Reklama

Reklama

The Gravedancers

  • Slovensko Tanec s mŕtvymi
Trailer

Obsahy(1)

Po prepitej noci na počesť náhle zosnulého priateľa sú Ellison, Harris, a Kira prenasledovaní duchmi detského pyromana, vraha, ktorý zabíjal sekerou a násilníka. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

Wally 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý začátek a i myšlenka filmu se celkem povedla. Bohužel jakžtakž dobrá kvalita se držela asi jen do poloviny filmu a pak to nabralo kvalitativní pád na hranici totálního zoufalství. Posledních dvacet minut bylo jak z parodie na horrory duchařského rázu a na konci to už vypadalo jak v kresleném Scoobym a člověk se musel smát, když viděl jak se herci zuby nehty snaží vypadat vystrašeně...Dobrej rozjezd, průměrnej střed a katastrofální závěr - 2* ()

kery- 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu docela poho, ale když umřela Josie Maran (Kira), tak už to nebylo ono. Pak jsem se jen smál když po baráku který byl najednou obklopený mřížema =-O lítali mrtví děcka s umělým obličejem a válcovali se mrtvoly Hummerama. Potom jen velice (ne)povedená scéna s 10 metrovou hlavou (později rukou) a happy end ve formě vymítače ďábla, který měl s ostatními společnou leda tak díru do zadku. První půlka ještě šla ,ale druhá bahno - 2* ()

Reklama

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Po VELMI nadějném úvodním dvouminutovém intru, které slibovalo svižnou jízdu áčkového ražení, se bohužel další průběh filmu změní v čekání, kdy už se konečně něco stane. Divák se dočká až v poslední půlhodině, ovšem provedení těch haunting scén je tak zoufale nezábavné, až hrůza (a strach s tím nemá co dělat). Největší problém je v tom, že Mendez ty poněkud špatně naladěné duchy ukazuje, čímž ovšem úplně zabíjí atmosféru, protože samotné jejich provedení zavání označením spíše z konce abecedy. Lepší by bylo nechat je neviditelné, to by si je každý představil po svém. Ale tím, že někoho oblečete do bílých šatů, trochu nacákáte červenou barvou, dáte mu bledý, vypleštěný výraz a pořádně velký předkus, dneska přece už nikomu strach nenaženete. Tohle je jedna z béčkových šaškáren, na kterou naštěstí velmi rychle zapomenete. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Existuje hodně lepších duchařin, ale ještě víc těch mizerných. Díky tomu se s Gravedancers stává nadprůměrná hororová záležitost. Při některých scénách je větší chuť se smát a atmosféra pokulhává také dost. Jenže tady je obrovská výhoda tempo, poněvadž od začátku má špičkový rozjezd. Poslední dobou jsem si zvykl na čekání minimálně do poloviny, ale tady jsem vše dostal už v prvních minutách. Herecké výkony nepovažuji za nejhorší, ale že by herci zářili, se také nedá říct. Divák by neměl čekat zázraky a bude rozhodně mile překvapen... 6/10 = 60% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Na hrob už se plivalo a tady se pro změnu na hrobě tančí. Nebožtíkům se to samozřejmě nelíbí a chtějí si to s tanečníky vyřídit i s úroky. První polovinu filmu táhne hutná atmosféra a čekání na zjevení zla v plné polní. Druhou půlku zabíjí nechtěně vtipný scény a na můj vkus přeplácanej až trapně fantasmagorickej konec. Jedno se filmu upřít ale určitě nedá. I přes poměrně stupidní námět film určitě nenudí. Slabší 3 hvězdy. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (9)

  • Postava Frances Culpepper (Megahn Perry) bola inšpirovaná Velmou zo seriálu Scooby-Doo (1976). (beso74)
  • Lokácia stvárňujúca Parapsychologický inštitút bola pred natáčaním dlhé roky opustená, bez vody a elektriny. Aby sa tu dalo natáčať, štáb tu použil niekoľko veľkých generátorov. (beso74)
  • Projekt bol predstavený už v roku 1999 štúdiom Artisan Entertainment. (beso74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno