Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Federální agent (R.Gere) před odchodem na odpočinek zaučuje svou nástupkyni (C. Danes) a přitom hledá nezvěstnou dívku. Je přesvědčen, že za její zmizení je odpovědný propuštěný sexuální násilník, kterého vyšetřuje. Přestože ho tlačí čas, rozmotá klubko stop vedoucí k potencionálnímu vrahovi. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

Makky 

všechny recenze uživatele

Aby som pravdu povedal, tri štvrtiny filmu ma neskutočne iritovali. Celý čas som sa tešil, ako filmu naparím odpad a zvozím ho pod čiernu zem... Nakoniec to taká katastrofa nebola, v závere ma vyvrcholenie tých úchylností aj celkom zaujímalo. Vyzdvihnúť musím vynikajúci strih a slušnú kameru, no to je asi tak všetko. Nič to nemení na veci, že scenár je neskutočne deravý a postavy až giganticky dementné (s výnimkou postavy Claire Danes). Gere je sympatický možno tak v poslednej 10-minútovke a to je setsakramentsky málo. So zaujímavého námetu sa nepodarilo vytĺcť ani utešiteľný priemer, škoda. ()

Ridick 

všechny recenze uživatele

eroll je zamestnancom verejnej spravy a zaobera sa sex. delikventami. je vsak trosku nad limit investigativny a nosi pri sebe minirevolverik, co sa nepatri na statneho zamestnanca takej nizkej sarze...avsak dostava do opatery bazantku, ktora ho svojim sposobom kroti a zabranuje, aby sa nakoniec on sam nestal bestiou...viete co? mna tento thriller miestami riadne vystrasil, ale dostali ma (negativne) zrychlene sceny a tych tam bolo neurekom a zaverecne rozhresenie:D....o jojoooj, ale co cakat od film rovno vedeneho na dvd...40% ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý thriller, ve kterém jasně vévodí výkon R. Gerea nad vším ostatním. Charakteristika jeho postavy mě zaujala mnohem víc, než samotný příběh. Ten samozřejmě stojí za pováženou, protože sexuálních deviantů a různých psychopatů žije na světě spousta. Líbily se mi jeho nekompromisní praktiky, které používal na své ovečky. Atmosféra je zde hodně nevyrovnaná, ale dalo se zde najít několik momentů, při kterých mě opravdu lehce zamrazilo. Škoda že jsme neviděli live co udělali s Avril Lavigne, protože tuhle zpěvačku vážně nemusím. Za povšimnutí určitě stojí i hudební doprovod, který měl opravdu depresivní účinky. ()

-dRaGoN- 

všechny recenze uživatele

U Flocku jsem měl pocit že koukám na film skládájící se ze dvou naprosto odlišných částí, které mají potřebu dokázat že jejich střídání je častější než obměna hokejových pětek, a hle dva režiséři vysvětlují vše. Z jedné stany na nás furt něco bliká, střih je zběsilý, neustále kamerové filtry, které by mohl nejen Tony Scott závidět, do toho všeho neustále nějaký hudební doprovd. Na druhou stranu zajímavý příběh agenta úřadu pro veřejnou bezpečnost, kterého jeho práce přehltila. Flock by se z pohledu scénáře hodil jako dvoudílná epizoda Beze stopy či CSI, a filmovější podtext ji dodávají pouze Richard Gere a Claire Danes, jejichž výkon je tu naštěstí v pořádku. Bohužel se ale oběma režisérům nepodařilo svůj záměr ve výsledku vybalancovat k něčemu víc a celkově jde tak jen o průměrný snímek, který ale i přes své negativa stojí za pozornost. 60% ()

Martyr 

všechny recenze uživatele

Neviem co maju vsetci proti Gereovi, podla mna v jednej z jeho naj roli. Som povaha, ktora si ''poctivo uziva'' odporne snimky spojene s pedofiliou, nasilim pachanym na bezbrannych a podobnymi uchylkami, pretoze opakovane zistujem, ze aj zo mna sa moze stat zo dna na den vrah, mstiaci sa za nevinne obete odpornych a psychicky deformovanych jedincov. Tento pocit sa vsak vo mne nepodari vyvolat kazdemu. Atmosfera je priam dusna aj ked som mal obcas pocit, ze pozeram Saw alebo 7even. Napriek tomu som mal z federálneho agenta Gerea (na ktoreho som doteraz nemohol pozerat) dobry pocit a jeho uloha mu sadla ako usita. Par chybiciek sa najde ale celkovy pocit je jemne viac, nez dobry. 69% ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama