Reklama

Reklama

Motel smrti

Trailer 2

Mladý manželský pár v opuštěném motelu objeví skryté videokamery ve svém pokoji. Brzy si uvědomí, že pokud se jim nepodaří utéct, stanou se dalšími oběťmi snuff filmu. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (389)

paascha 

všechny recenze uživatele

1 hvězda pro Kate Beckinsale, jinak tato stupidita pro debily po lobotomii, kteří nikdy nic neviděli / nebo si to nepamatují / nestojí za nic. I když i ta Kate hekala a vzývala Boha, který ji očividně nechtěl pomoc, přesně v tu nesprávnou chvíli. Jak říkám, na hysterické scénky je vždycky času dot a podlehnout panice se dá i ve vhodnější chvíli, než když ti jde po krku magor, co tě chce umlátit k smrti:-) ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Nie je to horor. Hudba je pôsobvejšia než to, čo sa deje na plátne. Cituje to síce všetko možné od PSYCHA po MISERY, ale stále je to len obyčajný béčkový triler. Ale celkom zábavný a slušne natočený. Logika konania postáv nie je moc premyslená, ale občas skrátka poteší pozrieť si niečo takto jednoduché vo väčšej produkcii. Na Motel smrti sa nepozerá zle, ale mňa osobne bavili viac oba filmy JAZDA DO PEKIEL... ()

Reklama

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Nimrod Antál je provokatér, nejdřív si natočí maďarský debut, jenž se jen zdánlivě zdá hluboký a s komplikovanou vypravěčskou linkou, aby pak ve svém hollywoodském debutu předvedl dalši stylový zářez na své režijní pažbě, v němž je něco jako příběh naprosto nepodstatný a hloubka je zde přesně v duchu jeho předchozího filmu, tj. skoro vůbec. Doslovný český překlad původního názvu Vacancy, Motel smrti, dává jasně najevo, o co ve filmu jde a o moc komplikovanější to věru není - tak akorát dlouhá expozice, při níž se dozvídáme, že ústřední manželský pár má nějaké ty problémy, následuje několik lekaček a poté pořádně hustá atmosféra napětí a strachu._____ Ideální délka filmu, nemající přes 80 minut, překvapivě kvalitní a přesvědčivé herecké výkony Kate Beckinsalové a Luka Wilsona (fakt jsem to napsal?) a velice zajímavá stylová podvratnost vůči filmu a jistým hollywoodským tendencím, kdy se čerpá nejenom hodně z hororových (či spíše černohumorných?) klasik let dávno minulých, ale i evropského artu v hávu thrilleru s Hanekem v čele._____ Za odvahu být nestylový ve stylu, za konzistentnost a atmosferičnost vyváženější než v obdobně konstruované Identitě a za vyrovnanost a hladší žánrové přechody než Jízda peklem mírně nadsazené 4* (70%) pro film, který řeší krizi manželství originálním a zábavným, svižným a oddechovým způsobem. Jenom ty freudovské tunely si už, prosím, páni evropští filmaři debutující v hollywoodu, strčte do prdele. Nedík. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Upřímně tedy nic moc. Film jsem viděl podstatně dříve než je datum tohoto komentáře, na které jste se pravděpodobně právě podívali. Pramálo si z filmu pamatuji. Dal bych dohromady asi základní stavební kostru a tím bych i skončil. Strach ani náznak strachu jsem zde zcela jistě nepocítil, tudíž jako horor film selhal a jako film taky. Snad i na ten odpad si troufnu. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nelogické chovanie postáv nie je jedinou slabinou tohto filmu, na tie sme v béčkach zvyknutí. Problém vidím aj v nesplnení základnej definície thrilleru či hororu. O horore nemožno hovoriť ani v najmenšom, to už trápny seriál Duchovia (1997) bol "strašidelnejší". No a ako thriller chýba filmu niečo nové, niečo, čo sme nevideli, pretože tých hotelových snímkov sme tu už mali mnoho. Film však nemá prekvapenie, zvrat, proste žiadny wow moment. Nabehne na zaujímavú líniu, lenže nedokáže k nej nič pridať. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Všetky snuff scény boli natočené hneď v prvý deň nakrúcania. (misterz)
  • Ráno po napadení manžela sléza Amy (Kate Beckinsale) dolů, načež následuje záběr na nohy Davida (Luke Wilson), které leží na koberci. V dalším záběru, kdy Amy výjde ven, leží celé tělo za prahem venku přede dveřmi. (Danny F.)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama