Reklama

Reklama

Producent BRYAN SINGER (režisér X-Menů a Superman se vrací) a scenárista a režisér MICHAEL DOUGHERTY (spoluautor X2 a Superman se vrací) přicházejí se strašidelnou, temně komickou oslavou nejděsivější noci roku. Halloweenská noc dovádí princip Creepshow a Povídek z krypty do zcela nových, temných hlubin a servíruje nám čtyři vzájemně propletené příběhy, které se odehrávají o halloweenské noci: ředitel střední školy (DYLAN BARKER) melouchaří jako nemilosrdný sériový vrah; touha panenské dívky po tom pravém muži se strašlivě zvrtne; skupina teenagerů provede drsný kanadský žert s katastrofálními následky a mrzoutský starý muž (BRIAN COX) se utká se zlomyslným halloweenským démonem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (355)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Halloweenská noc má jednu věc společnou s posledním zvoněním, je jedno, v čem běháte po ulici, jak divně, úchylně nebo strašidelně vypadáte, lidi se na vás budou usmívat, jaký že to máte čupr obleček. Smutné je, že kdyby vás někdo pobodal a nesli byste si střeva v ruce, všichni to budou považovat za vtip. Pochopitelně, stav, kdy všichni běhají v divných oblečcích, krvavé fleky jsou úplně běžná dekorace oděvu a ani to střevo v ruce není nápadné, láká do ulic, zahrad, stínů a cizích domů všechny úchyly, vrahy, násilníky a komiksové postavy, co jich po světě chodí. Na cukrátkách s obličejem je něco děsivého, zpravidla ten obličej. V nehybných obličejích je také něco děsivého, je dobré bát se medvědů. Není nic hloupějšího, než křičet: "Mám zbrojní pas a u krbu pušku!" pokud nestojíte u toho krbu a upřímně, a věřte, že patřím k těm, kdo dávají dobré rady, lépe než mít pušku u krbu, je mít pušku v ruce. Ode dneška budu při vaření dýňové polévky bedlivě střežit každý pohyb dýně, pokud pro jistotu nepřestanu dělat dýňovou polévku. Jdu si ke krbu pro pušku, abych si skrz dýně prostřílela cestu do postele, tam na mě strašidla nemůžou. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Pokus od nejkomplexnější horor všech dob? Kdo má nakoukáno, přede blahem. Užíval jsem si všechny žánrové polohy, dívčí sesterstvo a nerudného souseda nejvíc, zoufal jsem si nad tím, že se chvílemi nudím natolik, abych řešil otázky logiky. Každopádně fakt, že Singer vyslal do světa schopného řemeslníka, je bez debat. 3 a ½. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Tahle hororová komedie by se dala brát jako halloweenská klasika, stejně jako je Mrazík klasikou Vánoc. Narozdíl od většiny snímků této žánrové kombinace je zde opravdu komplexní zápletka hned několika příběhů a tvůrcům se podařilo dát tyto jednotlivé dílky skvěle dohromady. Herecké obsazení je příjemné, stejně jako ponurá atmosféra a hudba. Film nepostrádá akci, vtip, napětí, krev a úžasný závěr, takže co víc si přát. Zkrátka snímek, který podle mě splnil svůj účel - pobavit a postrašit v "den, kdy je nejtenčí hranice mezi mrtvými a živými". ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Chaos a bordel sa tiahne celým filmom. Dej bol plytký, fádny a totálne nudný. Masky jedna veľká katastrofa a ako z pomocnej školy. Napríklad taký vlkolak mi skôr pripomínal susedovho psa ako niečo čo by malo aspoň trocha postrašiť. V Harry Potterovi mali lepšieho, to bez debaty. Celý čas som sa pozeral na hodinky, že kedy to už konečne skončí. Ešte šťastie, že film je relatívne krátky. Horor? Komédia? To asi ťažko. Nebál som sa a nesmial. Skôr mi to pripadá, akoby horor s komédiou odštartovali beh na 100 metrov a po desiatich padli v kŕčoch a agónii na zem. Našťastie to koniec s tým starkým a akože strašidelnou tekvicou troška zachránil. Len žiaľ posledných 5 minút nerobí film. 30/100 ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Michael Dougherty: 1. Main Titles ,2. Meet Charlie ,3. It's Halloween, Notÿhanukkah ,4. Charlie Bites It ,5. Father and Son ,6. Meet Rhonda ,7. To the Quarry ,8. The Halloween Schoolbus Massacre ,9. The Elevator/Laurie On the Prowl ,10. Halloween Prank ,11. Not a Trick/Red and Black ,12. Laurie's First Time ,13 Old Mr. Kreeg ,14. Pumpkin Shooter/Meet Sam ,15. The Bus Driver ,16. The Neighborhood ,17. Trick 'R Treat ,18. End Credits ()

Galerie (29)

Zajímavosti (21)

Související novinky

"Jedenáctka" se utká s Godzillou

"Jedenáctka" se utká s Godzillou

30.01.2017

Vedle filmových vesmírů se superhrdiny, kouzelníky nebo rytíři Jedi nám roste před očima také univerzum s obřími monstry. V roce 2014 ho rozjela Godzilla, už za pár týdnu ho obohatí Kong: Ostrov… (více)

Reklama

Reklama