Reklama

Reklama

Producent BRYAN SINGER (režisér X-Menů a Superman se vrací) a scenárista a režisér MICHAEL DOUGHERTY (spoluautor X2 a Superman se vrací) přicházejí se strašidelnou, temně komickou oslavou nejděsivější noci roku. Halloweenská noc dovádí princip Creepshow a Povídek z krypty do zcela nových, temných hlubin a servíruje nám čtyři vzájemně propletené příběhy, které se odehrávají o halloweenské noci: ředitel střední školy (DYLAN BARKER) melouchaří jako nemilosrdný sériový vrah; touha panenské dívky po tom pravém muži se strašlivě zvrtne; skupina teenagerů provede drsný kanadský žert s katastrofálními následky a mrzoutský starý muž (BRIAN COX) se utká se zlomyslným halloweenským démonem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (355)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Comicsy já prostě miluju, strašidelné obzvláště, a když se podle nich povede film, je radost dvojnásobná. Jasně, pointu většiny minipříběhů vytušíte, ale jsou tak zábavné! A žádné milosrdenství se nekoná - děti neděti, masakr se nevyhne nikomu. Nejlepší byl zřejmě vlkodlačí striptease za zpěvu M.Mansona. A hošík uzvracející se k smrti byl rovněž bezchybný....ať žije Halloween! ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

3,5*/5 Jedna z najatmosférickejších vecí, čo som za poslednú dobu videl, Bryan Singer ako producent vedel, čo robí. Z Trick´n´ Treat ide pohoda (ehm...úchylná a horová:), režisér a zároveň scenárista je poriadne nad vecou, niektoré scény ako zo zlatého hororového fondu. A vôbec nevadí, že kopec scén je tak trochu pripomienkou starých kultov, len zabalených v modernom šate. Nič vážne a hlboké, ale ako pocta žánru je to parádna a vtipná jednohubka, ktorá určite stojí za pozretie... ()

Reklama

Hakha 

všechny recenze uživatele

Totální pecka, jsem nečekal, že se budu takhle bavit. Jeden z nejpromyšlenějších hororů za poslední dobu, který si maximálně hraje s klišé a každá povídka končí nečekaně (naprosto dokonalou pointu má povídka s karkulkou a vlkem, která se zvrhne naopak.... nechci spoilerovat) a hlavně to do sebe všechno krásně zapadá. Nadsázka a černý humor je z lehkostí podáván a není tam násilně vložen, i když člověk u toho neumírá strachy tak to napětí a atmosféra se zde najde, a hlavně se člověk celou dobu baví. Dobře hrající herci(ani nahota nechybí a je tam i skvělý „striptýz“:-)), místy strašidelné zvuky, hudba oldschool a komiksové titulky ala staré Tales of Horror potěšující. Dnešní vyvražďovací a rádoby šokující hororové produkci je tento návrat ke klasickým hororům opravdu svěží. Tento rok je to s Drag me to hell zatím to nejlepší co jsem z tohoto žánru viděl. Mé hodnocení 4,5 hvězdičky… ()

T2 

všechny recenze uživatele

Tržby za predaj DVD v USA $3,034,206 //počet predaných kusov 197,895║ Ja tam strašne cítiť že to je debut, lebo ako celok je ten film doslova nefunkčný, pokiaľ by sa to bralo na samostatné scény tak fajn, tie boli prevažne na dosť dobrej úrovni, kde bolo cítiť slušnú dávku napätia, do príbehu napasovaní čierny humor až tak neberie ale ani neotrávi, film sa dá brať ako čistý priemer bez vyšších ambícii. /50%/ ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

MÍSTY DROBNÉ SPOILERY: Jaké to milé městečko kdesi v Ohiu. Příjemné sousedství a bujaré oslavy jsou zárukou. Mezi bodrými lidmi zde najdeme kupříkladu úchylného ředitele školy se svým povedeným synkem, o kus dále leží v opuštěném kamenolomu autobus s mrtvými retardíky, kteří si o Halloweenu vyhazují z kopýtka, na návštěvu se přijdou podívat i vlkodlaci a na to vše dohlíží roztomilý malý koledník Sam, jehož vizáž je více než dýňová. NA TOHLE JSEM TAK DLOUHO ČEKAL! Konečně příjemný originální zábavný horůrek, poskládaný z jednotlivě provázaných tématických příběhů, které zde petero trefně přirovnal k Příběhům ze záhrobí. Rozhodně to není horor, alespoň, co se strachu týče. Ten zde nehledejte. Ale je to úžasně příjemná, atmosferická a především zábavná podívaná nejen na Halloween. Po dlouhé době byla má očekávání naplněna. A Warneři by zasloužili, aby je navštívil koledník Sam. Tohle rozhodně není Direct-to-DVD produkce. Tohle je kus poctivé filmařiny, které se většina dnešní mainstreamové hororové produkce nemůže ani v nejmenším rovnat... ()

Galerie (29)

Zajímavosti (21)

  • Celkovo vzniklo až 18 návrhov scenára. (Arsenal83)
  • Bojová scéna medzi Samom (Quinn Lord) a Kreegom (Brian Cox) zahŕňala osemročného kaskadéra, ako aj dospelú kaskadérku. (Arsenal83)

Související novinky

"Jedenáctka" se utká s Godzillou

"Jedenáctka" se utká s Godzillou

30.01.2017

Vedle filmových vesmírů se superhrdiny, kouzelníky nebo rytíři Jedi nám roste před očima také univerzum s obřími monstry. V roce 2014 ho rozjela Godzilla, už za pár týdnu ho obohatí Kong: Ostrov… (více)

Reklama

Reklama