsem fotbalový fanda a každý film z fotbalového prostředí je super....nicméně zatímco první díl měl svoji kvalitu, druhý vařil již z vody, tak tento třetí, co se týče kvality je katastrofa...nejhorší byly přidané záběry do samotných fotbalových utkání...jako by to stříhal nějaký amatér doma ve sklepě...o příběhu ani nemluvě....ach jo... ()

matt6 

všechny recenze uživatele

Mám rád fotbal, ale tretí goal sa už fotbalu venuje skôr okrajovo a moc si ho neužijeme. Film sa zameriava prevažne na osudy a vzťahy fotbalistov. Bohužial, Kuno Becker hrá vo filme len druhé husle a nahradili ho jeho spoluhráči, ktorý zahrali na úrovni. Príbeh nie je zlý, ale niektoré scény mi pripadali dosť nasilu a veľmi umelo(*SPOILER* autonehoda, smrť Charlieho Braithwaitea. *SPOILER*). Akoby v nás chceli tvorcovia za každú cenu vyvolať emócie. Film sa snaží zapáčiť každému. Taktiež záberov zo zápasov je len poskromno. Mimochodom, čo tam pre Boha robila tá dejová línia so skupinkou fanúšikov ? Myslím si, že séria Goal! bola vyčerpaná už po druhom dieli a trojka ma v tom len utvrdila, chcelo by to niečo nové. Naopak ma potešil nie príliš pozitívny záver, aký nebýva v sérii zvykom. Ústredná melódia je celkom chytlavá a spolu s ováciami štadióna a celkovou atmosférou na zápase dotvára skvelý zážitok. Slabé, ale nie hrozné. Doporučujem komentár uživatela derek007. 50% ()

Pavelos 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování už nemá bohužel nic společného s fotbalem.. Těch pár záběrů co tam je, jsou beztak použity záběry televizních kamer.. Bylo to celé až moc fingované a nešťastné.. Vše bylo zaměřeno na soukromí život fotbalistů a ne na jejich fotbalové umění.. A největší nepochopení z mé strany je proč Santi hrál jenom takovou vedlejší bezvýznamnou roli, když jednička byla jenom o něm.. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Finále Svetového Pohára bolo nakrútené na štadióne Stade de Soleil vo Francúzsku namiesto štadiónu v nemeckom Berlíne. Dôvodom boli vysoké dane a nedostatok financií na prenájom štadiónu. Približne 60% hereckých výstupov na ihrisku bolo nakrútených pred zeleným alebo modrým plátnom, a zladených s reálnym meradlom Svetového pohára. (ČSFD)
  • Každý díl trilogie má jiného režiséra a jiný původ vzniku. (Mara97)
  • Charlie Braithwaite (Leo Gregory) nastupuje na zápasy majstrovstiev sveta v drese s číslom 26. V skutočnosti však môžu hráči na majstrovstvách sveta používať len dresy s číslami 1 až 23. (baruss)

Reklama

Reklama