Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Melodramatický příběh milostného trojúhelníku. Na jeho vrcholu je mladá žena – kadeřnice Juliette, která osudově váhá mezi dvěma muži. Stárnoucí lékař Raoul jí může nabídnout život v přepychu a společenskou prestiž. Na druhé misce vah je mládí a vášnivá láska mladého asistenta Clémenta, který se kvůli ní vzdá své nadějné kariéry. Juliette své rozhodnutí neustále odkládá. (NFA)

(více)

Recenze (12)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Realisticky pojaté drama jednoho zajímavého, i když ne úplně netypického, milostného trojúhelníku. Průběhem dost nejisté a relativizující, koncem možná až příliš romantické. Půvabná Nastassja Kinski, zatím i v dobré herecké formě, tak zůstane jediným výrazným kladem tohoto romanticko-dramatického snímku. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Dabing byl natočen ve studiu Sparta ve dnech 4.-11.9.1989. To jenom jako vzkaz debilům, kteří dneska naplácají film za dvě hodiny.____ Kinski tu není moc sexy, a její nemoc tomu ještě na kráse ubírá. Smutný, silný příběh, nemající hrdinů. Juliette asi právem odsoudíte. Michel Piccoli v roli muže na vrcholu, jemuž ale není co závidět. Pěkná hudba, exteriéry u moře i u Garonny. Ornest, Preiss, Boudová. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľké oči Nastassje tu až tak nesvietili, nakoľko stratila vlasy a pochudla až do koncentračných proporcií. A v tomto milostnom trojuholníku robila najprv to, čo jej aj v osobnom živote šlo najlepšie – spávanie so starými mužmi. Nenašiel som tu pre ňu sympatie. Celkovo šlo o podivnú romantiku vždy na úkor niekoho. A tomu nefandím. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

jeden z tycjh plansich romantickych filmov, nema tempo, dialogy su len vatovo plane plky ...... kulisy skarede ...... rezisersky len zrucne odvedena rutina . 30 % ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama