Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Federální agent (R.Gere) před odchodem na odpočinek zaučuje svou nástupkyni (C. Danes) a přitom hledá nezvěstnou dívku. Je přesvědčen, že za její zmizení je odpovědný propuštěný sexuální násilník, kterého vyšetřuje. Přestože ho tlačí čas, rozmotá klubko stop vedoucí k potencionálnímu vrahovi. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Existují filmy, na které se člověk netěší ale z nudy se na něj podívá, protože nic jiného po ruce nemá. Rozhodně potěší na obálce Richard Gere ale to je v tu chvíli tak asi všechno. V tu chvíli, protože jakmile začne film, veškeré očekávání se stejnak vyplní, takže dokoukat tento film bude značně nad moje síly a mám co dělat abych u toho neusnul, protože takovou hrůzu s nudným scénářem občas chytnu, ale co mám dělat. Tohle je prostě hrůza hrůz. Nechápu jak někdo může natočit tak nudný a nezajímavý film. To ti tvůrci nevidí nebo co? Absolutně to nechápu. Bohužel jsem se na jejich hru nachytal a na film se podíval. Tak můžu maximálně dodat: Ruce pryč od týhle kraviny. Unudíte se u ní k smrti. Já měl co dělat. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Tento film môže zaujať svojou svižnou kamerou, dobrým strihom a Richardardom Gereom, a to je tak všetko. Dej sa ťahá ako sopeľ a kým príde k niečomu "nepotrebnému" ako zápletka, tak si počkáte zhruba 40 minút. Film by mohol vďaka téme zo seba vytrieskať viac, ale asi nechcel, a miesto drsnej kriminálky si zazívate pri nudnom sprievodcovi sexuálnych úchyliek. ()

Reklama

Ridick 

všechny recenze uživatele

eroll je zamestnancom verejnej spravy a zaobera sa sex. delikventami. je vsak trosku nad limit investigativny a nosi pri sebe minirevolverik, co sa nepatri na statneho zamestnanca takej nizkej sarze...avsak dostava do opatery bazantku, ktora ho svojim sposobom kroti a zabranuje, aby sa nakoniec on sam nestal bestiou...viete co? mna tento thriller miestami riadne vystrasil, ale dostali ma (negativne) zrychlene sceny a tych tam bolo neurekom a zaverecne rozhresenie:D....o jojoooj, ale co cakat od film rovno vedeneho na dvd...40% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

V USA je registrováno půl milionu sexuálních deviantů. Každé 2minuty je zneužita žena nebo dítě….. Filmy na takováto témata mi nejsou příjemný. Může se to zvrhnout v neustálé zobrazování utrpení a to nemusím. R.Gere zde působí jako dobrý průvodce. Jeho postava ,,služebníka veřejnosti“, který nás a svoji nástupkyni seznamuje s prací, která je jako každá jiná, provádí ,,své“ terapie a zatahuje do místy zajímavého pátrání mi vyhovuje víc, než u leckterých rádoby romantických komedií. Kvituji také vizuální stránku, ale samozřejmě, že vše tu již bylo. A jistě i lépe. Ovšem zase taková tragédie to není a jedno zhlédnutí nikomu neublíží. Lepší ***. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Dávám 3,5*. Snaha o přiblížení těchto zvrhlých sexuálních choutek se tu nepodařila tak dobře jak v 8mm, ale i přesto zaujme pár zajímavými momenty. Claire Danes je skvělá herečka, ale asi se doopravdy hodí více do Stardustu než do tohodle prostředí. Jinak děj tak nějak uspokojí všechny příznivce béčkových thrillerů. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama