Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Fong (Jackie Chan) je hazardní hráč. Na celém světě existuje pouze jediná představa, která ho dokáže vyděsit víc než jeho dotěrní věřitelé: dostat na starost plačící nemluvně! (oficiální text distributora)

Recenze (92)

miklaras 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se vyhýbala, ale nakonec byla lapena a dokoukala. Žádný velký duševní otřes se mi neudál, stále je pro mě Jackie hvězdou let 70. Jediné, co bylo skutečně potěšitelné je tvář Ku Fenga jako otce hlavního hrdiny, jeho rozechvělý stařeček byl dojemnou připomínkou hvězdy 60.-80. let, ale jinak jsem se ani moc nebavila ani neužívala choreografií, kterých tu ještě navíc není moc...2,5/10 ()

Chipp006 

všechny recenze uživatele

Komedie, která se na první pohled může jevit, jako jedna z mnoha. Jackie Chan, který zde pochopitelně předvádí výbornou akční podívanou, je zde i v poloze starostlivého „otce“. Právě prvek malého dítěte je něco, čím se film odlišuje od ostatních a v závěru vás donutí uronit slzičku. Hodnocení: 75 % ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Parádní akčněkomediální oddychovka, která prostě naprosto jednoduše splní to co se od ní očekává a to nenásilně a hlavně výborně zabavit. Jackie Chan je tady opět tradičně skvělej, choreografie soubojů parádní a celková svižnost příběhu je na 134 minut až zarážející, škoda že se to v závěru zvrhne až na moc velkou blbinu, i když stále se skvělou akcí a že příběh je takovej dost tuctovej, ale ono to v konečným účtování na zábavnost nemá stejně vůbec žádnej vliv a o to jde ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Chvílemi jsem cítila takové rozporuplné pocity, když jsem se na to dívala. Trochu jsem čekala honkongský akční film, ale zklamaná jsem nebyla. Chvilku nudnější, chvilku svižnější. Všude samý plínky s hovínkama napláclý na obličejích. Jackie stále ve formě, což je fajn. A to, jak mu to dítě sálo bradavku, tak to jsem opravdu smíchy nevydržela. Na konci jsem i slzu zamáčkla. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Obrovské prekvapenie. Zábavné a svižné skoro ako za starých čias. Samozrejme, najťažšie vylomeniny už predvádzajú vedľajší hrdinovia, ale aj Jackie ešte zvládne zopár slušných kúskov. Porcie akcie sú prekvapivo štedré a s veľmi solídnou choreografiou. Vystrihať z toho tak 20 minút scén typu "tu máš zakakanou plienkou do ksichtu" a označil by som to za veľký comeback. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (10)

  • Dítě, které je ve filmu uneseno, hrál roční Matthew Medvedev čínsko-kolumbijského původu. Ten se k filmu dostal, když jej v metru spatřil asistent režiséra a přemluvil jeho rodiče, kteří byli v Hong Kongu jen na dovolené. (Raztubyl)
  • Jackie Chan se ve filmu objevil coby antihrdina po více než 30 letech. (Terva)
  • Celý film byl natočen v čínském Hong-Kongu. (Terva)

Reklama

Reklama