Reklama

Reklama

The Gravedancers

  • Slovensko Tanec s mŕtvymi
Trailer

Obsahy(1)

Po prepitej noci na počesť náhle zosnulého priateľa sú Ellison, Harris, a Kira prenasledovaní duchmi detského pyromana, vraha, ktorý zabíjal sekerou a násilníka. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Od nynějška chodím na hřbitově jen po vyznačených stezkách a případnou potřebu močit vykonám až za branami areálu.. Mendez je evidentně velký fanda Sama Raimiho a nebo je to vzhledem k roku výroby Drag me to hell naopak? Tanečníci z kerchova na mě dýchli sympaticky staromilskou atmosférou, kdy kameraman netočí ze hřbetu rodeového býka a člověka pak ani tolik nepřekvapí, že vše vyvrcholí jako by nacisté zrovna otevřeli Archu úmluvy. Když si přidám umění udělat z dějové naivity přednost, efektní práci se strachem z neviděného a hravý nadhled spojený s nástupem lovce paranormálních aktivit v podání T.Karyo, tak mému stažení do pekel už nemohlo nic zabránit. Jen doufám, že není pod parketem Star Dance nějaké pohřebiště, aby pak při úplňku někdo nenaháněl Metráčka se sekyrou.. Purcell má velkou hlavu, jak pytel od banánů, Purcell se v davu neztratí.. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Ježiš to zase byla píčovina jak svině. Ano je to nízkorozpočťák ale i ten jde snad udělat tak aby to byla aspoň trochu zábava a ne se hodinu a půl plácat ve sračkách s maximálně nesympatickejma hercema kde tomu korunu dává hlavně debilní manželka která je od začátku filmu připosraná JEŽIŠ JÁ SE BOJIM KLEPE SE NÁM VODOVOD, pak se rázem změní v drsoně POJĎ VEN A ROZBIJU TI DRŽKU TY KRÁVO aby se nakonec zase vrátila do její normální polohy UÁÁÁÁ HOLÝ ŠIIIIIIIIIIIIT HÉÉÉÉÉÉÉÉLP. Vepřová hlava z Útěku z vězení měla radši zůstat zavřená v base. ()

Reklama

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

K radujúcemu sa skutočnému šťastlivcovi .Už ďalej neplač na pozostatkoch tohto syna. Čítaj tieto slová. Zaposlúchaj sa do farby hlasu. Smej sa, spievaj. Začni zábavu. Život je pre živých, a nie pre mŕtvych. Ži dnešným dnom, o zajtrajšok sa neboj. Dnes môže dýchať, a oni nie. Tak začni tancovať na ich hrobe. Celá recenzia: TU ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Existuje hodně lepších duchařin, ale ještě víc těch mizerných. Díky tomu se s Gravedancers stává nadprůměrná hororová záležitost. Při některých scénách je větší chuť se smát a atmosféra pokulhává také dost. Jenže tady je obrovská výhoda tempo, poněvadž od začátku má špičkový rozjezd. Poslední dobou jsem si zvykl na čekání minimálně do poloviny, ale tady jsem vše dostal už v prvních minutách. Herecké výkony nepovažuji za nejhorší, ale že by herci zářili, se také nedá říct. Divák by neměl čekat zázraky a bude rozhodně mile překvapen... 6/10 = 60% ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Zpočátku velmi sympatická duchařina s dobře budovanou atmosférou, kterou postupem času začnou přebíjet opravdu nepovedené digitální efekty až do klasicky wtf finále... A to je škoda, protože Mendez hned na začátku ukázal, že alespoň trochu citu pro atmosféru má a i přes toporné a mizerné herce mohlo jít o slušný kus... Tak snad příště... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (9)

  • Po prvej nie príliš vydarenej scéne s mačkou - poškriabala Clare Kramer (Allison Mitchell) - boli zvyšné scény s ňou vyškrtnuté. (beso74)
  • Mužom rozprávajúcim sa s Kirou (Josie Maran), keď sa prebúdza, je scenárista filmu Brad Keene. (beso74)
  • Lokácia stvárňujúca Parapsychologický inštitút bola pred natáčaním dlhé roky opustená, bez vody a elektriny. Aby sa tu dalo natáčať, štáb tu použil niekoľko veľkých generátorov. (beso74)

Reklama

Reklama