Reklama

Reklama

Alan má dobrú prácu, milujúcu manželku a skvelé deti, chýba mu však priateľ, ktorému by sa mohol vyrozprávať. Charlie svoju rodinu stratil pri teroristickom útoku a odvtedy sa celkom uzavrel do seba a izoloval sa od okolitého sveta. Keď ho raz Alan stretne, podarí sa mu obnoviť ich stratené kamarátstvo zo študentských čias, stratu blízkych však nie je jednoduché prekonať. (STV)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (683)

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Sandlerovi role podivínů jdou báječně, až je ho pro komedie škoda. Po Andersonově Punch-Drunk Love, kde ho o zdravý rozum připravuje kupa sester je tu postava Charlieho Finemana, který naopak o všechny milované holky přišel. V zapomínání na tu bolest mu pomáhá hraní Shadow of the Colossus (předpokládám, že tuhle gamesku ještě nedohrál, protože pak by jeho depka byla ještě větší) a muzika do uší, která přehluší cokoliv, co nechce slyšet. Ale jednou se prostě musí Charlie rozpovídat .. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Ne pochmurný, ale prostě velmi smutný film o tom, jaký měla dopad tragédie z 11/09 na jednoho úplně obyčejného člověka. Velmi realisticky podané téma, čemuž myslím pomáhá i na první pohled naprosto neuvěřitelné obsazení A.Sandlera, od kterého by asi málokdo čekal tak dobrý a vážný výkon, který zde podává. To ale není důvod, proř hodnotím tak, jak hodnotím. Myslim, že tento film si uchovám dobře a dlouho v paměti, takže proč ne 5*****?:) ()

Reklama

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Tragický příběh člověka, který přišel o všechno co miloval. Velmi zdařile ztvárněný film, který je přes své ponuré téma občas velmi zábavný. Sympatický herecký výkon předvedl Don Cheadle a psychicky narušeného Charlieho výborně zpodobnil Adam Sandler, který si jistě vyslouží minimálně nominaci na Oscara. ()

tahit 

všechny recenze uživatele

Příběh je obdařen vzácnou kombinací vlastností pocitů a vztahu založených na přátelství, kde faktický dobrý přítel pochopí, že nesmí opustit trpícího přítele, který byl, poznamenám ztrátou rodiny zákeřným teroristickým útokem z 11. září 2001. Děj příběhu je příjemným obrazem dobrého kamarádství, který mě fakticky oslovil. Vše je zahráno velice realisticky a vsazené do reálné doby s její aktuální atmosférou. Použiji citát, nevím od koho je, ale je dokonale vystižný. Chovejme se ke svým přátelům tak, jak si přejeme, aby se oni chovali k nám. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • Charlieho (Adam Sandler) skútr je svými technickými parametry pro jízdu v New Yorku nevhodný, protože tam nejsou povolené motorové skútry, jen elektrické. (HellFire)
  • V levém dolním rohu na stole recepční je na moment vidět štítek, kde jsou čísla 01.20.09, tedy 20. 1. 2009, den, kdy George Bush skončí v úřadu prezidenta USA. (Kulmon)

Reklama

Reklama