Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zvládnete řídit dolním Chicagem? S páskou na očích! Přitom se starat o dvě vřískající, slintající, nevzhledná mimina, která jsou ještě ke všemu roboti. Vzdát se sexu? Jo přesně tak. To je jen malá ukázka požadavků reverenda Franka, předtím než vám dá požehnání k sňatku... Robin Williams, Mandy Moore a John Krasinski v hlavních rolích povedené komedie o páru, který se hrozně moc chce vzít a o jednom knězi, který se pokouší snížit rozvodovost opravdovou zkouškou ohněm. Zapište se do předsvatební přípravky reverenda Franka. Je to stejná dřina jako výcvikový tábor, ale rozhodně zábavnější. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

MichalHajd

MichalHajd (hodnocení, recenze)

Tak tento film sa mi veľmi páčil. Ono to totiž nie je celkom iba komédia. Je to síce humorne ladená ale veľmi vážna téma. Z psychologického hľadiska sa naozaj veľakrát sobášia ľudia, ktorí na manželstvo nie sú zrelí. Potom prídu problémy a manželstvo sa rozpadá. Aj preto ho hodnotím piatimi hviezdičkami. Výkony hercov sa mi tiež páčili.

Dzelgier

Dzelgier (hodnocení, recenze)

já musim dát čtyří...před tímto snímkem jsem viděl komedii UŽ JSEM DOMA a u toho jsem se zasmal maximálně dvakrát, byla to hrozná nuda, ale tento film byl uplně na jiné úrovni. Je to velice povedená komedie. Marně pátram, ale snad jediná komedie co jsem viděl, která je z roku 2007. Dvě hvězdy si nezaslouží

Kedar1

Kedar1 (hodnocení, recenze)

Bylo by to za dvě hvězdy, ale ty makety miminek jsou prostě dokonalé :)

Reklama

Reklama