Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Fong (Jackie Chan) je hazardní hráč. Na celém světě existuje pouze jediná představa, která ho dokáže vyděsit víc než jeho dotěrní věřitelé: dostat na starost plačící nemluvně! (oficiální text distributora)

Recenze (92)

Puol 

všechny recenze uživatele

Ďalšie potvrdenie pravidla, že honkogské produkcie Jackieho sú o triedu inde ako tie hollywoodské. Rodinná i morbidná komédia zároveň, ktorá samozrejme obsahuje aj zopár povinných a veľmi podarených akčných scén. JC sa predstavuje v pre neho netypickej úlohe zlodeja. Po dlhom čase sa ukázal aj Biao Yuen v úlohe policajta (Kdeže su tie časy!). Špičková zábava akú dokážu naservírovať len honkongskí majstri. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Chvílemi jsem cítila takové rozporuplné pocity, když jsem se na to dívala. Trochu jsem čekala honkongský akční film, ale zklamaná jsem nebyla. Chvilku nudnější, chvilku svižnější. Všude samý plínky s hovínkama napláclý na obličejích. Jackie stále ve formě, což je fajn. A to, jak mu to dítě sálo bradavku, tak to jsem opravdu smíchy nevydržela. Na konci jsem i slzu zamáčkla. ()

Reklama

pugs 

všechny recenze uživatele

"Ty hajzel!" Ako všetci isto vieme, tak Jackie Chan sa vyžíva v akčných komédiach, a zakaždým má šmrnc alebo, ak to tak mám nazvať, svoju zvodnosť. Tentoraz si to vyskúšal s deťmi napr. ako to urobil Bruce Willis alebo Arnie. Nebola toho škoda, lenže Jackieho potenciál je tu nevyužitý a vlastne aj stráca na svojom herectve. Keby nebol jeden z mojich obľúbencov šup so Zlatou Malinou. Choreografie súbojov? Čo o nich? Neviem, jak vy, ale podľa mňa sa tam niektoré scény aj opakovali, ale to nevadí. Stále to pôsobí efektne a nevšímate si toho. Keby tam bolo viacej akcie prekročil by som aj tých 70%, takto to je len na 6/10. ()

Yeosol 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan předvádí stále parádní akcičku. Co na tom, že děj je lehce okopírovaný a akce tam není neustálá. Pokud Jackie stále baví lidi svými komediálními kousky po celým světě, je to prima. A o to mu jde především. Bavit se, bavit se a bavit. Filmy se točí a vždy točit budou hl. pro peníze a pak pro pobavení. A to Jackie Chan ví moc dobře. My diváci totiž potřebujeme nějakou nezávaznou podívanou. A Jackie ji umí úplně parádně. 8-) ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Námet s malým chlapcom mal veľký potenciál, lenže autorom sa to veľmi nepodarilo. Zbytočne rozťahané, nudné a hlavne minimálne zábavne. Takisto je vo filme kopa nezaujímavých akčných scén. A ten rozprávkový happy end len skazil celkový dojem z filmu. Pre mňa by to bol len ďalší podpriemerný film z ázijskej kinematografie, ale jednu hviezdičku pridávam za výborne herecké obsadenie. Najmä za dvojku Chan a Koo, ktorá robila tento film znesiteľnejším. Takisto veľké plus za zvukovú stránku s krásnym ústredným songom, ktorá bol v tomto filme dosť výrazná. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (10)

  • V cameo rolích policistů v obrněném voze se ve filmu objevují herci Nicholas Tse a Daniel Wu. (Raziel811)
  • Když běží na konci filmu u titulků nepovedené scény, v pozadí můžete slyšet písničku, kterou pro tento film nazpíval Jackie Chan. (HappySmile)
  • Podle Bennyho Chana bylo natáčení jeden z nejhorších zážitků jeho kariéry. Dítě totiž během natáčení neustále křičelo, usínalo a během jeho pobytu na place museli být všichni filmaři potichu a dorozumívat se jen posunky. Kvůli těmto problémům se produkce filmu protáhla a překročila stanovený rozpočet. (Raztubyl)

Reklama

Reklama