Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě hloupé blondýny, které vypadají, jakoby právě vylezly z reklamy na růžovou, se přihlásí do kurzu létání. Tam se také poprvé setkávají a zjistí, že si neuvěřitelně dobře rozumí. Dee a Dawn se stanou dobrými přítelkyněmi a ke svému překvapení zjistí, že jsou dokonce sousedky už skoro celý rok! Obě dvě si touží najít práci, a jelikož jsou "výborné" tanečnice, natrefí v novinách na inzerát a dostaví se na konkurz. Jenže tam se situace v několika příštích minutách pěkně zamotá a najednou jsou Dee a Dawn podezřelé z vraždy. Sledují je dva muži, kteří si myslí, že jedna z nich je údajná známá vražedkyně Kočka, a ti jim nabídnou kupu peněz za to, aby jely k Niagarským vodopádům a odstranily pana Wonga. Blondýnky to přijímají, protože to pochopí úplně jinak, než je to řečeno, a pouští se na bláznivou cestu... (Ssimca)

(více)

Recenze (132)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

O úrovni této narůžovělé anomálie netřeba polemizovat, ale rád bych přidal k dobru historku, kterak se údajně seznámili autor Dean Hamilton a Pamela "dvě největší bóje na pláži Mitche Buchannona" Anderson. To se takhle jednou pan režisér procházel po parku ve Venice, když potkal Pam venčící svého trpasličího pudla v ceně rok staré Octavie. Známý svým strachem ze psů, hned se na ni obořil: „Jak to, že ten váš čokl nemá košík?!“ načež mu silikonová stará Belgie bezelstně odvětila: „My ale nejdeme nakupovat.“ A co on na to? „Promiňte, to jsem nevěděl..“ V rámci objektivity musím dodat, že kdybych se živil například opravami kabelovky, zazvonil u dveří bytu a otevřela mi v průsvitném župánku Denise Richards a s tím, že je zrovna úplnou náhodou ve sprše její nadržená kamarádka Pam, mě pozvala dál, tak asi nebudu přikládat váhu intelektuálním schopnostem a půjdu prostě opravit ten kabel… ()

zla.ovce odpad!

všechny recenze uživatele

Otřesných 95 minut, které nemohlo zachránit ani bujné poprsí Pamely Anderson, které v tomto filmu vidíte na každém kroku. To je taky to jediné, co si divák po zhlédnutí zapamatuje. Herecké výkony jsou mizerné, stejně jako děj a navíc musí divák protrpět i ubohé snahy Anderson o taneční kreace. Zajímalo by mě, jak může někdo sehnat peníze na takový brak! ()

Reklama

Haymar odpad!

všechny recenze uživatele

Čekal sem sice průser ale tohle předčilo i ta nejhorší očekávání. Jestli tvůrci mysleli, že vše spasí jedna někdejší sexbomba a jedna (ne)talentovaná - leč fešná (skoro o generaci) mladší herečka, šeredně se spletli! A z odpadu! tomu nepomůžou ani Pamely 8-ičky kozy a botulinem napumpovanej (notně vyjetej) xicht ani Richardsové šílené přehrávání... Fuj! Styď se Hamiltone! ()

Emmyvision odpad!

všechny recenze uživatele

Urážka všech blondýnek a pravděpodobně nejblbější film všech dob. Tímto děkuji Rosťovi za zkažený večer. Vyhrát sázku o to, že existuje větší blaf než Pravá blondýnka 2, se dá i humánnějším způsobem! :o)) Nezapomenutelná scéna: Nejde vybrat jednu. Kompletně všechno! A je mi líto Denise Richards. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem zjistit, co je pravdy na vtipech o blbých blondýnách. Blondýny jsou obvykle něžné a sladké už od pohledu, a tak většina chlapů měkne, objeví skryté ochranitelské emoce a totálně zblbnou. Naproti tomu brunety musejí makat až se z nich kouří, protože vypadají jako mrchy a nezapřou v sobě kus chlapa. No ale holkám to stejně slušelo a Pamela je kus i ve 40! ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel ve Vancouveru, v Richmondu, v Pitt Meadows a Maple Ridge v Britské Kolumbii a Los Angeles a v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)
  • Po havárii letadla vylezou blondýnky nákladním prostorem, který letadlo před tím ani nemělo. (Shr1nK)

Reklama

Reklama