Reklama

Reklama

Prokletí domu slunečnic

  • USA The Messengers (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodina Solomonových se přestěhuje na zchátralou slunečnicovou farmu. Jak farma začíná po letech chátrání ožívat, rodina zaznamenává nepříjemné a alarmující změny v chování svého otce. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (324)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Zaujala mne upoutávka na tento horror, kde se říkalo, že duchové nemusejí strašit pouze v noci, ale také přes den. A že většina akcí se děje uprostřed slunečného dne! Tak jsem si říkal, že to musím vidět! ++++++++++++++++++++ A můj dojem ? Skvělé herecké obsazení, pěkné prostředí, slunečnicové pole, starý dům, temný sklep...... až na konci se dozvíte, že ti duchové nejsou zlí, ba naopak varují vás před neštěstím. Filmu nechybí napětí, efekty a zvuk je opravdu na úrovni. jednou větou : "Jsem rád, že jsem ten film viděl"! A všem ho doporučuji! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Vizualně a trikově docela zajímavý a povedený horor (natřepávání peřiny je zřejmě nejpovedenější a nejoriginálnější hororový záběr co jsem za hodně dlouhou dobu viděl, fakt parádička). S dějem a zápletkou už to tak žhavé ale není. Klasická, asií načáchlá, duchařina. Dům, který dělá bububu, pomsta, která se nakonec podaří a k závěru to i trochu načáchne slasherem (ale jen trochu). Hodně mám problém se základní pointou, buď jsem totálně blbej, nebo nevím, ale je to jeden velký nelogický kiks. Ztvárněné je to ale dobře, triky jsou v pohodě (sklepní koupel v hlíně, "duchové" atd.), odehrává se to na nádherném místě (osamocená farma uprostřed slunečnicových polí - nádhera), na Kristen Stewart se dobře kouká, ale hlavně - nezahrála to vůbec špatně!!!! ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Začátek mě celkem mile překvapil. ČB, absence novinových titulků, žádné dovětky typu "o deset let později" a hned je výsledek svěžejší. O něco málo. Kamera, hudba, výprava a Kristen Stewart jsou rovněž k dobru věci, celkově bych se tedy v hodnocení mohl spolehlivě přehoupnout přes dvě hvězdičky... ale neudělám to u filmu, který svou nelogičností, příkrasami pro efekt a otřesným rozuzlením diváka vysloveně uráží. Dobrým příkladem jsou vrány - proč tam jsou? Obléhají dům, občas z rozmaru někoho napadnou, ale jaký mají vztah k místním záležitostem? Proč ani ony, ani duchové nerozlišují mezi novými obyvateli a pachatelem starého zločinu? Respektive, SPOILER proč ho celou dobu nechávají být, terorizují novou rodinu a až v trapném závěru se podílí na zadostiučinění, ačkoliv divákovi je dávno jasné, že se Burwell na farmě nevyskytl jen tak? ()

Dharter 

všechny recenze uživatele

Možná, že to někomu přijde jako zaujaté hodnocení, ale japonské horory prostě nevyhledávám - takže tenhle snímek pro mě byl originální. Herecký výkon Kristen Stewart byl zde vynikající, a celý film to táhla samotinká, než se k ní přidal John Corbett. _ _ _ Pro část amerického území, o rozloze asi 24,5km^2, kde byla farma, a poblíž ní „opuštěné“ městečko, mám název Strašákov. ✔ ()

klerik 

všechny recenze uživatele

3:15 ZOMRIEŠ+VTÁKY Priemerná rutina splývajúca s desiatkami podobných. Pangovci sú celkom šikovní v hororvých scénach, len po chvíli začnú vadiť opakované nábehy kamier (aj keď chápem, že rozpohybvanosť sa snaží vyvážiť vatu rodinného príbehu) a rovnako snímané náznakové scény. Odkaz na Hitchcocka je trochu zvláštny hlavne kvôli tonám teenagerského klišé. Vychádza to aj tak na 50 %. Neurazí, neprekvapí... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (5)

  • Postava chlapca Michaela Rollinsa je hraná dievčaťom - Jodelle Ferlandovou. (rador)
  • Dveře do sklepa mají v různých scénách různé umístění. Jednou jsou na konci chodby, podruhé zase na levé straně chodby. (CjKukis)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 48. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama