Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po smrti frontmana Sang-wooa se staří přátelé ve středních letech rozhodnou vrátit do mladých let a obnovit svou dlouho rozpadlou rockovou kapelu, která pro ně ve studentských časech tolik znamenala. (hunty)

Recenze (21)

prome 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl mazec. Výborná komedie, která zvedne náladu. Celkovým pojetím mi hodně připomíná filmy Shinobu Yaguchiho, protože i tady srší optimismum odkud může a člověku ani nevadí dramatické scény. Po nich totiž přijde vždy něco optimistického. A ten závěr. Na stejném principu jako například u Suwingu gâruzu (kdo viděl, ten ví :-) ). ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

I přes nutnou dramatickou složku v první polovině filmu se jedná o příjemnou feel-good komedii o třech mužích středního věku, kteří chtějí vrátit staré dobré časy a obnovit svoji starou kapelu. Jestli takhle vypadá krize středního věku, tak se mám na co těšit. Garážová bez-aparátová scéna je prostě perfektní. 80% ()

Reklama

ainny 

všechny recenze uživatele

Jo, tak přesně tohle jsem dneska večer potřebovala. Ze začátku jsem si říkala, jestli to není korejskej Revival a nebyl. Celej příběh jsem si užila od začátku do konce. I když to bylo předvídatelný a konec v celku jasnej, tak stejně člověk čekal na finále a Šťastnej život. Soundtrack byl parádní, Sukkie a pánové od vedle to rozbalili ve velkým stylu. Bylo vidět, že se v rolích našli a oni sami se vraceli v čase. No a Jung Jin-young... miluju ten jeho bezelstnej a dětskej úsměv v jaggerovský tváři. Nikoho jinýho si v týhle roli neumím představit. Pro mě další ze srdečních záležitostí. Rock will never die! ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Tak s tými kérkami boli pekelne hustí !!! :-DDD Ale záverečné predstavovanie kapely... tak to ma totálne odfajčilo! To som už plakal od smiechu! U Korejcov netreba premýšľať nad tým, či to myslia serio, alebo nie. Na to si treba jednoducho zvyknúť. ...''na na na, he so či, do pi či, o pi či... na na ...'' ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Velmi povedená komedie, u které jsem se hodně chcechtal, jak ti 3 아저시 jsou jako blázni (v dobrém slova smyslu). Tohle je opět snímek, kdy vás Korejci naplní velkým životním optimismem. Kvůli Jang G-s. nedám plné hodnocení, protože ho nemusím, jelikož jeho zženštilé fota se váli všude po Myeongdongu. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama