Reklama

Reklama

The Gravedancers

  • Slovensko Tanec s mŕtvymi
Trailer

Obsahy(1)

Po prepitej noci na počesť náhle zosnulého priateľa sú Ellison, Harris, a Kira prenasledovaní duchmi detského pyromana, vraha, ktorý zabíjal sekerou a násilníka. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

TomX2 

všechny recenze uživatele

Nebolo to tak zlé. Už ten absurdný nápad natočiť film o tom, ako banda opitých priateľov začne tancovať na hrobe kvôli čomu aj vyvolajú duchov ľudí - zločincov, nám nahovorí, že pôjde určite o zaujímavú a zábavnú záležitosť. A malo to aj slušný rozjazd, začalo sa to veľmi dobre a vyzeralo to, že to takto skončí (do posledných cca 15 min. som už bol odhodlaný dať tomu 3*). Bohužiaľ, ku koncu sa ukáže, aký primitívni môžu scenáristi byť - prepletené a úplne absurdné až smiešne zvraty, a tiež zmizli všetky sympatie k postavám, ktoré si divák za tých 90 minút vytvoril - všetko scenáristi zahodili do koša a divákovi neostáva nič iné, než sa uspokojiť aspoň s tými pár dobrými scénami. A Dominica Purcella naozaj nemám rád. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Úvodní oběšení dokonalé, hlavně ten cukanec, když se lano naplo, hlavně ty cukance tělem, když se lano naplo. Akorát vůbec nevím, co to mělo společného s dalším dějem, když tance na hrobech proběhly až potom. Ono celý je to hrozně béčkový, místy hodně céčkový a někdy bych tomu dal i zetko (obzvlášť digitální efekty v závěru). Potěšil mě jenom Dominic Purcell známej z Prison Breaku, ale tímhle si to u mě moc nepředplatil... ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprosto neděsivá duchařinka,která má opravdu mizerné herecké obsazení ( výkony sou vážně komické ) Scénář tak jednoduchý,že by ho napsalo i desetileté děcko.Ovšem nějakým záhadným způsobem to nenudí,protože režisér není úplný patlal a občas o napínavý moment není nouze,je to prazvláštně natočené,zajímavým způsobem to střída žánry,opět zase ale ke konci kroutíte hlavou a film jak skončí,vy se zvednete se suchým a klidným výrazem v obličeji si půjdete zatancovat,sice ne na hřbitov ( respekt a úcta nedovolí ) ovšem u ledničky plné piva si trsnete rádi a na tuhle průměrnou kravinku,s pár zajímavými momenty rychle ale opravdu rychle zapomenete.Hold Mendez není James Wan a Dominic Purcell je prostě gumovej :-) Dal bych dvě,ale za ultra mega sexy Josie Maran přídám jednu malou hvězdičku :-) 50%. ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý začátek a i myšlenka filmu se celkem povedla. Bohužel jakžtakž dobrá kvalita se držela asi jen do poloviny filmu a pak to nabralo kvalitativní pád na hranici totálního zoufalství. Posledních dvacet minut bylo jak z parodie na horrory duchařského rázu a na konci to už vypadalo jak v kresleném Scoobym a člověk se musel smát, když viděl jak se herci zuby nehty snaží vypadat vystrašeně...Dobrej rozjezd, průměrnej střed a katastrofální závěr - 2* ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Dráždivě peprná duchařina z atmosférou, tak hustou, že by se dala krájet, zhmotňujícími se přízraky(jsou totálně nakrknutý), tak děsivými, nakolik zrůdnější byli jejich činy, které spáchaly. Dominic Purcell se svojí mohutnou(i když poněkud topornější) postavou sice vypadá na to, že zvládne ustát cokoli, ale v tomhle případě mu jeho bicepsy moc nepomůžou, protože vyzvat k posmrtnému tanečku někoho, kdo o to vůbec nestojí, znamená dvě jistoty, pořádně si nadělat do kalhot a nedožít se následujícího úplňku. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (9)

  • Pôvodne bol film plánovaný ako trilógia. (beso74)
  • Postava Vincenta bola pôvodne písaná pre študenta, potom, ako úlohu získal Tchéky Karyo, ju prepísali. (beso74)
  • Po prvej nie príliš vydarenej scéne s mačkou - poškriabala Clare Kramer (Allison Mitchell) - boli zvyšné scény s ňou vyškrtnuté. (beso74)

Reklama

Reklama