Reklama

Reklama

Nebezpečný cíl

  • USA Bangkok Dangerous (více)
Trailer 1

VOD (1)

Remake úspěšného akčního dramatu bratrů Pangových z roku 1999. Život nájemného /nelítostného/ zabijáka Joa (Nicolas Cage) se obrátí vzhůru nohama ve chvíli, kdy je vyslán na kšeftík do Thajska, kde má za úkol zlikvidovat nepřátele bosse místního podsvětí Surata. Jako pomocníka si najímá známou firmu, pouličního kapsáře a výtržníka Konga (Shahkrit Yamnarn), kterého se hodlá na závěr zbavit. Zpočátku jde všechno bez problémů. Ale jen do chvíle, kdy se Joe, do té doby zapřísáhlý vlk samotář, nečekaně sblíží s mladou dívkou... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (333)

Gimp 

všechny recenze uživatele

Seru na vás a dávám 4 (seru na sebe, musím dát 3). Ačkoliv Cage je fakt hodně zlej herec a co zvládl ve skále už teď fakt nedává (jako střílení do melounů by mu ještě šlo, ale krmení slona se asi bál) a jeho thajskej ližprdel taky moc ostroherectví nepobral (ani fight skill). Tož co když kamera hezky přeostřuje, je tam pár režisérskejch nápadů a konec se s tim moc nemazal. A samozřejmě jízdu toho hodného politika jsem si vychutnal obzvláště. ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

Co to je? Nicolas Cage tam pobíhá v teplákách s přiblblým účesem po Bangkoku a neshání žádnou prostitutku? No přece Bangkok Dangerous, ale pokud by jste odpověděli nebetyčná nuda, tak bych vám to také uznal. Když si uvědomím, že to není zase tak dlouho, co tenhle sympaťák máchal pistolí ve Skále nebo Conairu, tak se mi chce až skoro brečet. Bangkok Dangerous je podprůměrný akčňák, ve kterém není skoro žádna akce a když už tak je šíleně nudná a blbě natočená. Navíc je tu Nicolas, který se už na nějaký herecký projev zřejmě dávno vykašlal. A celé to umocňuje ta násilně naroubovaná romantická linka. Něco ve stylu: když mohl mít Chow Yun-Fat slepou holku, proč by nemohl mít Cage hluchou. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Čo býva najväčším problémom akčnej snímky? Keď jej chýba poriadna akcia! A hoci úvodná päťminútová naháňačka v Prahe vyzerá sľubne, hneď po thajskej akcii sa prehupneme do žánru drámy/romance a z krátkeho intermezza medzi akciami sa zrazu vykľuje viac ako polovica filmu. Nutno povedať, že slabo zahraného. Cage, ani zvyšok castingu nestoja za reč. Nie každý film vás dokáže držať v non-stop akcii, preto sa stopáž vyplňuje pokusným dejom, komplotom či aktuálne romancou. Lenže táto je tak neuveriteľne slabo napísaná a ťažko uveriteľná. A tak možno iba konštatovať, že akcia je v oslabení, pretože peňazí na jej realizáciu bolo málo. Máme tu najmä naháňačky a troška streľby a to je všetko. Nielenže je akčných scén iba niekoľko, ešte sú aj nudne strihané a servírované. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Tak tady máme zase jednoho nájemného vraha, který pochopil, že vlastně má dobré srdce, takže by si zasloužil zlatého padáka a hluchoněmou asiatku k tomu. Já bych mu to snad i přál, kdyby mne to tedy bavilo, ale když za nejzábavnější scény filmu považuji ty s tančícími thajkami na pódiu, tak to pro akční snímek patrně není ta nejlepší vizitka. Taky toho moralizování bylo pro mé uši až dost, takže odjíždím do Bangkoku a pokusím se tam vystřílet něco zábavnějšího. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Většinou nemám s Nicolasem Cagem a jeho filmy problém, ale tentokrát jsem měl problém dokonce i udržet pozornost. Nudná rutina, kde nefungovaly akční scény, napětí bylo nulové, tempo spíš kodrcavé, romantické chvilky komické a závěr mě nechal zcela lhostejným, no.. skoro bych řek, že jsem si ho i přál. „Tak už to proboha zmáčkni“, povzbuzoval jsem ho, a mám pocit, že kdyby to udělal už na začátku filmu, mohl spoustě lidí ušetřit minimálně hodinu ztraceného života. Stejně jsem mu nevěřil ani toho vrahouna, ani probouzející se svědomí a už vůbec ne jeho náhle pobuzené city. Navíc se na nejlepšího zabijáka choval většinu filmu jako idiot. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel také v Praze. (S.U.E.S.)
  • Snímek bratrů Pangových je remakem jejich vlastního filmu s názvem Sniper z Bangkoku (Bangkok Dangerous, 1999). Tam byl však hlavním hrdinou hluchoněmý mladý Thajec. (hippyman)

Související novinky

MacGyver míří do kin

MacGyver míří do kin

25.05.2010

Parodie od chlápků ze Saturday Night Live nazvaná MacGruber během uplynulého víkendu totálně propadla (4 miliony dolarů se zoufalým průměrem na jedno kino jsou fiasko i pro film za skromných 10… (více)

Reklama

Reklama