Reklama

Reklama

Naruto: Záchrana snežné princezny

  • Japonsko Gekidžóban Naruto: Daikacugeki! Juki-hime ninpóčó datteba jo!! (více)

Obsahy(1)

Nikdy se nevzdám - vám bude znít v hlavě ještě dlouho po zhlédnutí tohoto filmu. Hlavní hrdina Naruto, co by celkem nenápadný náctiletý kluk v oranžové kombinéze, je trochu snílek, ale své sny díky své nezlomitelné vůli a skryté síle Chakry plní do detailu. Snímek vám na začátku ukáže v kině úryvek z filmové série o "sněžné princezně", do které se Naruto zamiluje pro jeji nezlomitelnost a odhodlanost. Jaký zázrak, když pak ve skutečnosti na koni proskočí kolem jeho hlavy! Herečka se ale chová velice chladně a odmítavě, což Naruta v žádném případě neodradí od pokusů si ji získat. Natáčení dalšího filmu se má přesunout do Sněžné země, kam ale herečka v žádném případě nechce cestovat. Naruto s jeho přáteli je najat na její ochranu, která se z počátku zdá být zbytečnou. Když se ale ukáže, že herečka hrající sněžnou princeznu je opravdovou princeznou ze Sněžné země a tamní usurpátor Dotou prahne po získání krystalu, který jí houpe na krku, aby získal skrytý poklad, děj se značně přiostří a na scénu vstupují efektní souboje a nečekané zvraty děje. Ikdyž osud Narutovi vůbec nehraje do karet, nikdy se nevzdá. (shinobi)

(více)

Recenze (26)

Anime2 

všechny recenze uživatele

Věřil jsem že mě to překvapí a že to bude něco co si budu pamatovat ještě dlouho.A je to pravda tohle si budu pamatovat ještě moc dlouho je to první film s Narutem co jsem vyděl a byl moc pěkný.Rozhodně mam v úmyslu zhlédnout i další filmy Naruto.Jestli se nepletu zbývají mi dva jen doufám že budou tak pěkný jako tohle.Ale věřím že mě nezklamou.Stačí jen věřit Naruto nikdy nezklamal :) !! ()

Artyom_SVK 

všechny recenze uživatele

Veľmi jednoduchý príbeh a oproti seriálu to je akoby ste miestami sledovali úplne iné anime. Ja som si to dal po dlhej dobe druhý krát, pretože aj po toľkých rokoch som obrovský fanúšik Naruta a musím povedať, že zrovna tento prvý film na rozdiel od niektorých ďalších úletov je celkom fajn. Animácia je výrazne lepšia než v seriály a v porovnaní napríklad s druhým filmom tiež. Nové postavy a záporáci priemer, ale ako celok je to naozaj jeden z tých lepších Naruto filmov. ()

Reklama

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Kakashi nařídí svému týmu (Naruto, Sakura a Sasuke), aby před svou další misí šli do kina na film o bojové princezně Fuu (Naruto je její velký fanda). Po skončení filmu (tedy spíš po vyhození z projekce) jsou svědky pořádné honičky, kde pronásledovaný subjekt je právě herečka, která hraje princeznu Fuu. Naruto s ostatními se rozhodnou herečce pomoct (Naruto samozřejmě neustále herečku pronásleduje a žádá o autogram). Poté, co herečce pomůžou se od Kakashiho dozvídají cíl jejich další mise: Eskortovat herečku do Snow Country, kde má natočit další film. Ovšem zas tak jednoduchá mise to nebude.... Jojo, první film (ze tří) považuju za vůbec nejlepší, animace je na jedničku s hvězdičkou a bitek je tu jak nasraných. Rozhodně doporučuju! ()

ikilledjenny 

všechny recenze uživatele

Dvakrát jsem u toho usnula, což asi o něčem svědčí. Byl to celkem hezký nápad. Sněžná země poskytuje prostor pro nová jutsu, celkově byl příběh zasazený do pěkného prostředí. Dokonce i Sakura je tady užitečná, ale to je tak všechno. Maliličko nadprůměrné. Nejlepší byla Narutova hláška: "Vlak? Co je to vlak?" ()

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Dokonalý přehled seriálových prvků za necelé jeden a půl hoďky. Nezničitelný Naruto zvedá morálku depresivní herečce ("Nikdy se nevzdám, to je moje cesta ninji!"), Sakura umravňuje Naruta, Sasuke arogantně na všechno stačí sám a Kakaši v klídku sleduje situaci. Množství hezky zvládnutých bitek, hrdinské obětování, zlotřilý uchvatitel trůnu a trocha humoru jako koření - co víc si přát. Animace na úrovni seriálové neurazí ani nenadchne. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama