Reklama

Reklama

Dexter - Série 3

(série)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, 2008, 10 h 28 min (Minutáž: 49–58 min)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Dexter najde svou další oběť, vražedného drogového dealera, který se jmenuje Freebo. Dexter náhodou narazí na boj mezi Freebem a mužem, o kterém se později dozví, že je Oscar Prado. Freebo uteče a Dexter zabije Oscara v sebeobraně. Na případu pracuje Oscarův bratr, asistent okresního prokurátora Miguel Prado, který zapřísáhl, že svého bratra pomstí. Mezitím Debra, Dexterova sestra, pátrá po zábijákovi jménem Skinner, aby získala odznak detektiva. (CinemaRanger)

(více)

Recenze (28)

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak po skvělé druhé řadě, kde se tvůrci odhodlali v hlavní zápletce jít po patách samotnému Dexterovi, zde máme menší kvalitativní propad. Nejedná se o nic dramatického, ale pár aspektů zde patřilo k tomu slabšímu. Nová postava Miguela Prady zprvu dost zajímavá, ale jak čas postupně plynul, tak jsem si z pozice diváka začal uvědomovat, že toho nemá zas tolik co nabídnout. Dále jsem ihned zaznamenal absenci seržanta Doakese, jeho slovní přestřelky s Dexíkem povyšovaly seriál na vyšší úroveň (Quinn se nedá brát jako plnohodnotná náhrada, to fakt ne). Ten vizuálně jednoduchý styl, kterým si mě tento seriál získal, si držela i třetí sezóna, ale bohužel po stránce příběhové mi chyběl větší spád. A hlavně záporák, co by daleko více naháněl hrůzu. Čtyřka je prý bezkonkurenčně nejlepší, tak jsem sám zvědavý. Za mě silnější tři hvězdičky. 7/10 ()

Stružák 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z prvních čtyřech nebo pěti sérií je ta třetí určitě nejslabší. Může za to asi primárně naprosto nevýraznej hlavní hledanej vrah, ze kterýho zkrátka nejde takovej strach jako v předchozích sérií. Ono se toho tu ani jinde moc nestane. Debra šplná žebříčkem kariéry, LaGuerta taky na svoje poměry tolik nevyčnívá, Doakes je pryč a Quinn ho zatím v takové míře nenahradil. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uživatel Stružák to shrnul stručně a výstižně. Třetí sezóna připadala i mně nejslabší, a to hlavně z toho důvodu, že scénáristé upozadili sériového vraha ve prospěch Miguela Prada a že nedokázali nahradit Jamese Doakese. Z mého pohledu řadě nepomohla ani postava silně otravné Rity, která mi často dokázala pokazit náladu. Ale ani přes všechny připomínky nešlo o žádnou katastrofu. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí řada Dexterovy rozpolcenosti mezi smírčím vrahem a milým přítelem se po precizní řadě druhé zase vrací do mírnějších vod začátků seriálu a až na pár výborných dílů není tak třeskutě napínavá jako za časů agenta Doakse. Ale i tak jsem jak na trní, kam se to dál ubere s Ritou i jak Dexter jednou za těch x dalších sérií skončí. [viděno na SkyShowtime] ()

Azrael515 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak moze niekto napisat tak extremnu retardovanost je mi zahadou :D Cele Miami Metro je jak chranena dielna.. a ta sebestredna krava Debra identifikuje svoju Jane Doe az na zaklade letakov rozmiestnenych po meste? Preco.. pretoze jedine jak s podpriemerneho mongolika Dextra urobite genia je, ze vsetkych vokol neho napisete tak extremne retardovanych.. ze ich ani nenapadne crosscheknut zoznam hladanych osob s neidentifikovanymi telami? Telenovela slabe slovo.. cely serial je retardovany az na podu..  Kto toto zerie.. nech sa spamata! :D Dexter, pribeh priemerneho kretena, co sa strasne rad lutuje obklopeny naprostymi mongolikmi :D A potom je tu Debra.. ach Debra.. ktora na jednej strane place ze sa jej brasko nezveruje, no na druhu stranu kazdu picovinu ztoci na seba.. pretoze.. je to proste Debra. Najotravnejsi charakter v historii televizie. Jediny dovod preco ju Ice Truck Killer nezabil je, ze ju poznal a vedel ze existencia bude pre nu daleko horsim trestom, nez porcovanie zaziva :D Debra.. snad sa do konca serialu zastreli,  i ked na to sa ma draha Debra prilis rada. A to ma mrzi :D ()

Galerie (147)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy Harry (James Remar) mluví s Dexterem (Michael C. Hall) v předvečer vraždy, je zpoza kamery slyšet vyzvánění telefonu někoho ze štábu. (Isador)
  • Autor knižní předlohy Jeff Lindsay se v této epizodě objevil v malé roli detektiva hlídajícího nemocniční pokoj. (Ignus.cz)

Reklama

Reklama