Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek o muži, který byl v mládí vychováván jako pes, musel bojovat o svůj holý život, o přežití. Postupem času jak stárnul se z něj stal poslušný zabiják, který plní rozkazy svého páníčka. Jedna zakázka se mu vymkne z rukou a šlape mu na paty policie. Všechno se mu ještě více zkomplikuje, když se na skládce seznámí s ženou, kterou tam její otec drží a zneužívá. Pomůže jí a dají se společně na útěk před policisty... (sheen)

(více)

Recenze (42)

Shit 

všechny recenze uživatele

Děj na první pohled asi zapůsobí jako kdyby to mělo být něco na způsob Utržený ze řetězu, ale neni tomu tak, tady se jedná o hodně syrovou záležitost, plnou drsných, nelítostných scén, která nese jasnej asijskej podpis, vůbec to nepůsobí jako americká jemná produkce, která se jen snaží vypadat drsně, ale od základů vlastně neni a to je u tohohle typu filmu jedině dobře, krom toho hlavní postava zabijáka neni nesvéprávná jako Jet-Li, jen nemá slitování a při zabíjení nevinných lidí ani na chvilku nezaváhá. Neni to dokonalý, ale podle mě je to hodně zajímavý ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Hodně drsná a syrová podívaná je vlastně jednou velkou honičkou policajta a nájemného vraha, kteří jsou si podobnější, než by se mohlo zdát. Nečekejte žádnou velkou stylizaci, tady se jde hlavně po autentičnosti. Škoda je snad jedině dvojitého závěru, film mohl klidně skončit ve městě. Jinak samozřejmě palec nahoru. ()

Reklama

Paldini 

všechny recenze uživatele

Kambodžský nájemný vrah se po dobře vykonané práci snaží dostat z Hongkongu zpět do Kambodži. Plán nemá vůbec žádný. Spoléhá se jen na své instinkty a neskutečnou agresivitu. Takže se jako vzteklý divoký pes plouží slumy Hongkongu a zanechává za sebou nevinné nepřipravené oběti, které mu náhodou stály v cestě. Skoro okamžitě je mu na stopě cholerický důstojník policie Wai, který jde nekompromisně jako ohař za svou kořistí. Ale vzteklina je nakažlivá. Mohl z tohoto filmu být výjimečný drsný temný thriller nebýt naprosto neuvěřitelně podělaného závěru. Film měl být o 20 minut kratší a nerozmýšlel bych se s maximálním hodnocením. Konečný sentimentální blábol s dementním a neuvěřitelným přerodem charakterů postav ať si autoři strčí do míst, kde slunce nesvítí. ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla síla. Dalo by se říct, že mé očekávání brutálního a bezútěšného filmu se vrchovatě naplnilo a pohár ještě v klidu přetekl. Film staví na úplně jiných hodnotách a pro západního diváka to může být slušný šok. Do Hong Kongu přijíždi nájemný vrah z Kambodže, aby splnil krvavý úkol a zase se vrátil pro svoji odměnu. Situace se ale vymkne kontrole a místo čisté práce se odehraje totální masakr v němž zemře i jeden policista. Jeho kolega to nenechá jen tak a využije svých poněkud "odlišných" vyšetřovacích metod k jeho vypátrání. Rozehraje hru na život a na smrt, na jejíž jedné straně je boj o přežití vlastní i milované dívky a na té druhé je potom pomsta životů přátel ale hlavně - vnitřní boj a snaha vyrovnat se s temnou minulostí. Film, který si na nic nehraje, jenom nám ukazuje dvě odlišné postavy ze dvou odlišných světu, které jak se na první pohled zdá nemají nic společného až do chvíle, kdy bude každá nucena bojovat za svoji věc. Poté z nich vyprchá veškeré lidství a změní se v rozzuřené psy, kteří neznají slitování a nezkončí, dokud jeden z nich bude naživu. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Film není rozhodně to, co se z něj dělá. Zajímavé zpracování obrazu, světla nebo spíš temnoty, nezachrání v podstatě docela nudný příběh o pronásledování vraha. Vraha, který vyrůstal v nelidských podmínkách a nerozeznává vůbec hodnoty jako je soucit, dobro a zlo, dokonce snad ani necítí bolest jako běžný člověk ... Postupně se děj vyvine v podle mne běžný příběh o tom, jak chlapec, který to v dětství neměl lehké, dělal rošťárny a byly s ním problémy ... následovně potkal dívku, která mu změnila život a udělala z něj normálního hodného člověka ... Konec filmu mne nijak nezaskočil, přišel mi v rámci celého filmu docela srozumitelný. Nejdná se o akční film, není to žádný akční nářez, jak se může někomu zdát. Je to spíše docela roztahané filmové dílo vymykající se svým pojetím běžným žánrům, trochu filosofující, ovšem nejde nijak zvlášťe do hloubky. Herecké výkony jsou dosti nevýrazné. Technické zpracování výborné. Ovšem z námětu se dalo vytěžit daleko víc ... ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama