Reklama

Reklama

Maminčin mazánek

Trailer

Jeffrey Manus žije ve svých 29 letech stále se svou matkou a toto soužití mu naprosto vyhovuje. Jednoho dne však jeho pohodlnou existenci nabourá nový maminčin nápadník, který si začíná přisvojovat více, než by se Jeffreymu líbilo. Jejich spor se vyostřuje a u Jeffreyho se začínají nečekaně objevovat známky dospělosti... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Další komedie, ve které se "dítě" snaží zabránit sňatku rodiče s cizím člověkem. Roztomile-pitomý obličej Jona Hedera je pro nenáročné oddechovky tohoto typu jako stvořený, konkrétně v tomto filmu ho však válcuje i Daniels (a to má proti Jonovi poměrně obyčejnou roli). Účel filmu byl ale splněn a já si nestěžuju.;-) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Téměř třicetiletý „maminčin mazánek“ bojující o přízeň matky s jejím novým přítelem. Přišlo mi, že se obsazením známých hvězd (Diane Keaton, Jeff Daniels, Anna Faris) snaží režisér posunout Jona Hedera blýže k vyšší hollywoodské společnosti, bohužel mu zatím spíš sluší přiblblé kraviny stylu (J)elita ze střídačky. ()

Reklama

AndreyCSFD 

všechny recenze uživatele

Pro roli mamčina mazánka nemohla být lepší volba než Jon Heder - looserovsky působící hošík, který holduje geekovským zálibám by zapadl do Sheldonovy party jedna dvě. Příběh je sice prezentován jako komedie, ale v podstatě je to fikaně skryté drama o dospívání a osamostatnění se, čemuž nikdo neuteče. Ve filmu je spousta okamžiků, u který se jedna skupina diváků směje a druhá soucítí s Jeffreyem. Aby film opravdu nesklouzl k dramatu, vybaví scénář hrdinu milou průvodkyní do světa dospělých, která těžký úkol i přes pár zakopnutí zvládne. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

V Americe asi žije hodně mladých buranů, o nichž je potřeba točit filmy, když se ve svých 29 letech odmítají pustit máminy sukně. Když byl Jeff ještě malý a tlustý, umřel mu tatínek. Když trochu povyrostl, nosil rovnátka a porazila ho v judu kdejaká holka. Pak mu chcípla želva. A teď dokonce za maminkou (Diane Keaton) začíná chodit nějaký chlápek, který prodává zaručeně pravé prostředky proti rakovině. A mladík - tedy puberťák středního věku - zjišťuje, že přichází o poslední jistotu na tomto světě. Právě druhá část filmu o soupeření mezi maminčiným nápadníkem a Jeffem, kdy si Jeff také najde přítelkyni, má ještě jakž takž sem tam nějaký nápad a nechybí vtipné scénky soubojů. Konec se pak zvrtne v doják a happy end. Celkově film, který neurazí a vyšumí vám z hlavy jako sliby předvolebních billboardů. Nic nového neříká, herecky hrubý průměr, co více říci? ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Byla to neskutečná kravina o 29 leté pupeční šňůře, která už nějak nešla bezbolestně ustřihnout. Laskavost maminky naštěstí měla své meze a novému papá taky trpělivost brzy došla. Chudák Eli musel bezohledného spratka ještě chvíli vytrpět, než mamelukovi naštěstí došlo, že je trapný kam se podívá. Vtipných vzkazů typu "Nikdy neříkej nikdy masturbaci!" mělo být víc a mohlo to být docela fajn. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Anna Faris (Nora) vlastní Hondu Civic z roku 1980. Jon Heder (Jeffrey) jazdí na konci filmu v požičanom veteránovi Buick Roadmaster Convertible [76-C] z roku 1948. (Raccoon.city)
  • Kníhkupectvo, kde pracuje Jon Heder (Jeffrey) je v Long Beach v Kalifornii a kaviareň, kde pracuje  Anna Faris (Nora) je v Apple Valley v Kalifornii. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama