Reklama

Reklama

He's Out There

  • USA Scarecrow (pracovní název)

Rodina se chystá na výlet na svoji chatu, která stojí u jezera v opuštěné krajině. Otec (Justin Bruening) má ale ještě pracovní povinnosti, takže matka (Yvonne Strahovski) bude muset vyrazit se svými malými dcerkami napřed. Když dorazí na chatu, tak se seznámí s místním správcem a zdá se, že je vše v naprostém pořádku. Děvčata si spokojeně hrají, matka vybaluje a otec už je na cestě. Jenže z dálky je pozoruje John, který má úplně jiné úmysly. Podaří se otci nebo správci překazit jeho vražedný plán? (PROCESOR)

(více)

Recenze (80)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to působí jako další nudný, nízkorozpočtový horor, ale nakonec se z toho vyklubal takový menší zázrak v rámci žánru. Ne, že by film přišel s nějakými výraznými novinkami, ale již viděné dokázal zpracovat nečekaně atraktivně a dokonce i postavy dokážou diváka zaujmout natolik, aby měl o ně strach. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Priemerná, no zato pomerne dostatočná slasher "zábava", ktorá síce prvou dvackou solídne uspáva, no následne dokáže celkom úspešne prebrať k životu. Potešila (v rámci možností) potlačená "hlúpota", relatívne seriózne poňatie, či "atmoška". Byť to "górovejšie", aj divák by bol spokojnejší - "Eto Vsio." ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Klasická home invasion se vším, co k ní patří. Dokonce (až na pár nelogičností) to není ani blbé, šílenec má nějaký motiv (narozdíl od The Strangers, he), dokonce ani děcka tu nejsou tak otravná. Má to napětí, dívat se na to dá, akorát ten úvod (půl hodina) je celkem nudný a pak je tam pár scén celkem nelogických a konec mě taky docela zklamal (klasika), ale jinak to celkem jde. Zase to ve svém žánru nic nového nepřináší, ale 3* si to zaslouží určitě. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Ok no, takže tu máme zabijáčka chudáčka, který má hlavu omotanou hajzl papírem a ve věku asi 30 - 35 let má rád dřevěné figuríny, které vylepšuje tím, že jím dává lidské oči a končetiny. Divím se, že jim neudělal díru na píchání. K dementnímu chování postav se ani nebudu vyjadřovat, děcka katastrofální, gore bídné, napětí skoro žádné a konec klišovitý až to bolí. Nejlepší na celém filmu, je ten plakát. (73. hodnocení) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ono se jedná o nesčetněkrát repasovaný koncept o samotě u lesa, kde psychopat terorizuje rodinu, ale tady to funguje. Kromě celkem solidního spádu má film i poměrně vyvedeného záporáka, jehož maska potvrzuje pořekadlo o síle jednoduchosti a hlavně je tu Yvonne Strahovski, která ty slabší chvilky vyplní tím, že tam prostě jenom je. Navíc její nepanikařící matka se mi líbila. Mínusem jsou uječené děti, což se ale dalo přežít a pak konec, který patří k těm nejlacinějším. Ale i tak u mě převládá spokojenost. 70% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Písnička, která hraje na konci filmu, je „Hey Boy In The Pines“ od Public Domain. (Duoscop)

Reklama

Reklama