Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek o muži, který byl v mládí vychováván jako pes, musel bojovat o svůj holý život, o přežití. Postupem času jak stárnul se z něj stal poslušný zabiják, který plní rozkazy svého páníčka. Jedna zakázka se mu vymkne z rukou a šlape mu na paty policie. Všechno se mu ještě více zkomplikuje, když se na skládce seznámí s ženou, kterou tam její otec drží a zneužívá. Pomůže jí a dají se společně na útěk před policisty... (sheen)

(více)

Recenze (42)

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

Ačkoli závěrečná dvacetiminutovka působí poněkud "antiklimakticky", bez ní by to byl jiný film - a nejsem si jistá, že nutně lepší. I když transformace čokla v člověka a člověka v čokla v ní byla dotažena do značně nepravděpodobných konců, v symbolické a emocionální rovině tím "Dog Bite Dog" IMHO získává na síle... 9/10 ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Příznačnější název tenhle masakr mít ani nemohl. Kambodžský vrahoun, z kterého se ve vypjatých okamžicích stává agresívní pitbull (ať se na mě Jet nezlobí, ale přídomek "utržený z řetězu" si zaslouží někdo jiný) a stejně tak dovede být nelidsky chladnokrevný, proti policistovi, jenž se v honbě za zločincem neštítí ničeho. Oba mají přímočarý a brutální "tah na branku" a jednoho dovede zbrzdit jen ten druhý. Ona "romantická vložka" byla jediným momentem, kdy mi snímek milosrdně dovolil vydechnout. Dog Bite Dog je po Osoi hito a Oldboy dalším filmem, o němž mohu směle prohlásit, že jeho sledování mělo na mě stejné účinky jako rána kladivem do hlavy. Nářez. Dusný a surový. ()

Reklama

kitano 

všechny recenze uživatele

Drsne, surove, brutalne, agresivne a bezcitne, avsak nie bez emocii. Suboj dvoch muzov, ktorym v zivote nezostalo miesto pre nic ine len pre zlobu a nenavist. A presne aky je obsah filmu, taka je aj forma akou je natoceny. Obraz je temny, tmavy, prevazne sa odohrava v noci, kamera akoby sledovala hlavnych hrdinov zo strachom, ze ju rozmlatia. Tazko sa da hovorit o nejakych sympatiach k hlavnym hrdinom. Vo filme existuje len ich konflikt plny nenavisti, su doslova ako dva besny psy snaziaci sa roztrhat jeden druheho na kusy. Ta AGRESIA ma pohltila. Zazitok z tohto filmu sa neda porovnat s nicim co som vydel pred tym. Originalne a neuveritelne "powerfull", avsak takym sposobom, ako ziadny iny film. (10/10) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ultimátne násilný film, ktorého chlad a temnota presahuje prirovnanie k polárnej noci. Príbehovo ničím zaujímavý film, násilie, drsná atmosféraa beštiálnosť niektorých scén ho však vytrhávajú spomedzi iných, podobných klišéovitých filmových produktov. Ústredná zápletka filmu je dosť podobná tej z filmu 'Danny the Dog', akurát jej rozuzlenie ako aj celé to, čo k rozuzlenie smerovalo mi nedávalo pocit filmového uspokojenia. Akčné scény namakané, ale iné dnes divák od východnej produkcie ani neočakáva. Príbeh sa snažil byť drámou, v čom zlyhal na celej čiare. Takisto kriminálkou, ale policajný zbor a ich vyšetrovacie metódy mali niekedy dosť ďaleko od logiky. A tak zostala už len obnažená akčná línia, ktorá ma sama o sebe uspokojiť nedokázala. 60%. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Děj na první pohled asi zapůsobí jako kdyby to mělo být něco na způsob Utržený ze řetězu, ale neni tomu tak, tady se jedná o hodně syrovou záležitost, plnou drsných, nelítostných scén, která nese jasnej asijskej podpis, vůbec to nepůsobí jako americká jemná produkce, která se jen snaží vypadat drsně, ale od základů vlastně neni a to je u tohohle typu filmu jedině dobře, krom toho hlavní postava zabijáka neni nesvéprávná jako Jet-Li, jen nemá slitování a při zabíjení nevinných lidí ani na chvilku nezaváhá. Neni to dokonalý, ale podle mě je to hodně zajímavý ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama