Reklama

Reklama

Maminčin mazánek

Trailer

Jeffrey Manus žije ve svých 29 letech stále se svou matkou a toto soužití mu naprosto vyhovuje. Jednoho dne však jeho pohodlnou existenci nabourá nový maminčin nápadník, který si začíná přisvojovat více, než by se Jeffreymu líbilo. Jejich spor se vyostřuje a u Jeffreyho se začínají nečekaně objevovat známky dospělosti... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

Yancl 

všechny recenze uživatele

Jon Heder má hodně specifický způsob vystupování a celkový styl podávání humoru. Jistě si najde své přízvnivce a odpůrce, ja patřím někde mezi .. Je zábavný, ale na druhou stranu to hraničí místy s trapností .. už vzhledově vypadá komicky, ale občas se tváří jak trouba. Stejně jako celý tento film, má své nedodělky, ale přes to dokáže pobavit. Ostatní postavy patří ke známým tvářím, což podtrhuje kvalitu, ale opět to nic výrazného nedodává. 'Maminčin mazánek' je tedy veselá komedie plná naschválů, soubojů a také jednoduché romantiky v průměrném podání. [57%] ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nic moc komedie. 1) Asi jsem dost ujetej, protože mě 30letý Jon Heder ve své roli připadal mimořádně sexy. Černá mu nesporně sluší a holt záporní sobci jsou někdy tak přitažliví... 2) Jinak ovšem si připadám jako slepice na dvorku - tu zobne, tam zobne, celkem se nají, ale vajíčka nic moc. Takový je i celkový dojem z filmu. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Velice nudná a ve všech ohledech předvídatelná komedie, ve které jenom Jon Heder marní svým talentem. Zde jde totiž jenom o klišoidní příběh, jak se synáček neuměl odpoutat od své maminky. Víte jak bude probíhat a víte jak to dopadne. Souboje mezi Hederem a Danielsem, který to jediný docela dobře ustál, jsou vtipný jen občas a Diane Keaton je mi čím dál protivnější. Od téhle komedie ruce pryč. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Upřímně mě to docela překvapilo, protože jsem se u toho dost slušně pobavila. Jon Heder byl pro tu roli dost dobrá volba, ty jeho výrazy byly naprosto dokonalý. Co mi teda celý ten film zkazilo byl ten příšernej (a předvídatelnej) konec, to bylo fakt strašný. Nevim proč mají Američani úchylky na happyendy. 3* btw. Simon Helberg snad nemůže mít ani jednu jedinou negeekovskou roli :D ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Na filmu mi toho nepřišlo moc směšného, možná proto, že mám něco podobného doma v podobě starší sestry a vážně to není nic k smíchu, ani když to vidíte na televizní obrazovce, to je vám spíš do pláče, když to vidíte jako divák a ne jako zúčastněný. Skoro 30-ti letý syn nebezpečně vázaný na matku, nechodí nikam ven, nemá přátele ani holku. Jedna se ho snaží sbalit, ale on jí řekne, že už holku má, aby mohl být v klidu doma s maminkou. Žárlí na matčina nového přítele a chová se jako rozmazlené dítě. U celého filmu jsem se zasmála asi jen jednou, ale po několika hodinách si už nevzpomenu, co to bylo za scénu, takže takový je ten film :) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Anna Faris (Nora) vlastní Hondu Civic z roku 1980. Jon Heder (Jeffrey) jazdí na konci filmu v požičanom veteránovi Buick Roadmaster Convertible [76-C] z roku 1948. (Raccoon.city)
  • Kníhkupectvo, kde pracuje Jon Heder (Jeffrey) je v Long Beach v Kalifornii a kaviareň, kde pracuje  Anna Faris (Nora) je v Apple Valley v Kalifornii. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama