Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pip Bernadotte a Wild Geese čelí útoku na hlavní velitelství Hellsingu, které vede upírka Zorin Blitz, obávaná hlavně kvůli svým schopnostem tvořit iluze a halucinace. Pip a jeho lidé se zabarikádují v Integřině kanceláři a snaží se přežít útok, než je osvobodí Ceras, která se v tomto díle stane opravdovou upírkou, kterou se z ní pokoušel vyvinout Alucard. Ovšem za strašnou cenu. (Alfmen)

(více)

Recenze (21)

fallanga 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze Seras se stal pravý drsný upír. Přesto je pořád stejně otravná jako kdykoliv jindy, možná ještě otravnější. Každopádně, díl bez jediného překvapivého zvratu, hodně předvídatelný. Jak jsem si díly, kdy byl Alucard uvězněný na lodi užil, tak už by se mohl vrátit. Už mi přijde, že se vaří z kaše. Jo, a kde je ta Křížová výprava? Na tu se ukrutně těším. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Svině dostala, to co si zasloužila a z pohledné dívky se konečně stala pořádná „killerka“. Je sice škoda, že Alucard je poslední dobou zcela odsunutý na vedlejší kolej, ale díky tomu dostala celý prostor právě Seras Victoria, která se své šance od tvůrců chopila a že to byla jízda. Emočně se mi to sice zas až tolik pod kůži nevrylo, ale nemůžu popřít, že jsem se u tohoto dílu velmi slušně bavil. Začíná se pořádně přitvrzovat, což není nikdy na škodu a o to víc mě to baví… ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále bez Alucarda ale ono to něják vůbec nevadí. Druhá část o obraně velitelství Hellsingu jsou zase a znova neskutečně epická jatka=Zorin Blitz-se svou až psychedelickou schopností dostat se hlouběji a hlouběji do hlavy protivníka a rozložit ho zevnitř-dává celému tomu odboji pěkně na prdel......Ale nikdy neříkej hop dokud nepřeskočíš(!) a tady to tentokrát platilo minimálně dvojnásob.... http://www.youtube.com/watch?v=aIrhVo1WA78 :D ()

Laxik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez všech těch špatných věcí, ale zároveň o ničem. Takový je sedmý díl. Seras si dá prvního panáka a změní se ve zvíře. Stylový a kchúl díl s pár kulervoucími momenty. Zatím to nejlepší, co jsem z OVA viděl. ()

Toyotomi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O něco slabší než pětka, ale krvavější a z metamorfózou naší oblíbené Seras Victorie. Alucard-sama si zde neškrtl ani v prologu či epilogu, takže veškerá tíha úlohy "kladných upírů" leží na Victorii. A vskutku, když Sereas popravila Zorin rozdrcením lebky a následně ji ještě dorážela rozedřením o zeď, tak jsem si doopravdy vychutnával bolest, jakou asi Zorin cítí... Patří jí to svini! A abych nezapoměl, kladně hodnotím i majorův démonický poslov v epilogu. ^^ ()

Nautila 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, v tomhle díle se vlastně nic neděje, je to jen jeden megamózní souboj v sídle Hellsingu, ale musím říct, že jsem si ho zatraceně užila. Odpusť, Victorie, že jsem tě dřív neměla ráda, teď tě miluju! ()

animaxis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl byl skvělou kombinací dvou žánrů.Totálně brutální díl a zároven i tak dojemný.Na konci se přiznávám,že mi i ta slza ukápla a titulky na konci byly dojemnější,než v pátém díle.Doufám,že Seras v dalších dílech zmasakruje co nejvíce nacistů a od tohoto dílu před ní naprosto smekám.Už se těším na další díly! ()

Redi 

všechny recenze uživatele

Docela slabota...jenom bezduchá střílečka... Victoria Seras docela zdrsněla a byl to nejkrvavější díl. Bohužel zase bez Alucarda. Tato episoda je jen o tom, jak se ze Seras stává čím dál mocnější vampírka... docela zbytečný díl. A když už jsem si říkal, že tam snad konečně zapomněli na tu otravnou vsuvku (změna na trapnou kresbu s ještě trapnějšíma scénama, které se tam absolutně nehodí ... takové anime nesnáším), tak nezapomněli... díky bohu, že to v žádném z dílů OVA nepřekročilo snad ani minutu. V příštím díle snad už dorazí Dracula (čti pozadu :) ) a celkově už se to někam pohne. Příjde mi, jako by to VI a VII stálo zbytečně na místě. ()

Sabiana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moje obliba Hellsingu vždy stála na tom borci v červeném (co se seriálu týče). Ale když z něj v OVA udělali takovýho chudinku, tak ať si klidně pluje rychlostí pět uzlů směrem k Londýnu a pár dílů vynechá. Ale chybí mi jeho úsměv (na rozdíl od jeho účesu a blbejch keců)... ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrdinsky důstojný, žel neslavný konec jednotky žoldáků zabarikádovaných v sídle Hellsingu. Překvapí emoce mezi velitelem Bernadottem a běsnou Seras, konečně probouzející své opravdové síly, i tragické střípky z její minulosti. A poprvé řežbu nehyzdí karikatury humoru, třikrát sláva, hned zaokrouhluji nahoru. ()

Kicune 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak Seras Victoria nám konečně dospěla jako postava i jako upírka. Skvělý díl dokazující, že i bez Alucarda to jde, jen trochu šlápnout na plyn psychologie postavy, přidat emoce, zaobalit do stále úžasné krev burácející a sršící akce. Výsledkem je pecka. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Geniální díl! Po 6ce další, který má fakt grády. V. Ceras se tentokrát ukázala v dokonalém světle a předvedla se jak dosud ne. Parádní akční podívaná. Jen mi vážně začíná hodně chybět Alucard! Ale tento díl neměl chybu! Fakt hodně hodně dobré! Od 5ky na to konečně koukám v japonštině a není lepší hlas, než nasraná Ceras v originále! Fakt paráda! Hop na další díl! ()

Utero 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OBSAHUJE SPOILER: Až na jednu zbytečně brutální scénu (Úchyl, kterému právě mála Seras vypíchla oko vidličkou se z úrazu do 5ti sekund otřepal aby si mohl užít s ještě "teplou" matkou Seras) a stálou absencí Alucarda (ale to zase až tak nevadilo) se jednalo o stále parádní podívanou! Nemůžu se dočkat dalších pokračování! ()

Alfmen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmička byla i přes Alucardovu nepřítomnost jedním z nejlepších dílů. Victorka nám vyrostla, otřepala se a konečně se stala tím, čím se měla stát. A neuvěřitelně brutální scény nechyběly ani v tomto díle. Znásilnění mrtvé (!!) matky malé Victorie nebo oko vypíchnuté vidličkou... Paráda. A až se v osmičce vrátí Alucard, to budou oči teprve lítat... ()

Vykuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejlepší díl zatím, sice jako všechny ostatní zbytečně roztáhané, ale u toho jsem u jap. animáků zvyklý. Hektolitry krve, solidní napětí a taková bizardní, leč sympatická romantika. Škoda Bernadotteho, tak nějak jsem doufal, že se udrží, ale zas by to nemělo takový šmrnc:) ()

ill Nino 

všechny recenze uživatele

Naprosto úžásný díl, Ceras ukázala co vní doopravdy je.........byla zde i celkem emotivní část, asi první v Hellsingu. Doposud nebrutálnější a nejkrvavější díl. ()

Shaman1135 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prakticky ide o Part 2 of OVA 6. Masaker v útrobách sídla Hellsing započal. A toto sa lem ťažko opisuje, to treba vidieť."Oh bože, však je perfektná? Mal som ju pobozkať, keď som mal šancu." Kto by na začiatku povedal, že Pip Bernadotte bude taký frajer ()

Reklama

Reklama