Reklama

Reklama

No Time for Nuts

Krátkometrážní / Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, 2006, 5 min

Obsahy(1)

Scrat pri hľadaní ideálneho miesta pre ukrytie svojho orecha natrafí na stroj času. Keď mu zmizne jeho orech, rozhodne sa ho nasledovať a postupne sa dostáva do rôznych časových období, mimo iného aj do gladiátorskej arény, na ľadovec, do ktorého narazí o chvíľu Titanic, až sa nakoniec dostane do budúcnosti pod obrovský strom plný orechov, kde ho však čaká jedno veľké nepríjemné prekvapenie. (pivo)

(více)

Recenze (197)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle říkám opravdu vydařený kraťas. Scrat doplatí na svou ořechovou „nadrženost“ a trošku si přitom „za-cestuje“ . Povětšinu času střídá jedna humorná situace druhou a divák se tak dobře pobaví. Po animační stránce to tvůrci zvládli téměř bezchybně a klidně to mohlo být i o kousek delší. Vůbec bych se na ně nezlobil. ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

No, že bych u toho brečel smíchy, se zrovna říct nedá. Veverka se začíná čím dál víc ohrávat a doufám, že tvůrci přijdou za chvilku s něčím jiným. Chce to změnu. Ale jinak je kvalita animace dost dobrá a na celý příběh se taky krásně kouká. Je to příjemný zážitek, ale na to, aby dostal Oscara nepřináší nic nového. Nebo se možná pletu, uvidíme v únoru. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Dobu ledovou považuji za jeden z nejlepších animáků vůbec. Scrat mě nikdy nebavil tolik jako ostatní lidi, ale pořád ještě je to neuvěřitelně nosná postava s obrovským potenciálem, který byl v tomhle kraťasu vytěžen maximálně. Šaškování veverky putující časem je úžasně vtipnou záležitostí, která se tvůrcům nadmíru vyvedla. 90% ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

No Time for Nuts přináší další zábavný nářez ze sbírky "Scrat's Funny Escapades." Tentokrát se tento malý rošťák vydává "through the time" a dostane tak příležitost pozvednout Artušův meč, navštívit Gladiátorský zápas, nebo třeba přežít náraz Titanicu na ledovec:) Dostal už Chris Wedge za hlasový projev Scrata nějakou cenu? Asi ne, že...:) ()

Amroth666 

všechny recenze uživatele

28.3. 2010 - když se Scrat teleportuje a poté vytáhne ten meč z kamene, začnou se dít opravdu ty nejakčnější scény a na krátkometrážní animák je to fakt dobrý. Přes pronásledující se šípy se dostat až do gladiátorské arény a posléze i na uplné dno Titanicu? Odvaha mu neschází. Škoda za tak krátkou dobu. Byla to krása hlavně ta pátá minuta, kdy ten čas letěl opravdu rychle a teleport pracoval na plné obrátky. Video zde : http://www.youtube.com/watch?v=cfLjzL7Px68 ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama