Reklama

Reklama

Nebezpečný cíl

  • USA Bangkok Dangerous (více)
Trailer 1

VOD (1)

Remake úspěšného akčního dramatu bratrů Pangových z roku 1999. Život nájemného /nelítostného/ zabijáka Joa (Nicolas Cage) se obrátí vzhůru nohama ve chvíli, kdy je vyslán na kšeftík do Thajska, kde má za úkol zlikvidovat nepřátele bosse místního podsvětí Surata. Jako pomocníka si najímá známou firmu, pouličního kapsáře a výtržníka Konga (Shahkrit Yamnarn), kterého se hodlá na závěr zbavit. Zpočátku jde všechno bez problémů. Ale jen do chvíle, kdy se Joe, do té doby zapřísáhlý vlk samotář, nečekaně sblíží s mladou dívkou... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

zdeno.steak

zdeno.steak (hodnocení, recenze)

Jednoduchý film, který má za ůkol člověka pobavit. Tak k tomu musíme přistupovat a proto si myslím, že svůj ůkol splnil na jedničku. Herecký výkon Cage je rozporuplný, ale určitě bych ho nějak extra nehanil. Klasická americká akce s jednoduchým příběhem, romantickou zápletkou a pro mě dost nečekaným koncem. Přece jen sem čekal happyend:)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Veronss

Veronss (hodnocení, recenze)

blbci.. aspon at nedavaji francouzskou houkacku na cesky policejni auta..

BILI

BILI (hodnocení, recenze)

Parádní film natchlo mě to spracování filmu a jiný herc by se na to nehodil líp než Nicolas Caga ale trochu bych měl připomínku k tomu konci to mi přišlo tokové useklé ale jinak paráda

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

Keby som nemal rád Nicolasa Cagea, a jeho filmy, z ktorých som vždy naplnené filmovým zážitkom, asi by som dal 3 *... ale tento film sa mi fakt páčil, klasická strielačka, s Cageovými hláškami, nacvičenými pohladmi :-))) a hlavne skvelým českým dabingom (na iného dabléra, by som si už asi nezvykol) yap !!!

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Teprve včera jsem tento film viděl-a líbil se mi,akorát mě trochu zklamalo,že se nakonec Cage zastřelil,ale jinač dávám : ****

certik6663

certik6663 (hodnocení, recenze)

tak tento film ma sklamal a hlavne preto lebo v nom hra nicolas a oproti jeho ostatnym filmom je tento uplny shit

MicRei

MicRei (hodnocení, recenze)

Naštěstí hlavní hrdina je po smrti!Jednou vidět a dost.Pokračování snad nehrozí!

Trespasser

Trespasser (hodnocení, recenze)

Mno,nevidel sem puvodni verzi,ale Cage mam fakt rad,takze ikdyz vypada s tema vlasama desne,tak to prubnu:D...btw k tem remakum- tech slavnejch 60 secund byl taky remake(mnohem slavnejsi a podle me i mnohem lepsi nez puvodni verze)

vBaker

vBaker (hodnocení, recenze)

mě se to líbilo, až překvapivě reálné přestřelky, příběh sice nic extra, ale plus je ten no happy end

st.jim

st.jim (hodnocení, recenze)

bohužel byl tenhle film slabší,než dnešní můj čaj a dávám mu 2* jenom proto,že Nicolase Cage mám rád.

obyč.divák

obyč.divák (hodnocení, recenze)

ježiši co to je ?Cage měl asi zachvat když na tohle kývnul a to podle ukázek to vypadalo na slušnej nářez.Nuda nuda nuda

Johnny83

Johnny83 (hodnocení, recenze)

Od filmu jsem čekal trošku víc. Kdyby šlo dát 2,5 hvězdy tak je to pro mě jasná volba.

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

Tak toto bola riadna bieda,
Pozor spoilery
ked Cage povedal toto
"Kdy jsem se díval do jeho očí, viděl jsem sám sebe. Tak jsem se stal jeho učitelem."
Skoro som sa zadusil od smiechu.
Potom ked balil tu hluchonemu, CDP.
Par peknych zaberov ale inak cisty odpad.
Prvykrat som si pocas filmu prial hlavnemu hrdinovy smrt, nastastie a to je asi jedine pozitivum tohoto filmu, som sa dockal.

strixsr

strixsr (hodnocení, recenze)

Bohužel u většiny filmů se to těmito dementními komenty stejně hemží, takže toto omezení už stejně není dávno efektivní :-((((

lakikaki

lakikaki (hodnocení, recenze)

praethoria: Aby sa to tu nehemžilo hodnoteniami a komentármi typu "Vyzerá to slabo." / "Trailer je chujovina." / "Nicolasa Caga milujem, 5 hviezdičiek." pol roka pred premiérou.

praethoria

praethoria (hodnocení, recenze)

Nebezpečný cíl (2008) Filmy, které budou uvedeny do naší kino distribuce, můžou před datem jejich premiéry hodnotit pouze refundovaní uživatelé s právy komentovat. no načo je toto už dobré??????????????????

 (hodnocení, recenze)

Za 13 dní výdělek $13,227,181.. rozpočet 45 milionů .. no,Nico,máš co dělat ..

Shadwell

Shadwell (hodnocení, recenze)

RT a ostatně i obrázky z galerie mluví jasně - Cage si zase nepřečetl scénář a dvojice hongkongských režisérů pokračuje v produkci zbytečných travestií.

adams89

adams89 (hodnocení, recenze)

Při pohledu na Cageovu image si říkám, že tohle žádný velký comeback nejspíš nebude.

HAL

HAL (hodnocení, recenze)

Jeden z mála remaků které mi nevadí, ba naopak se na něj dost těším - originál jsem viděl a je to vynikající film, ale s klasickým pojetím akčního filmu nemá společného v podstatě vůbec nic, čehož se už podle traileru remake vůbec nedrží... takže bude fajn se podívat na pořádnou akční řežbu od autorů kteří režii opravdu rozumí a ze svého staršího filmu si přeberou jen základní kostru děje. Ne jako retardovaný Haneke který natočil své Funny Games v americe znova doslova záběr od záběru stejně, čímž naprosto pohřbil i ty nejmenší důvody k tomu proč vlastně remakovat filmy (jiný autor, prostředí, styl, děj, větší rozpočet,...)

smack

smack (hodnocení, recenze)

Jako je pěkné, že to každý hned zavrhuje, ale proč? copak je to pravidlo, že remake je dycky patlanina oproti původnímu?

sinom

sinom (hodnocení, recenze)

ach moj boze, toto bude blbost uplne ineho razenia ako fantasticky original. a Cagea mali zastrelit po Leaving Las Vegas (alebo si mal aspon vziat priklad z hlavneho hrdinu). takto sprznit vlastne dielo... nehadzem flintu do zita, ale toto?!

2-Xtreme

2-Xtreme (hodnocení, recenze)

Remakovat vlastný film je už naozaj sila. Pangovcov mám rád a dúfam, že aj Cage niečo ukáže.

Související novinky

MacGyver míří do kin

MacGyver míří do kin

25.05.2010

Parodie od chlápků ze Saturday Night Live nazvaná MacGruber během uplynulého víkendu totálně propadla (4 miliony dolarů se zoufalým průměrem na jedno kino jsou fiasko i pro film za skromných 10… (více)

Reklama

Reklama