Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po smrti frontmana Sang-wooa se staří přátelé ve středních letech rozhodnou vrátit do mladých let a obnovit svou dlouho rozpadlou rockovou kapelu, která pro ně ve studentských časech tolik znamenala. (hunty)

Recenze (21)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

I přes nutnou dramatickou složku v první polovině filmu se jedná o příjemnou feel-good komedii o třech mužích středního věku, kteří chtějí vrátit staré dobré časy a obnovit svoji starou kapelu. Jestli takhle vypadá krize středního věku, tak se mám na co těšit. Garážová bez-aparátová scéna je prostě perfektní. 80% ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Tohle snad ani nelze pojmout jako komedii, spíše se jedná o trochu černý humor a drama na téma frustrace ze života, stereotypu, manželství, práce a nepochopení. Smrt jednoho z ex spolužáků probudí v těch chlápcích život a jak se říká, v každém chlapovi celý život dřímá malý kluk a oni to dovedou dost daleko. Tomuto snímku sice dominuje hudba, ale hlavním tématem je život, vztahy a přátelství. Způsob, jakým to film prezentuje, zajisté nepatří mezi standardní, ale rozhodně velmi zdařilý. ()

Reklama

ainny 

všechny recenze uživatele

Jo, tak přesně tohle jsem dneska večer potřebovala. Ze začátku jsem si říkala, jestli to není korejskej Revival a nebyl. Celej příběh jsem si užila od začátku do konce. I když to bylo předvídatelný a konec v celku jasnej, tak stejně člověk čekal na finále a Šťastnej život. Soundtrack byl parádní, Sukkie a pánové od vedle to rozbalili ve velkým stylu. Bylo vidět, že se v rolích našli a oni sami se vraceli v čase. No a Jung Jin-young... miluju ten jeho bezelstnej a dětskej úsměv v jaggerovský tváři. Nikoho jinýho si v týhle roli neumím představit. Pro mě další ze srdečních záležitostí. Rock will never die! ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak po dlhsej dobe som natrafil na neskutocne pohodovy Korejsky film. Pritom prekvapivo film obsahuje aj dost vaznu liniu a behom prvej polhodiny mi do smiechu rozhodne nebolo. Ani potom som sa vylozene nesmial (snaha o prizemne vtipy za kazdu cenu tu nastastie absentuje), ale s pribudajucimi minutami film posobi velmi povzbudivo a ukazuje, ze aj ked prechadzate nelahkym obdobim v zivote, tak sa netreba nikdy vzdavat a vzdy je cas pokusit sa splnit si svoje sny. Uplne bezchybne podané to nebolo, ale kaslem na to a tentoraz nebudem nic kritizovat. Nadsenych 8/10. Po druhom pozreti zvysujem na jasnych 10/10. Uz davno som nevidel film, ktory by tak dokonale zlepsoval naladu. ()

prome 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl mazec. Výborná komedie, která zvedne náladu. Celkovým pojetím mi hodně připomíná filmy Shinobu Yaguchiho, protože i tady srší optimismum odkud může a člověku ani nevadí dramatické scény. Po nich totiž přijde vždy něco optimistického. A ten závěr. Na stejném principu jako například u Suwingu gâruzu (kdo viděl, ten ví :-) ). ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama