Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pip Bernadotte a Wild Geese čelí útoku na hlavní velitelství Hellsingu, které vede upírka Zorin Blitz, obávaná hlavně kvůli svým schopnostem tvořit iluze a halucinace. Pip a jeho lidé se zabarikádují v Integřině kanceláři a snaží se přežít útok, než je osvobodí Ceras, která se v tomto díle stane opravdovou upírkou, kterou se z ní pokoušel vyvinout Alucard. Ovšem za strašnou cenu. (Alfmen)

(více)

Recenze (21)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále bez Alucarda ale ono to něják vůbec nevadí. Druhá část o obraně velitelství Hellsingu jsou zase a znova neskutečně epická jatka=Zorin Blitz-se svou až psychedelickou schopností dostat se hlouběji a hlouběji do hlavy protivníka a rozložit ho zevnitř-dává celému tomu odboji pěkně na prdel......Ale nikdy neříkej hop dokud nepřeskočíš(!) a tady to tentokrát platilo minimálně dvojnásob.... http://www.youtube.com/watch?v=aIrhVo1WA78 :D ()

Toyotomi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O něco slabší než pětka, ale krvavější a z metamorfózou naší oblíbené Seras Victorie. Alucard-sama si zde neškrtl ani v prologu či epilogu, takže veškerá tíha úlohy "kladných upírů" leží na Victorii. A vskutku, když Sereas popravila Zorin rozdrcením lebky a následně ji ještě dorážela rozedřením o zeď, tak jsem si doopravdy vychutnával bolest, jakou asi Zorin cítí... Patří jí to svini! A abych nezapoměl, kladně hodnotím i majorův démonický poslov v epilogu. ^^ ()

Reklama

animaxis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl byl skvělou kombinací dvou žánrů.Totálně brutální díl a zároven i tak dojemný.Na konci se přiznávám,že mi i ta slza ukápla a titulky na konci byly dojemnější,než v pátém díle.Doufám,že Seras v dalších dílech zmasakruje co nejvíce nacistů a od tohoto dílu před ní naprosto smekám.Už se těším na další díly! ()

fallanga 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze Seras se stal pravý drsný upír. Přesto je pořád stejně otravná jako kdykoliv jindy, možná ještě otravnější. Každopádně, díl bez jediného překvapivého zvratu, hodně předvídatelný. Jak jsem si díly, kdy byl Alucard uvězněný na lodi užil, tak už by se mohl vrátit. Už mi přijde, že se vaří z kaše. Jo, a kde je ta Křížová výprava? Na tu se ukrutně těším. ()

Alfmen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmička byla i přes Alucardovu nepřítomnost jedním z nejlepších dílů. Victorka nám vyrostla, otřepala se a konečně se stala tím, čím se měla stát. A neuvěřitelně brutální scény nechyběly ani v tomto díle. Znásilnění mrtvé (!!) matky malé Victorie nebo oko vypíchnuté vidličkou... Paráda. A až se v osmičce vrátí Alucard, to budou oči teprve lítat... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Zo všetkých OVA dielov sa tu nachádza najmenej postáv. (Eerie)
  • Na oboch DVD obálkach sa nachádza náznak či priamy odkaz na Serasinu upíriu podobu. (Eerie)
  • Je to jediný OVA diel, kde sa Alucard fyzicky nenachádza a ani nemá žiadnu rolu. Ak nepočítame jeho krátke spomenutie v spomienkach Seras. (Eerie)

Reklama

Reklama