Reklama

Reklama

Captivity

Trailer 1

Obsahy(1)

Známá modelka je unesena a probudí se v neznámé, uzavřené místnosti. Pokouší se uprchnout větrací šachtou, ale útěk se nezdaří. Únosce všechno sleduje kamerami, sám je skrytý a nezbytné věci předává unesené modelce vysouváním plechového šuplíku. Po určité době modelka zjistí, že není sama, protože za stěnou je uvězněn ještě jeden muž. Podaří se jim navázat kontakt a probourat stěnu. Únosce trápí své oběti a ty se snaží vymyslet, jak uniknout. Pátrají po nich také policisté, kteří nejprve najdou kartu se záhadným řeckým nápisem a postupně získávají další zajímavé informace... Děj se odehrává v USA, ale film byl kvůli úspoře nákladů natáčen v Moskvě. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (82)

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Keby neexistoval film SAW dám tomuto takých 55% lenže Captivity bolo natočené neskor a len kopíruje nápad s menšími zmenami film nepriniesol vôbec nič nové + je plný nezmyselností. Keby tam nehrala Elisha tak si to hádam ani nepozriem, ale hrala tam a tak moje oči museli plakat pri pozeraní na takúto zlátaninu... Dávam 40% a aj to z časti kvôli Elishe, ktorá ukázala zase viacej než musela :) ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Larry Cohen, Joseph Tura .. Dexter SAW Bros. _ WTF? Joffé, co jsi to kurva stvořil za škvár? Trapné, nudné, předvídatelné ba debilní dílko z řad nejhloupějších thrillerů. Pestrá kamera slušná, ale tím klady končí. Resp. ještě je tu pro oko lahodná Elisha Cuthbert, která však nemá moc šťastnou ruku a bere role v druhořadých psycho hovadinách, které jí spíše škodí než posouvají dále. A pořád je stejně cudná..:-// Nechápu, co ty mladé, krásné a nadějné herečky nutí vstupovat do těchto vyvařených témat. Snímek je studený jak psí čumák, nedokáže zaútočit na emoce ani v jediném záběru a jen tupě plyne do banálního ukončení. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Neni to úplně špatný, takovej trošku pokus o další Saw a tu a tam se docela zadaří, ale je to tak strašně průhledný, že to ani neni možný a samotná pointa je spíš k pláči a to se radši nebudu zmiňovat o otevřeným konci, na kterým se scénáristi fakt vyřádili. Další velkej problém je, že to postrádá nějakou pořádnou atmosféru, bez který jsou celkem slušný scény dost mldý a nezajímavý, což je docela škoda, protože prostředí i nápady nejsou špatný a Elisha je fakt dobře vystrašená ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

No, nápadem nic moc nového, ale začátek (tak první půlka) ve stylu pokus-trest se mi dost líbil. Je i místy napínavý. Trošku z toho jde cítit Saw a nevím proč, ale já z toho tak trochu cítil giallo příchuť. Není to špatně natočený, Elisha je bez debat, hraje docela dobře a k tomu se na ní ještě dobře kouká. Jistou dobu si říkáte, doufám, že se to nevyvrbí takhle a oni vás nezklamou - vyvrbí, což je trošku zklamání. Závěr očekávatelný, ale co měl znamenat ten úplný závěr, to nevím. Trošku ten film i shodil. Nechápu, proč mají pořád tendence a nutkání takhle ukončovat filmy. On si to ten film celkově asi nezaslouží, ale minimálně za Elishu a tlusťocha ty tři dám. ()

JimmyII 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale mně se to fakt líbilo. Má to spád, atmosféru, sympatického zabijáka a ještě sympatičtější Elishu Cuthbert. Co na plat, že vysvětlení je pitomé? Stejně jsem v zápalu pohlcení řval blahem, jak je to "hustýýý":-) A přitom není, je to bezduché a překombinované, jak už tomu u podobných filmů bývá, ale když se oprostíte od přemýšlení a od Captivity nebudete nic čekat, příjemně se pobavíte. Jen mě zaráží jméno režiséra... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v roce 2005 na Mosfilmu. (Dlee)

Související novinky

Underworld of the Dead?

Underworld of the Dead?

12.04.2007

Dopřejte neschopnému, ale zato nadšenému tvůrci ždibec úspěchu a zavalí vás tunami dalších pozlacených výkalů. Určitě je znáte velí jim Paul W.S. Anderson. Dalším do party je Courtney Solomon, který… (více)

Reklama

Reklama