Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek vypráví příběh tří dětí – Aleny, Davida, Ondry (A. Neubauerová, T. Materna a M. Valenta) a tří dospělých – charismatického hledače pokladů Aarona Cohena (B. Navrátil), jinak Davidova dědečka, Aleniny sestry Kristiny (B. Seidlová), která se zabývá dějinami na univerzitě, a sympatického slovenského historika Martina Šimka (M. Kramár). Dobrodružná cesta za ukrytým pokladem nás zavede do tajemných míst staré Prahy, rozvalin vodního hradu i do spletitého a strašidelného pražského podzemí. Tady všude se odehrává napínavé pátrání po záhadném pokladu císaře Rudolfa II., po Golemovi a hlavně bájném Kameni mudrců. V cestě za nalezením pokladu však všechny zúčastněné čeká mnoho překážek... (Česká televize)

(více)

Diskuze

h.mose

h.mose (hodnocení, recenze)

Tak za prve, LEV je hebrejsky srdce a za druhe, jad se uziva pri cteni Tory !!! Driv nez scenarista vypusti na svet takovehle paskvily, by mel nastudovat neco malo ze zakladu judaismu. Velmi podprumerne.

 (hodnocení, recenze)

odpočinkovy film na sobotni odpoledne.nic vic nic min

Honziq

Honziq (hodnocení, recenze)

Jednu * za kameru a vizuální efekty, na české poměry docela překvapivé, a druhou * za zajímavý námět. Celkový výsledek včetně absolutního hereckého amatérství je však smrtící:-(

Jogi.1

Jogi.1 (hodnocení, recenze)

No mě teda Maharal opravdu oslovil a zaujal tak jak je tu řečené děti se do děje plést neměly ale i tak to stálo za to, musím uznat že docela povedenej snímek konečně i od nás takže děkuji režiséru a prostě všem kteří se na něm podíleli nebylo to nejlepší ale stálo to opravdu zato vždycky českým filmům fandím :-)

Quendi

Quendi (hodnocení, recenze)

No...nebylo to úplně špatný. Oceňuji pokus o vybočení z typicky českých snímků. Snad to poslouží k nasbírání zkušeností a povzbuzení k dalším zajímavým věcem. Myslím, že kdyby se Maharalu odebrali ti "nutní dětští" hrdinové a bylo by to s dospěláky, mohlo to filmu jen prospět. Mnohem zajímavějším postavám nebyl věnován prostor, protože to nebyly děti a děti zase jako obvykle hrály/nehrály. Hlavně mě ale zklamal závěr. Celý film se hrdinové za něčím pachtili a nikdo nevěděl za čím. A bohužel jsme se to nedozvěděli ani po skončení filmu. Konec excelentně vyšuměl. Být režisérem nastuduji si kapitoly o tom, jak se točí dramatické vyvrcholení.

ondryx

ondryx (hodnocení, recenze)

no vsichni rikate ze by cesky filmari meli zacit zkouset natacet jiny filmy nez na jaky jsme od nich zvykly...a kdyz uz nekdo natoci film ktery tu nebyl tak ho jeste nekdy aaaz moc zkritizujete.....vsadim se ze ani polovina z vas na to nepujde do kina...a ani si nekoupi DVDčko....taak jak chcete aby se cesky film zvedl kdyz ho ani nepodpořite???....

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

No, že by si přece jen někdo z českých producentů přečetl můj zdejší komentář k Lovcům pokladů? :-)

Reklama

Reklama