Reklama

Reklama

Hrdinové

(seriál)
Z natáčení 2 - Ali Larter, Sendhil Ramamurthy, Greg Grunberg
USA, (2006–2010), 56 h 17 min (Minutáž: 43–53 min)

Tvůrci:

Tim Kring

Hrají:

Jack Coleman, Hayden Panettiere, Masi Oka, Sendhil Ramamurthy, James Kyson, Ali Larter, Milo Ventimiglia, Adrian Pasdar, Noah Gray-Cabey, Kristen Bell (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(78)

Genesis. Zdánlivě nahodilá skupina jedinců po celém světě u sebe začne objevovat něco, co lze popsat jedině jako "zvláštní" schopnosti. I když většinu z nich zpočátku děsí, učí se s nimi zacházet, hledají jejich hranice a brzy je jasné, že vše má nějaký vyšší smysl... (oficiální text distributora)

Videa (2)

Z natáčení 2 - Ali Larter, Sendhil Ramamurthy, Greg Grunberg

Recenze (948)

Pavka5 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí 1. epizody jsem si říkala, že mě to moc neveme... ale po dalších epizodách jsem spadla na zadek... ano ještě teď.. u 4.série dřepím na zemi a nedočkavě čekám.. co mi další díl přinese nového. Být tohle skutečný svět.. tak bych Mr. Sylara rozhodně potkat nechtěla ;-) ___ OBLÍBENÉ EPIZODY: ___ 1. SÉRIE - Homecoming, Six months ago, Company man, Parasite, 0,07 %, Five years gone, How to stop an exploding man ___ 2. SÉRIE - Lizards, Fight or flight, Out of time, Four months ago, Powerless ___ 3. SÉRIE - The second coming, I am become death, The eclipse, Cold snap, Turn and face the strange, I am Sylar, An invisible thread ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tento seriál ma jedno moc velké mínus. Měla být jenom jedna série. Pak bych neváhal s maximálním hodnocením. Takhle se tvůrci zbytečně snaží nastavovat kaší, a zatímco druhá série je jenom pro fanoušky, tak třetí už jen pro ty opravdu skalní. Takže: první série Heroes je naprosto bravurním seriálovým počinem, který ve sci-fi žánru nemá konkurenci. ()

Reklama

petaspur 

všechny recenze uživatele

Malíř Issac začal malovat obrazy pod vlivem drog a výjevy z pláten se postupně začaly uskutečňovat. Proto ho poslední výtvor s tématem atomového výbuchu nad New Yorkem rozhodně nenechává chladným. Neví sice, jak by mohl budoucnost ovlivnit, ale to už je záležitost profesionálního dobráka Petera, létajícího senátora Nathana, nezranitelné roztleskávačky Claire (s mírně kontroverzním otčímem) a hlavně neodolatelného ohýbače času a prostoru "samuraje teoretika" Hira. Hrdinů (lidí s nějakou nadpřirozenou schopností) je samozřejmě daleko víc, příběh je košatě tajemný, informace jsou zjišťovány postupně, motivace (a polarita) jednotlivých postav se v průběhu logicky vyvíjí (nebo mění) a pouze kvalitní záporák Sylar v klidu rozřezává hlavy slabším jedincům (což jsou všichni). ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

1. série: Sice jsem na úvod čekal větší pecku, ale i tak jsem víceméně spokojený. Tématika patří určitě k mým oblíbeným a dějově je to taky poměrně zajímavý, i když to místy působí trochu naivně a hloupě. Pravděpodobně jsem udělal chybu, že jsem se na to nepodíval v době, kdy to zrovna frčelo a byla to celkem netradiční seriálová podívaná. Přece jenom od té doby už bylo k vidění docela dost filmů i seriálů s podobným zaměřením. Ještě bych chtěl pochválit propletenost příběhů jednotlivých postav a výběr herců, kteří jsou z velké části charizmatičtí a divák si rozhodně najde svoje oblíbence. 2. série: Bohužel už mě to ani zdaleka nebavilo tak jako série první. Vím, že úroveň seriálu má klesat i nadále, takže nevím, jestli někdy budu mít sílu to dokoukat... ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie 1. série: 7/10. Neskutočne pútavých cca prvých 5 dielov - tak rýchlo ma nevcucol snáď ešte žiadny seriál. Bohužiaľ, s ďalšími časťami postupne pribúda vata a tempo je čoraz pomalšie a pomalšie. Čakal som, že v závere to znovu naberie dych a vyvrcholenie bude bombastické, avšak nestalo sa tak. "Zabránenie výbuchu", ku ktorému všetko smeruje, nemá vôbec žiadne gule, záverečná časť je až nepríjemné nenapínavá a len kvôli nej nakoniec nedávam 4*. ()

Galerie (474)

Zajímavosti (40)

  • Sylar (Zachary Quinto) ke konci 3. řady získá schopnost měnit podobu. Vždy mění tvář, ale šaty zůstávají stejné. Později však mění tvář i šaty bez jakéhokoliv vysvětlení. (A7X92)
  • Podle webu TorrentFreak si v roce 2009 jednu z epizod seriálu stáhlo nelegálně z internetu 6 580 000 lidí. To bylo v tomto roce nejvíce ze všech seriálů natočených v USA. Toto číslo asi o půl milionu převyšuje průměrnou sledovanost seriálu na tamějších televizních stanicích. Na dalších příčkách v ilegálním stahování tehdy figurovaly epizody seriálů Ztraceni (od r. 2004) s 6 310 000 staženími, Útěk z vězení (od r. 2005) s 3 450 000 staženími, Dexter (od r. 2006) se 2 780 000 staženími a Dr. House (od r. 2004) se 2 590 000 staženími. (virus10)

Související novinky

Budoucnost bude průměrná

Budoucnost bude průměrná

21.03.2008

Brett Ratner a Len Wiseman jsou jako bráchové. Oba rutinéři, kteří se vyšvihli na výsluní díky úspěšným, ale nikterak zázračným akčním sériím (Křižovatka smrti a Underworld), pak dostali šanci… (více)

Resident Evil pokračuje

Resident Evil pokračuje

24.09.2007

le no tak, snad si nemyslíte, že vás chceme upozorňovat na aktuální třetí díl zombie vybíjené?! Ten už je v podstatě minulostí. Jistě, pro české a slovenské diváky ještě nějakou chvíli ne, ale… (více)

Reklama

Reklama